سلام دوستان اول عرض کنم که این لپ تاپ حدود 2 سال هست که تو خونه هستش و استفاده ی سنگینی ازش نشده فقط نهایتا روزانه حدود 2 ساعت با اینترنت کار شده روش
پس نه از نظر ظاهری مشکلی داره و نه از نظر فنی،ویندوزش هم سون Profesional هستش و 64 بیت
لپ تاپ کلا 2-3 بار حمل شده و اکثرا تو خونه بوده چون ما تو خونمون 3تا لپ تاپ+2تا سیستم داریم و ازین بیچاره خیلی کار نکشیدیم
اون موقع اینو خریدم 1 میلیون و 250 هزار تومن! لپ تاپ آمریکایی هستش و از نظر کیفیت قطعات و حتی کیبوردش میتونم بگم به مراتب ازین لپ تاپ های جدید که 5 بار باهاشون ور بری یا گرافیک میسوزونن یا کیبوردشون میشکنه و یا ....بهتره! البته بصورت کلی عرض میکنم و لزوما قطعی نیست
باتریش هم سالمه و ژاپنی هستش
خلاصه خداییش من که مشکلی توش ندیدم...مهلت تست هم به خریدار داده میشه
اما مشخصاتش :
cpu : intel p8800 2.66 ghz
ram : 4gb ddr2
vga : Ati HD4650 1gb
monitor : 16.4 inch lcd 1600*900
HDD: 250gb 5400rpm
دوستان قیمت پیشنهادیتون رو بفرمایید تا ببینم فروشش بصرفه هست برام یا نه
ممنونم از همتون
عکس هم تا فردا شب
:cowboy:
لپ تاپ مجددا چک شد و مشکلی نداشت،البته چنتا خش جزیی که اصلا از بالا مشخص نیست میشه گفت تنها مشکلشه!
دی وی دی ریکاوری هم داره که به خریدار داده میشه
و اما قیمت که بنظر قیمت خوبی باشه چون همه تو این حدود پیشنهاد داده بودن تو پیام خصوصی
800 هزار تومان
خب اینم یک عکس که فقط تاپیک بسته نشه،متاسفانه اصلا وقت نداشتم امروز،ایشالا فردا ظهر عکس های کامل رو قرار میدم
http://hf22.hipfile.com:8080/d/xd62cpti3e5vtr2l4mrbyzbnavit2dlmjas6mqyiyzvnuq5zmadoxrxj/lap.jpg
پس نه از نظر ظاهری مشکلی داره و نه از نظر فنی،ویندوزش هم سون Profesional هستش و 64 بیت
لپ تاپ کلا 2-3 بار حمل شده و اکثرا تو خونه بوده چون ما تو خونمون 3تا لپ تاپ+2تا سیستم داریم و ازین بیچاره خیلی کار نکشیدیم
اون موقع اینو خریدم 1 میلیون و 250 هزار تومن! لپ تاپ آمریکایی هستش و از نظر کیفیت قطعات و حتی کیبوردش میتونم بگم به مراتب ازین لپ تاپ های جدید که 5 بار باهاشون ور بری یا گرافیک میسوزونن یا کیبوردشون میشکنه و یا ....بهتره! البته بصورت کلی عرض میکنم و لزوما قطعی نیست
خلاصه خداییش من که مشکلی توش ندیدم...مهلت تست هم به خریدار داده میشه
اما مشخصاتش :
cpu : intel p8800 2.66 ghz
ram : 4gb ddr2
vga : Ati HD4650 1gb
monitor : 16.4 inch lcd 1600*900
HDD: 250gb 5400rpm
دوستان قیمت پیشنهادیتون رو بفرمایید تا ببینم فروشش بصرفه هست برام یا نه
ممنونم از همتون
عکس هم تا فردا شب
:cowboy:
لپ تاپ مجددا چک شد و مشکلی نداشت،البته چنتا خش جزیی که اصلا از بالا مشخص نیست میشه گفت تنها مشکلشه!
دی وی دی ریکاوری هم داره که به خریدار داده میشه
و اما قیمت که بنظر قیمت خوبی باشه چون همه تو این حدود پیشنهاد داده بودن تو پیام خصوصی
800 هزار تومان
خب اینم یک عکس که فقط تاپیک بسته نشه،متاسفانه اصلا وقت نداشتم امروز،ایشالا فردا ظهر عکس های کامل رو قرار میدم
http://hf22.hipfile.com:8080/d/xd62cpti3e5vtr2l4mrbyzbnavit2dlmjas6mqyiyzvnuq5zmadoxrxj/lap.jpg
Last edited: