• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ Acer Aspire 5742G قهوه ای رنگ Core i3

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
فروخته شد.

درود بر تمامی بازدیدکنندگان این تاپیک

یک دستگاه لپ تاپ Acer سری Aspire مدل 5742G شکلاتی رنگ با کانفیگ 384G64Mncc که ذیلاً به تفصیل مطرح شده برای فروش موجود هست.

پردازنده: Intel 380M Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4GB DDR3
هارد دیسک: 640GB 5400 RPM
کارت گرافیک: NVidia® GeForce® GT 540M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB دارای تکنولوژی ® Optimus
صفحه نمایش: "15.6 - Bright LED Glossy
امکانات: DVD-RW - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی
رنگ: شکلاتی

لپ تاپ متعلق به خودم هست و از روز اول توی پر قو نگه داشتمش. از روز اولی که خریدمش تا الان فکر میکنم حداکثر 10 بار غیر از روی میز باهاش کار و بیشتر به عنوان دسکتاپ استفاده شده. توی این مدتی که داشتمش حتی یک بار هم هیچ ضربه ای بهش وارد نشده (در این مورد سوگند یاد میکنم!). چه از لحاظ سخت افزاری چه از لحاظ نرم افزاری همیشه توی بهترین شرایط بوده چون رو این موارد شدیداً حساسم (دوستانی که کمی با من آشناترن میدونن). لپ تاپ چه از لحاظ سخت افزاری و چه از لحاظ نرم افزاری در سلامت کامل هست، از لحاظ ظاهری 2-1 مورد داره که بهش اشاره میکنم:
1. گوشه پایین سمت چپ دستگاه در اثر اینکه موقع تایپ دستم اونجا بوده به مرور زمان کمی کم رنگ شده که توی یه عکس مجزا کاملاً مشخص کردم.
2. روی قاب دور صفحه نمایش لکه هایی از قسمت پایین کیبورد که فقط در موقع انعکاس نور مشخص هست به جا مونده که اون دیگه تقصیر من نیست!
3. روی صفحه نمایش قسمت تقریباً راست وسط، یه نقطه با ابعاد حدود 2 میلی متر روشن تر از بقیه جاها هست (پیکسل سوخته نیست)؛ این نقطه از روز اول خرید دستگاه روش بود و از اونجایی که واقعاً کوچکترین مشکلی در دید صفحه نمایش ایجاد نمی کنه هیچ اقدامی برای تعویض لپ تاپ نکردم. نقطه فقط زمانی که عمداً بخواید ببینیدش قابل توجه هست (در حالت کار عادی مشکلی براتون ایجاد نمیکنه و متوجهش نمیشید) و فقط در صفحات سفید/سیاه متوجهش میشید در صفحات رنگی به چشم نمیاد. برای این که متوجه بشید از زمان نمایش سه تصویر مختلف از صفحه لپ تاپ عکس گرفتم که قرار میدم.
نکته ی دیگه ای توی ظاهرش نمی بینیم؛ البته عکس با تعداد زیاد و با کیفیت نسبتاً بالا قرار دادم که دوستان لپ تاپ رو کامل ببینن و اگر مشکل دیگه ای توی ظاهرش هست خودشون مشاهده کنن که من بعداً شرمنده نشم. چون بعد از خرید لپ تاپ رو به هیچ عنوان با دلیل مشکل ظاهری پس نمیگیرم. در همین راستا دوستان اگر عکس دیگه ای از جای خاصی از لپ تاپ میخوان بفرمایند تا تهیه کنم.

توضیحات:

کیبورد دستگاه از نوع FineType هست که انصافاً برای تایپ حتی طولانی مدت بسیار راحت هست. تاچ پد دستگاه Elantech و مولتی تاچ هست. وب کم 1.3 مگاپیکسلی با کیفیت خوب هست. سیگنال گیری وای فای عالی هست. بلوتوث هم همینطور. صدای اسپیکر از نظر بعضی سایت های ریویو ضعیف هست ولی از نقطه نظر شخصی بنده خوب هست، حداقل برای من توی این مدتی که داشتم همیشه کارم رو راه انداخته.
کیبورد دستگاه بعد از حدود 2 ماه بعد از خرید یک روکش روش قرار دادم تا چیزی لای کلیدهاش نفوذ نکنه؛ بنابراین حتی بین کلید ها نیز تمیز هست. از تاچ پد دستگاه به ندرت استفاده شده و همیشه از موس بلوتوث استفاده شده.
لپ تاپ در حال حاضر دارای آخرین نسخه سیستم عامل مایکروسافت (Windows 8.1 (Windows Blue ورژن Pro هست که اکتیویت شده. همچنین تمامی درایور ها آخرین ورژن هست (همه رو همین امروز دانلود کردم). سیستم از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری کاملاً Stable هست. دستگاه در حال حاضر در 12 ثانیه بوت میشه!
دارای سیستم امنیتی Bitdefender Total Security 2013 به صورت اوریجینال هست (قیمت این محصول در حال حاضر در سایت نماینده اصلی بیت دیفندر ایران، شرکت بدر 115 هزار تومان هست) که بیش از 200 روز از اعتبارش باقی مونده ولی امروز بعد از نصب ویندوز متأسفانه اصلاً نتونستم نرم افزار رو از سایت اصلی Bitdefender دانلود کنم (از سایت های متفرقه دانلود نمیکنم). بنابراین زحمت دانلود و نصب این سویت امنیتی به عهده خریدار هست و من لایسنس رو تقدیمشون میکنم تا دوباره فعال کنن. با توجه به اینکه فقط ویندوز دستگاه عوض شده قاعدتاً باید لایسنس دوباره فعال بشه. (اما اگر 1% به هر دلیلی لایسنس فعال نشد در این مورد مسئولیتی قبول نمی کنم.)
همچنین به همراه دستگاه یک دی وی دی آخرین ورژن (Windows 8.1 (Windows Blue که روز گذشته از سایت اصلی مایکروسافت دانلود کردم تقدیم خریدار میشه.
آخرین ورژن درایور های دستگاه هماهنگ با ویندوز 8 و 8.1 که بر روی دستگاه نصب شده (و نیازی به نصب نیست) نیز در یک درایو داخل لپ تاپ تقدیم خریدار میشه.
تعدادی از نرم افزار های آخرین ورژن در درایو Software قرار داده میشه که کاربر زحمت دانلود این نرم افزار ها رو نکشه.
ضمناً همونطور که عرض شد لپ تاپ به رنگ شکلاتی هست که بسیار پر طرفدار تر، گرانتر و صد البته کمیاب تر از رنگ مشکی هست و موقع خرید حدود 40 هزار تومان به خاطر همین مسئله گرانتر خریدم.
گارانتی دستگاه، سازگار بوده که تمام شده است.
لپ تاپ تا به حال هیچ مشکلی نداشته و به هیچ وجه باز نشده است.

قیمت پایه رو 1200 تومان و فروش فوری رو 1300 قرار میدم.
عجله ای برای فروش نیست در نتیجه به قیمت مطلوب میدم.
فروش ترجیحاً به صورت حضوری در تهران و کرج هست؛ فروش پستی هم برقرار هست که هزینه ارسال با استفاده از هر نوع پستی که خریدار بخوان بر عهده خودشون هست.
اولویت با فروش حضوری هست؛ مگر اینکه پیشنهاد قیمت خرید پستی اختلاف قابل توجهی با خرید حضوری داشته باشه.
فروش به صورت اول پرداخت بعد ارسال هست، مگر برای کاربران امتیاز بالا.
مهلت تست: 24 ساعت بعد از دریافت کالا. بعد از 24 ساعت تحت هیچ شرایطی پس گرفته نمیشه. پس گرفتن هم فقط با دلیل منطقی و غیر ظاهری خواهد بود (گرچه هیچ مشکلی توی لپ تاپ نمی بینم).
فروش در خارج از فروم نیز برقرار هست.
پایان مزایده: پایان روز دوشنبه 17 تیر 1392
گام افزایشی: 10 هزار تومان

تصاویر:(لطفاً تصاویر را با دقت مشاهده بفرمایید؛ دستگاه به علت نکته ظاهری به هیچ وجه پس گرفته نخواهد شد.)
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

11.jpg

12.jpg

قسمت دارای رنگ رفتگی

14.jpg

چند خط بر روی قسمت پشت دستگاه وجود دارد، در تصویر مشخص هست. لاستیک پایین سمت چپ موجود نیست.

10.jpg

نقطه ی روشنی که عرض شد.

15.jpg

نا مشهود بودن نقطه روشن. لاستیک سمت چپ وب کم جدا شده.

16.jpg

نامشهود بودن نقطه روشن. لاستیک سمت چپ وب کم جدا شده.

17.jpg

منوی استارت دستگاه

18.jpg

ویندوز 8.1 Pro اکتیویت شده

hdtune.jpg

تست سلامت هارد دیسک توسط برنامه HDTune Pro

Last edited:

m.pali

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست من
اگه اون لک روی نمایشگر تابلو نباشه بنده خریدارم به قیمت پایه
البته حضوری در تهران یا کرج

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
لطفاً از حالت روشن و لكو پيك ال سي دي عكس بزارين ...

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
سلام دوست من
اگه اون لک روی نمایشگر تابلو نباشه بنده خریدارم به قیمت پایه
البته حضوری در تهران یا کرج
درود بر شما دوست گرامی
انصافاً تابلو نیست و در هنگام کار اصلاً متوجه وجودش نمیشید (اگر بود که همون اول عوض می کردم). ولی با این حال از اونجایی که به صورت حضوری میخواید می تونید خودتون ببینید و بررسی کنید.
تا 24 ساعت آینده اگر پیشنهاد بهتری نبود مبارکتون باشه.
لطفاً از حالت روشن و لكو پيك ال سي دي عكس بزارين ...
درود بر شما دوست گرامی
3 عکس از روشن بودن صفحه گرفتم ولی با این حال طبق دستورتون 5 تصویر دیگه هم قرار دادم.
تصاویر جدید از صفحه:
19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

Last edited:

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
اوه اوه اوه پسر اين كه اوضاش خيلي زجر آوره ...

حالا چرا اينجوري پخش شده همه جا ؟؟؟

رفيق بي زحمت يه عكس با پس زمينه ي تمام مشكي بنداز يدونه هم با پس زمينه ي تمام سفيد ...

مرسي ...

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
اوه اوه اوه پسر اين كه اوضاش خيلي زجر آوره ...

حالا چرا اينجوري پخش شده همه جا ؟؟؟

رفيق بي زحمت يه عكس با پس زمينه ي تمام مشكي بنداز يدونه هم با پس زمينه ي تمام سفيد ...

مرسي ...
آقا کجا پخش شده؟! کجا زجر آوره؟! شما از صفحه لپ تاپ خودتم عکس بگیری تو عکس اینطوری میفته! الان لپ تاپ جلوی منه و صفحه اش کاملاً سالمه و به جز اون نقطه کوچکترین مشکلی نداره! لطفاً اول مطمئن شید بعد توی تاپیک مطرح کنید!

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
آقا کجا پخش شده؟! کجا زجر آوره؟! شما از صفحه لپ تاپ خودتم عکس بگیری تو عکس اینطوری میفته! الان لپ تاپ جلوی منه و صفحه اش کاملاً سالمه و به جز اون نقطه کوچکترین مشکلی نداره! لطفاً اول مطمئن شید بعد توی تاپیک مطرح کنید!

داداش قيمتو راه بيا ...

آخرين قيمتي كه براتون مقدوره پ خ كن ...

تشكر ...

Last edited:

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
با سلام
میبینم قیمت پایه رو دوست خوبمون زدن 1200
حالا با اجازه همین دوستمون من 1100 میدم خدمتشون.چنانچه خریدار واقعی دیگری هست که بیشتر پیشنهاد داده مبارکشون باشه و این پیشنهاد آپ باشه . آخرین قیمتمه و 100% در صورت توافق خریدارم

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
با سلام
میبینم قیمت پایه رو دوست خوبمون زدن 1200
حالا با اجازه همین دوستمون من 1100 میدم خدمتشون.چنانچه خریدار واقعی دیگری هست که بیشتر پیشنهاد داده مبارکشون باشه و این پیشنهاد آپ باشه . آخرین قیمتمه و 100% در صورت توافق خریدارم

درود دوست گرامی
فعلاً پیشنهاد بالاتر هست.
در هر صورت قابل شما رو نداره.

kyanoosh27993

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام خدمت دوستان
من 1250 خریدارم
البته چون در شهرستان هستم باید لطف کنید و مهلت تست رو از موقع تحویل کالا به من 48 ساعت حساب کنید
اگر موافق هستید من خریدارم
تماس بگیرید
0935-880-6250
راستی لطف کنید و بگید که USB3 داره یا نه؟؟

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
با سلام خدمت دوستان
من 1250 خریدارم
البته چون در شهرستان هستم باید لطف کنید و مهلت تست رو از موقع تحویل کالا به من 48 ساعت حساب کنید
اگر موافق هستید من خریدارم
تماس بگیرید
0935-880-6250
راستی لطف کنید و بگید که USB3 داره یا نه؟؟
درود دوست گرامی
با توجه به اینکه مهلت تست از زمان تحویل به خریدار محاسبه میشه اینکه تهران یا کرج یا شهرستان باشید فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشه در مهلت تست.
خیر USB 3.0 نداره.

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
درود دوست گرامی
فعلاً پیشنهاد بالاتر هست.
در هر صورت قابل شما رو نداره.

ممنون لطف دارین
انشالله که رو بالاترین و بهترین قیمت به توافق میرسین.در هر صورت این پیشنهاد باشه پیش شما.اگه لازم شد پخ بدین چون رو این قیمتی که عرض کردم خریدارم.خیلی ممنون

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
ممنون لطف دارین
انشالله که رو بالاترین و بهترین قیمت به توافق میرسین.در هر صورت این پیشنهاد باشه پیش شما.اگه لازم شد پخ بدین چون رو این قیمتی که عرض کردم خریدارم.خیلی ممنون
چشم دوست عزیز. ولی زیر پایه برام مقدور نیست؛ در عین حال پیشنهاد بالاتر از پایه هم هست. (یکی در فروم و دیگری خارج فروم). در هر حال از معامله با شما سعادتمند میشم.

m.pali

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من نهایت بنده به قیمت ۱۲۵۰ میتوانم خریداری کنم
لطفا اطلاع رسانی کنید

Last edited:
بالا