Brayan_Barni
کاربر تازه وارد
سلام و ارادت
یک دستگاه لپ تاپ اپل با مشخصات فنی که تو لینک زیر هست واسه فروش موجوده
اینجا==>>MacBook Pro "Core 2 Duo" 2.4 13" Mid-2010 Specs (Mid-2010 13", MC374LL/A, MacBookPro7,1, A1278, 2351*) @ EveryMac.com
LCD 13.3
INTEL COR2DOU 8600 3M
RAM 4G D3 1066
HDD 250G ....................................
VGA GEFORCE 320M 256 MB
از لحاظ سلامت ظاهری
مانیتور و کیبرد و قاب و پنل کاملا تمیز و بدون خط و خش
فقط یه جور لکه تو مانیتور هست که بیشتر تو رنگ آبی به چشم میاد و تا جاییکه امکان داشت سعی کردم تو عکسا نشونش بدم
بدنه هم بدون خط و خش قابل ذکر
همراه با شارژر اصلی خود اپل
کارتن نداره
از لحاظ فنی همه جوره تستش کردم و کاملا سالم هست
در ضمن الان دو تا سیستم عامل روش نصب کردم
MAC OS X LION 10.7
WIN 7 ULTIMATE 64 + CRACK
قیمت مقطوع فروش قطعی به همراه کیف و ماوس فقط 1580
قیمت این دستگاه با همین وضعیت تو بازار و دم مغازه بالای 1900 هست البته بدون کیف و ماوس
اگه کیف و ماوس رو با هم 50 در نظر بگیرید راحت دارید 300 تومن زیر قیمت می خرید
به اولین پیشنهادی که به صورت رسمی و شفاف تو تاپیک اعلام بشه فروخته میشه
شماره تماس بنده برای عزیزانی که عضو انجمن نیستند 09112247164 احمدییک دستگاه لپ تاپ اپل با مشخصات فنی که تو لینک زیر هست واسه فروش موجوده
اینجا==>>MacBook Pro "Core 2 Duo" 2.4 13" Mid-2010 Specs (Mid-2010 13", MC374LL/A, MacBookPro7,1, A1278, 2351*) @ EveryMac.com
LCD 13.3
INTEL COR2DOU 8600 3M
RAM 4G D3 1066
HDD 250G ....................................
VGA GEFORCE 320M 256 MB
از لحاظ سلامت ظاهری
مانیتور و کیبرد و قاب و پنل کاملا تمیز و بدون خط و خش
فقط یه جور لکه تو مانیتور هست که بیشتر تو رنگ آبی به چشم میاد و تا جاییکه امکان داشت سعی کردم تو عکسا نشونش بدم
بدنه هم بدون خط و خش قابل ذکر
همراه با شارژر اصلی خود اپل
کارتن نداره
از لحاظ فنی همه جوره تستش کردم و کاملا سالم هست
در ضمن الان دو تا سیستم عامل روش نصب کردم
MAC OS X LION 10.7
WIN 7 ULTIMATE 64 + CRACK
قیمت مقطوع فروش قطعی به همراه کیف و ماوس فقط 1580
قیمت این دستگاه با همین وضعیت تو بازار و دم مغازه بالای 1900 هست البته بدون کیف و ماوس
اگه کیف و ماوس رو با هم 50 در نظر بگیرید راحت دارید 300 تومن زیر قیمت می خرید
به اولین پیشنهادی که به صورت رسمی و شفاف تو تاپیک اعلام بشه فروخته میشه
تعویض با هیچ قطعه ای ندارم و فقط قصدم فروش هست
مدل دقیق باطری هم اینه A1322 سیکل باتری هم 564 هست ..تو نت های خارجی مخصوصا َAMAZON سرچ کنید میبینید که واسه اپل کلا تا 500 کم کارکرد محسوب میشه
و یه توضیح بابت تست باطری اونم اینکه
این تست با نرم افزار و تو حالت رندر گیری انجام شده که تو این حالت سیستم شدیدا مشغول کار هست و سی پی یو و هارد و کارت گرافیک در شرایط کاری سنگین مشغول کار هستند
دقیقا مثل زمان انجام بازی که کل سیستم مشغول هست و درگیر محاسبات سنگین
تعداد کارهای انجام شده و محاسبات پردازش شده تا 1 ساعت اول تو تصویر تستی که گذاشتم مشخصه گوشه پایین سمت چپ برای 2 ساعت هم 2 برارش کنید خب
تو این حالت تو ویندوز 7 باتری 2 ساعت و 6 دقیقه جواب داده و کار کرده با توجه به این تایم فکر کنم باتری از سلامت بالای 80 درصد بر خوردار باشه
و همین باتری تو ویندوز 7 تو وب گردی تا 4 ساعت خیلی راحت جواب میده و تو فیلم و اهنگ هم تا 4 ساعت خیلی راحت جواب میده
تو شرایط اپراتوری و کار معمولی هم تا 5 ساعت خیلی راحت جواب میده
همه این ها تو مک با 20 درصد افزایش همراه هست
اون سیکل هم درسته که یک معیار برای تعداد دفعات شارژ باتری هست ولی اصلا معیار کاملی نمی تونه باشه و فقط صرفا یک معیار و واحد منطقی برای حالت خیلی عمومی و کلی هست
چیزی که مهمه نحوه استفاده و میزان کارکرد واقعی دستگاه هست که می تونید تو تست قسمت هارد ببینید که 3520 ساعت کاری داشته و اینکه خیلی خوب از دستگاه استفاده شده
برای مثال همین مساله برای هاردهای ssd هم هست و مطمئنا این ها و این اعداد و ارقام صرفا واقعی نیستند و خیلی کلی بیان میشن و چه بسا حتی خیلی زودتر از این اعداد و ارقام و معیار ها
عمر یک قطعه تموم بشه و در واقع دستگاه خودش رو تو تست ها و تو کار نشون میده
بنده خودم سلامت دستگاه و باتری رو100 در 100 تضمین می کنم
در ضمن دستگاه 48 ساعت مهلت تست هم دارد
به همراه دستگاه یک عدد موس مارک msi و یک کیف لپ تاپی سایز 13 مارک===کلیک کنید===>> DICOTA هم به همراه دستگاه تقدیم خریدار میشه
کیف بسیار شیک و دارای جنس بسیار خوبیست ضمن اینکه از برند بسیار معتبری نیز هست که البته تو بازار ایران خیلی کم پیدا میشه و دست هر کسی هم نمی بینید

تصویر با کیفیت بالا
Last edited: