• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ HP DV6-6B00

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام

مشخصات :

Core i7 2670QM
8GB RAM
VGA : Radeon HD 6770M
750GB H.D.D
کیبور اروپایی !! یعنی عربی نداره :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::cigar::cigar::cigar:0
Win 7 Original
Blu-ray Rom

میدونم مشخصات رو که دیدید چشماتون برق زد !!!؟؟؟؟ میدونم ، میدونم خییییییییلییییییی خوبه همچین کانفیگی رو در خواب هم نمیبینید !!! اما من دنبال یه حرفه ای ترش هستم و برای همین می خوام بفروشمش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

توجه
1.فققققققققققططططططططططط به مصرف کننده فروخته می شود ! اگر می خواید از من بخرید و به یه نفر دیگه بفروشید از این فکر بیاید بیرون ! خودم استاد این امورم !!!!!!

2. استفاده از جملاتی مصل "برای شروع ...... " و .... ممنوع !!!!! قیمت آخر رو بگید و سعی نکنید که پله پله قیمت اعلام کنید . حرف آخر رو اول بگید . چون قیمت پایین پیشنهاد بدید اصلا جواب هم نمیدم !!!!!!!

3. از قدیم گفتن مال بد بیخ ریش صاحبش ! اگه بد هست یا به درد نمی خوره ، قدیمی شده یا خیلی جدید هست یا .... مال خودم ، شما خریدار نیستید زندگی ما رو هم خراب نکنید !!

قیمت

با توجه به اعتراضات دوستان و قیمت سایر تاپیک ها ، من هم 3.000.000 قیمت میذارم ! هم دستگاه تمیز هست هم قیمتی که در بازار از لپ تاپ ها می بینیم فاضایی هست .

وضعیت دستگاه :

دستگاه سالم هست . در عکس ها ببینید . بیشتر بخوام چیزی بگم میشه بازار گرمی که من اهلش نیستم ! قضاوت با شما !

گارانتی

نگید خنده ام میگیره !!! اما این گارانتی رسمی دیجی کالا و بیمه ایران داشته . فکککککککر کنم تموم شده همین چند روز پیشاااااا .

دلیل فروش

گفتم که ! خرید یک دستگاه بالاتر ! به پول هم اصلا احتیاج ندارم !! این رو بفروشم میرم یه بالاترش رو می خرم ! تو سر مال نزنید ! همه چیزش عالیه !!!

اینم عکساااااااااااااااااااااااااا

فایل های ضمیمه

• DSC_0031[1].jpg
    DSC_0031[1].jpg
    715 KB · نمایش ها: 114
  • DSC_0036[1].jpg
    DSC_0036[1].jpg
    832.4 KB · نمایش ها: 115
  • DSC_0035[1].jpg
    DSC_0035[1].jpg
    856.3 KB · نمایش ها: 119
  • DSC_0033[1].jpg
    DSC_0033[1].jpg
    956.4 KB · نمایش ها: 117
Last edited:

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
1450به عنوان اولين قيمت فوري

مختصراً عرض کنم که با این پول عکس این لپ تاپ هم بهت نمیدن رفیق !!! ضمنا عرض کردم که از جملاتی مشابه این جمله که شما استفاده کرده اید بپرهیزید !!! . "اولین......" !!! برادر الان بری HTC One X با این پول بهت نمیدن ! اومدی همچین لپ تاپی رو بخری !؟ چرا آخه ؟ برای خودت هم بود همچین قیمتی میدادی . والا اگه یکی همچین چیزی بهت می گفت آمپرت می رفت روی 100000000000000000000000000000000 !

شما با 1450 در این بازار نهایت بتونی یک فروند C2D بخری !! حالا دیگه نهایت i3 کارکرده !

hesamgool

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دادا همچین نوشتی هرکی ندونه فک میکنه امنهوتبی...
اصن مال بد بیخ ریش صابش...
فک کنم 50 زیر قیمت نوع میخوای بدی...!!!

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
دادا همچین نوشتی هرکی ندونه فک میکنه امنهوتبی...
اصن مال بد بیخ ریش صابش...
فک کنم 50 زیر قیمت نوع میخوای بدی...!!!

نگرفتم دقیقاً منظورت از این واژه بیگانه چی بود اخوی اما صد در صد حق با شماست . مال بد بیخ ریش صاحابش ! اما شما که خریدار نیستید واسه چی پست می فرستی آخه !؟ حالا برای خرید مناسب و به قیمت شما رو به سایر تاپیک ها دعوت می کنم .
موفق باشی

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
بهتره یه قیمت پایه توسط خودتون گفته بشه ...;)

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
داداش بهتر نیست یکم آروم تر و منطقی تر برخورد کنی؟
کسی مگه به شما بی احترامی کرده ؟!

لطفا قیمت مدنظرتون رو بگید، بنده هم اگر مناسب باشه احتمال داره بردارمش

mercury1365

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام
اقا یه قیمت پایه مشخص کن که قیمت مد نظرتون دستمون بیاد.

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
داداش بهتر نیست یکم آروم تر و منطقی تر برخورد کنی؟
کسی مگه به شما بی احترامی کرده ؟!

