• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ دل Vostro 1510 (ورود بزخرها و کارشناسان عزیز ممنوع!)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خب امروز تصمیم گرفتم رفیق ۴ سالمو بفروشم :(

کانفیگ:

Core 2 Duo 2.5 GHz T9300
Ram 4 GB
"LCD 15.4
Webcam + BT + Ram Reader + Fingerprint

خلاصه وضعیت کنونی این لپ تاپ:

۱. باطری نداره.
۲. Lan ـش خرابه.
۳. هاردش ۳۲۰ بود ارتقا دادم به ۷۵۰ که اگه اجازه بدید برش میدارم، فلذا باید براش هارد هم تهیه کنید.
۴. یه ترک جزیی هم پایین تاچ پدش هست که به ضعف طراحی کارخونه برمیگرده و من مقصر نیستم (لپ تاپ ضربه و اینا نخورده) :دی

به غیر از این موارد عیب و ایراد دیگه ای نداره. فنی سالم، کیبردش عیب و ایراد نداره، مانیتورش بدون هر گونه سوختگی و عیب و ایراده، فینگر پرینت، رم ریدر، وایرلس، وب کم، شارژر و باقی امکانات :دی

قیمت پایه: با توجه موارد ذکر شده و قیمت کانفیگ های در حد فکر میکنم ۵۰۰ تومن مناسب باشه. خواهشا قیمت پرت ندید. با تشکر.

مشاهده پیوست 381791

مشاهده پیوست 381792

مشاهده پیوست 381793

16958268392607534734.jpg

52275665735694260701.jpg

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
سلام و عرض ارادت دارم ...

چند تا نكته برام سوال شد اگه مجبورم از محضر گراميتون بپرسم ...

اول اينكه 3 تا مورد حياطي يه لپ تاپ . هارد - لن - باتري . كه مال شما هر 3 مورد بايكوته ...

1 . چيپ گرافيك لپ تاپ تعمير نشده ؟؟؟

2 . لپ تاپ به هر دليلي تعمير نشده ؟؟؟

3 . لوازم و جعبه داره لپ تاپ ؟؟؟

4 . مشكلاتي از قبيل داغ كردن غير طبيعي . هنگ كردن . ريست ناگهاني يا شطرنجي شدن تصوير بعد از 1 ساعت بازي يا كار گرافيكي نداره ؟؟؟

5 . شارژر سالمه ؟ فابريكيه ؟؟؟

6 . شما كدوم شهر تشريف دارين ؟؟؟ چقدر مهلت تست داره دستگاه ؟؟؟ شرايط فروش براي افراد با سابقه فروم به چه شكله ؟؟؟

با تشكر ...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام و عرض ارادت دارم ...

چند تا نكته برام سوال شد اگه مجبورم از محضر گراميتون بپرسم ...

اول اينكه 3 تا مورد حياطي يه لپ تاپ . هارد - لن - باتري . كه مال شما هر 3 مورد بايكوته ...

1 . چيپ گرافيك لپ تاپ تعمير نشده ؟؟؟

2 . لپ تاپ به هر دليلي تعمير نشده ؟؟؟

3 . لوازم و جعبه داره لپ تاپ ؟؟؟

4 . مشكلاتي از قبيل داغ كردن غير طبيعي . هنگ كردن . ريست ناگهاني يا شطرنجي شدن تصوير بعد از 1 ساعت بازي يا كار گرافيكي نداره ؟؟؟

5 . شارژر سالمه ؟ فابريكيه ؟؟؟

6 . شما كدوم شهر تشريف دارين ؟؟؟ چقدر مهلت تست داره دستگاه ؟؟؟ شرايط فروش براي افراد با سابقه فروم به چه شكله ؟؟؟

با تشكر ...

سلام. مخلصیم.

۱. نه قربان
۲. پارسال O.D.D دستگاه مکانیزمش به هم ریخته بود بردمش تعمیرگاه درستش کرد.
۳. لوازم منظورتون چیه دقیقا؟‌ والا یه دونه موس از این ارزونا بهم دادن روش اشانتیون که همون هفته اول خراب شد. جعبه لپ تاپ هست تقدیمتون میکنم.
۴. نه عزیز لپ تاپ از لحاظ فنی سالم سالمه.
۵. بله شارژر سالمه و فابریک. روکش سیمش از محل اتصال به فیش جدا شده بود که چسب ۱-۲-۳ ریختم دورش و محکم شد. قطعی و اینا هم پیدا نکرده خوشبختانه.
۶. اصفهان هستم. شماره ثابت میدم خدمتتون +‌ ۴۸ ساعت مهلت تست.

بالا