arash.2010
Registered User
- نوشتهها
- 3,487
- لایکها
- 358
با سلام خدمت دوستان
این لپ تاپ با سخت افزار یک Notebook هست ولی از لحاظ اندازه و وزن و باتری با Netbook ها کاملا رقابت میکنه.(بسیار سبک،باریک) و این مزیتی بود که من این مدل رو خریدم.
البته از طراحی زیبا و شکیل این مدل هم نباید گذشت.
مشخصات و ویژگی ها :
در لینک زیر کانفیگ و ویژگی ها و بررسی و قیمت آکبند را میتونین مشاهده کنین:
(البته Area مدل موجود درلینک زیر برای Pan-America هست ولی مدلی که من دارم Asia-Pacific هست و کیبورد عربی داره.)
Sony Vaio YB33KD - لپ تاپ سونی وایو وای بی 33 کی دی
ابعاد کوچک با وزن 1.4 کیلوگرم
باتری نیز برای من 5 ساعت دوام دارد
گارانتی:
طبق صحبت فروشنده دارای گارانتی ایران رهجو هست البته کارت گارانتی در کارتن نبود و فروشنده به ثبت سریال در شرکت اشاره کرد و من اعتماد کردم،در هر صورت از دوستان هر کسی خواست شماره سریال رو میتونه از ایران رهجو استعلام کنه و به ما هم خبر بده
قیمت :
برای تعیین قیمت پایه: دستگاه رو بدون گارانتی فرض میکنم و بیشتر از 20 درصد از قیمت آکبند کم میکنم = قیمت پایه 1400 تومان
عکس:
این لپ تاپ با سخت افزار یک Notebook هست ولی از لحاظ اندازه و وزن و باتری با Netbook ها کاملا رقابت میکنه.(بسیار سبک،باریک) و این مزیتی بود که من این مدل رو خریدم.
البته از طراحی زیبا و شکیل این مدل هم نباید گذشت.
مشخصات و ویژگی ها :
در لینک زیر کانفیگ و ویژگی ها و بررسی و قیمت آکبند را میتونین مشاهده کنین:
(البته Area مدل موجود درلینک زیر برای Pan-America هست ولی مدلی که من دارم Asia-Pacific هست و کیبورد عربی داره.)
Sony Vaio YB33KD - لپ تاپ سونی وایو وای بی 33 کی دی
- AMD Dual-Core E-450 APU
- AMD Radeon™ HD 6320 Graphicsf
- 11.6 VAIO Display, LED backlight
- Compact and light weight: 1.46 kg
- Isolation keyboard for comfortable typing
ابعاد کوچک با وزن 1.4 کیلوگرم
باتری نیز برای من 5 ساعت دوام دارد
طبق صحبت فروشنده دارای گارانتی ایران رهجو هست البته کارت گارانتی در کارتن نبود و فروشنده به ثبت سریال در شرکت اشاره کرد و من اعتماد کردم،در هر صورت از دوستان هر کسی خواست شماره سریال رو میتونه از ایران رهجو استعلام کنه و به ما هم خبر بده
قیمت :
برای تعیین قیمت پایه: دستگاه رو بدون گارانتی فرض میکنم و بیشتر از 20 درصد از قیمت آکبند کم میکنم = قیمت پایه 1400 تومان
عکس:

Last edited: