hoji_17203
Registered User
باسلام به همه دوستان
یک لپ تاپ توشیبا مدل te2000دارم که دیگه به کار نمی یاد وقصد دارم ارتقاش بدم و یه چیزبهتر بخر
درمورد مشخصات هم که توی عکس اول معلومه فقط گرافیکش 16atiکه معادل64gforceباید باشه.وای فای داره،14" است
گوشی کارتن نداره
شارژرداره
باطری 1.5نگه میداره البته با استفاده از وای فای و نت گردی
کمبو (دیویدی خوان وسی دی خوان وسی دی رایتر)سالمه و هیچ مشکلی نداره
ویندوز سون روش نصب میشه البته الان روش فقط اکس پی نصب کردم
ازلحاظ ظاهری هم هیچ مشکلی نداره وتمیزه فقط چندروزپیش که برای روغن کاری لولاش قابش رو باز کردم یکی از خارهای قابش شکست که توعکس معلومه بالاپرت کام پشت دستگاه یه شکاف است که وقتی دردستگاه بسته میشه معلومه ووقتی هم که درب باز میشه بین قاب و صفحه نمایش کمی فاصله وجودداره
قیمت پایه هم که گذاشتم لطف زیر این قیمت پیشنهاد ندیدچون سعی کردم طبق معمول بقیه فروشام یه قیمتی بدم که زود بره
درضمن یه گوشی هم دارم که اونم برای خرید لپ تاپ میخوام بفروشم که مشخصاتش اینجاست http://forum.persiantools.com/t282256.html
باتوجه به راهنمایی های دوستان آخرین قیمت 250 است بدون هزینه پست
فروخته شد به کاربرگرامیsynthesizer مبارکشون باشه
یک لپ تاپ توشیبا مدل te2000دارم که دیگه به کار نمی یاد وقصد دارم ارتقاش بدم و یه چیزبهتر بخر
درمورد مشخصات هم که توی عکس اول معلومه فقط گرافیکش 16atiکه معادل64gforceباید باشه.وای فای داره،14" است
گوشی کارتن نداره
شارژرداره
باطری 1.5نگه میداره البته با استفاده از وای فای و نت گردی
کمبو (دیویدی خوان وسی دی خوان وسی دی رایتر)سالمه و هیچ مشکلی نداره
ویندوز سون روش نصب میشه البته الان روش فقط اکس پی نصب کردم
ازلحاظ ظاهری هم هیچ مشکلی نداره وتمیزه فقط چندروزپیش که برای روغن کاری لولاش قابش رو باز کردم یکی از خارهای قابش شکست که توعکس معلومه بالاپرت کام پشت دستگاه یه شکاف است که وقتی دردستگاه بسته میشه معلومه ووقتی هم که درب باز میشه بین قاب و صفحه نمایش کمی فاصله وجودداره
قیمت پایه هم که گذاشتم لطف زیر این قیمت پیشنهاد ندیدچون سعی کردم طبق معمول بقیه فروشام یه قیمتی بدم که زود بره
درضمن یه گوشی هم دارم که اونم برای خرید لپ تاپ میخوام بفروشم که مشخصاتش اینجاست http://forum.persiantools.com/t282256.html
باتوجه به راهنمایی های دوستان آخرین قیمت 250 است بدون هزینه پست
فروخته شد به کاربرگرامیsynthesizer مبارکشون باشه
Last edited: