• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ apple

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
..................

Last edited:

HAMED HEYDARI

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
قیمت مد نظرتونو میفرمایید
واینکه نوت بوکتون مینی درسته ؟>

felex

Registered User
لایک‌ها
137
مـــــــــــــــــرد
این Apple نیست
ری مارک و از این متفرقه هاست

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
مـــــــــــــــــرد
این Apple نیست
ری مارک و از این متفرقه هاست

جدی میگید؟خودم هم شک کرده بودم,اخه من تا به حال همچین چیزی از apple ندیده بودم,هیچ جاش هم هیچ چسبی یا ...نداشت که مدلش رو ببینم,
خوب شد شما گفتی,ولی تا به حال دستگاه کپی به این تمیزی ندیده بودم,من که خبره این کارم,نفهمیدم,حالا فکر میکنید چقدر میرضه؟

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
عزیز اپل اصلا مشکی نداره :D

این رو هم راست میگید,همه این که من باورم شد,واسه این بود که اشناست و یه چیزی بارشه,رو این حساب من نزدیم30-40 درصد باورم شد که اصله,الان دیگه 100درصد متوجه شدم که قلابیه

dellealpi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز این اپل هستش و به نام مدل مکبوک معروفه و برای حدود سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۷ تولید شد و بعد جای خودشو به مکبوک سفیدا داد . خیلی راحت شما بزن تو گوگل و ویکیپدیا و نتایج رو ببین . فکر میکنم این مدل هم MA472LL باشه ..

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
دوست عزیز این اپل هستش و به نام مدل مکبوک معروفه و برای حدود سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۷ تولید شد و بعد جای خودشو به مکبوک سفیدا داد . خیلی راحت شما بزن تو گوگل و ویکیپدیا و نتایج رو ببین . فکر میکنم این مدل هم MA472LL باشه ..

مومن کی اپل مک بوک با سیستم عامل ویندوز داده آخه؟!!! اینا بانه زیاده، یکی از بچه های فروم هم چند وقت پیش یکیشو آورده بود اگه یادتون باشه. اینا مارک های چینی هستن که البته خیلی هم بد نیستن، برای کسایی که وب گردی میکنن و میخوان یه لب تاب مناسب قیمت داشته باشن.

dellealpi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مومن کی اپل مک بوک با سیستم عامل ویندوز داده آخه؟!!! اینا بانه زیاده، یکی از بچه های فروم هم چند وقت پیش یکیشو آورده بود اگه یادتون باشه. اینا مارک های چینی هستن که البته خیلی هم بد نیستن، برای کسایی که وب گردی میکنن و میخوان یه لب تاب مناسب قیمت داشته باشن.

من خوش بینانه نگاه کردم و گفتم شاید فقط برچسب باشه که چسبونده و سیستم عامل رو ما نمیبینیم که بخوایم نظر بدیم . . در درجه بعد هم من برای دوستانی گفتم که منکر اپل مشکی شده بودند . . .

pixelbypixel

Registered User
لایک‌ها
0
بالا