لطفا قیمت مدنظرتون رو بگید، بنده هم اگر مناسب باشه احتمال داره بردارمش

سلام
دوست عزیز شما کجای صحبت های من رو بی احترامی برداشت کردید ؟ بگید اصلاح و معذرت خواهی خواهم کرد . اما ادبیات صریح من دلیلی جز رفتار های عجیب و غریب بعضی از دوستان نداره ! من شاید کم پست و تاپیک داشته باشم اما باور کن خیلی وقت هست که در فروم های مختلف و مخصوصا P.T رفت و آمد دارم . شما اگه جنس 10 میلیونی رو بگی 1 میلیون هم بزا یکی میاد میگه 500 بده به من !!! سرچشمه این روحیه بد ما ایرانی هاست . مجبورم که این تاپیک رو اینطور شروع کنم .

به تاپیک های دیگه سر بزنید ، رفتار من رو می بینید . من با مشتری زیاد سر و کار دارم .

در خصوص قیمت اما ، گفتم من قیمت برای تجهزیات اعلام نمی کنم . سیم کارت های درون امضام رو اگر خواستید بگید قیمت بدم اما تجهزیات نه . تنها چیزی که اعلام قیمت می کنم سیم کارت هست .

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
سلام
دوست عزیز شما کجای صحبت های من رو بی احترامی برداشت کردید ؟ بگید اصلاح و معذرت خواهی خواهم کرد . اما ادبیات صریح من دلیلی جز رفتار های عجیب و غریب بعضی از دوستان نداره ! من شاید کم پست و تاپیک داشته باشم اما باور کن خیلی وقت هست که در فروم های مختلف و مخصوصا P.T رفت و آمد دارم . شما اگه جنس 10 میلیونی رو بگی 1 میلیون هم بزا یکی میاد میگه 500 بده به من !!! سرچشمه این روحیه بد ما ایرانی هاست . مجبورم که این تاپیک رو اینطور شروع کنم .

به تاپیک های دیگه سر بزنید ، رفتار من رو می بینید . من با مشتری زیاد سر و کار دارم .

در خصوص قیمت اما ، گفتم من قیمت برای تجهزیات اعلام نمی کنم . سیم کارت های درون امضام رو اگر خواستید بگید قیمت بدم اما تجهزیات نه . تنها چیزی که اعلام قیمت می کنم سیم کارت هست .

یه ضرب المثلی هست که توی اصفهان خیلی رایجه نمیدونم بقیه شهرها هم میگن یا نه ..
اونم اینه که :
طرف خر رو با ... می کنه تو طویله! :D

حالا نقل کار شماست، آخه برادر من، شما باید قیمت بدی، نه من

شما حداقل محدوده قیمت رو بگو تا آدم ببینه اصلا به جیبش می خوره یا نه، اینجوری آدم نمی دونه بگه چند که شما جواب تند بهش ندی، بگه 1 تومن، 2 تومن، 3 تومن ... !؟

NeORiN

Registered User
لایک‌ها
18
سلام

اینجور که معلومه هرکی بیاد قیمت بده به شما بر میخوره.پس خودت یه قیمت پایه یا محدوده قیمت بذار تا مشکلی پیش نیاد.
در ضمن کانفیگ لپ تاپتون هم انقد شاخ نیست که اون بالا نوشتید. ازین مدل خیلی بالاتر هم اینجا فروختن بدون اینکه صداش در بیاد!!!!!!!!!!!!

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
من میخوام یه قیمتی بدم که به ایشون بر نخوره 1900 برا من

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
یه ضرب المثلی هست که توی اصفهان خیلی رایجه نمیدونم بقیه شهرها هم میگن یا نه ..
اونم اینه که :
طرف خر رو با ... می کنه تو طویله! :D

حالا نقل کار شماست، آخه برادر من، شما باید قیمت بدی، نه من

شما حداقل محدوده قیمت رو بگو تا آدم ببینه اصلا به جیبش می خوره یا نه، اینجوری آدم نمی دونه بگه چند که شما جواب تند بهش ندی، بگه 1 تومن، 2 تومن، 3 تومن ... !؟

شما 4 تومن بخر خیلی هم خوب میشه . نظرت چیه؟ :دی .

اینجور که معلومه هرکی بیاد قیمت بده به شما بر میخوره.پس خودت یه قیمت پایه یا محدوده قیمت بذار تا مشکلی پیش نیاد.
در ضمن کانفیگ لپ تاپتون هم انقد شاخ نیست که اون بالا نوشتید. ازین مدل خیلی بالاتر هم اینجا فروختن بدون اینکه صداش در بیاد!!!!!!!!!!!!

برادر جان من که هیچ جای تاپیک ننوشتم شاخه ! نوشتم خیلی خوبه . به بازار که سر بزنید می بینید در این وضعیت واقعا کانفیگ ها عجیب غریبه ! چهار تا کانفیگ خوب هم پیدا بشه باید 3500-600 پول داد !
ما هم مشتری خوب پیدا شد می فروشیم بدون اینکه صداش در بیاد :دی . زیر خاکیه مگه که صدا داشته باشه ؟ :دی

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
قیمت هم اضافه شد .

آپپپ /

Last edited:
بالا