• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ سونی برای پخش فیلم و موسیقی و عکس از روی دی وی دی و...همینطور قابلیت دریافت شبکه های تلو

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
فروخته شد به دوست خوبمhttp://forum.persiantools.com/u211818.htmlامیدوارم مبارکشون باشه و به نیکی ازش استفاده کنن.پایان تایپیک
خب دوستان من یکم اسم تایپیک رو طولانی نوشتم که بدونین چی گذاشتم برای فروش.حالا یه توضیح مختصری هم میدم:
ما این لپ تاپ اصل سونی رو سل قبل از قشم که رفته بودیم مسافرت خریدیدم که تو راه حوصلمون سر نره...فکر میکنم بیشتر از 3 ساعت تو مسافرت ازش استفاده نکردیم و وقتی رسیدیم گذاشتیمیش تو کمد و از الان داره خاک میخوره و حاضر قسم بخورم که سر جمع بیشتر از 3 ساعت کارنکرده و اینو هم بگم که اصلا باطریش رو شارژ نکردم و باطریش رو خواستین شارز گنین باید مثل باطری های آک شارز اولیه بهش بدین
حالا ویژگی و توانایی هاش:
1-پخش فیلم (HD,FULL HD(p1080 از روی DVD,CD,VCDو فلش(رم-هارد و کلا هر چیزی که از راه USB به دستگاه وصل بشه)و... پخش فیلم با هر گونه فرمتی
2-قابلیت نمایش عکس از روی CD,DVD,VCD و فلش(رم-هارد و کلا هر چیزی که از راه USB به دستگاه وصل بشه)و...نمایش عکس با هرگونه کیفیت و فرمتی
3-قابلیت پخش موسیقی از روی DVD,CD,VCD و فلش(رم-هارد و کلا هر چیزی که از راه USB به دستگاه وصل بشه)و...پخش موسیقی با هر کیفیت و هر فرمتی
4-اجرای فایل های موسیقی-فیلم-عکس از روی هارد خارجی(فلش-رم-هارد و کلا هر چیزی که از راه USB به دستگاه وصل بشه)
5-دریافت شبکه های تلویزیون و پخش انها
6- داشتن باطری با عمر طولانی(من که تا حالا از باطریش استفاده نکردم ولی سر جعبش نوشته)
7-قابل اتصال به تلویزیون و استفاده به عنوان سینما خانگی عادی
8-صفحش 10.1 اینچ هست و نسبت به بسیاری از لپ تاپ های مشابه صفحش بزرگتره
9-از همه مهتر مارکش سونی اصل هست
خب دوستان اینم مخصاتش فقط اینو بگم که تو حمل نقل ترانسش یکم آسیب دیده(کار میکنه و کاملا سالمه فقط یکم وضغ قیافش سر حال نیست!)اینو گفتم که همه چیز رو عین واقعیت گفته باشم و شفاف ساری کامل داشته باشم
دوستان این دستگاه واقعا آک هست و به همین دلیل 48 ساعت مهلت تست میدم و اگر هر گونه مشکلی داشت مال خودم و یه هزینه ای هم به عنوان اینکه شما تو زحمت افتادین بهتون تقدیم میکنم
قیمت این دستگاه ندارم ولی قیمت یه دستگاه شبیه این با مارک مارشال رو گرفتم 320 که تازه اون مارشاله صفحش کوچیکتر بود(مارشال 7 اینچ بود ولی این لپ تاپ سونی 10.1 اینچ هست)
به همین دلیل قیمت پایه رو 200 میذارم و
اگر آسمان به زمین بیاد و زمین به آسمون بره یه قرون کمتر نمیدم(پیشنهاد های زیر قیمت پایه جواب داده نمیشوند.پس لطفا تقاضا نفرمایید_حتی شما دوست عزیز
:D)
اولین کسی که به قیمت پایه بخواد اولویت پیدا میکنه مگر اینکه کسی با قیمت بالاتر بخوادش.
آپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ

Last edited:

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
روش خوبی بود برای جلب مشتری
از امروز به دیوی دی پلیر دستی میگیم لپ تاپ

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها