• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ HP Pavilion dv2700 Entertainment Notebook PC ، (خیلی خیلی ارزان)

Nyquist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یک لپ تاپ HP Pavilion dv2700 Entertainment Notebook PC ، مادر بوردش سوخته ولی بقیه اجزاش سالم هستن ،هارد رو هم میخوام باز کنم ازش ، چون اطلاعاتشو لازم دارم ، باتریشو تازه عوض کرده بودم ( باتری نو هستش) ، جعبشم فکر کنم هستش اگه کسی بخواد میرم پیداش میکنم از انباری ولی مطمئن نیستم ، ممکنه دور انداخته باشیمش ، فقط مادر بوردش سوخته که من دیگه نبردم تعمیر ، هر کس میخواد یک قیمت منصفانه بده که بفروشمش . فروش فقط و فقط حضوری تهران اینم لینک مدل لپتاپ :http://h10010.www1.hp.com/wwpc/ca/e...8299212-78299212-78299212-81135007.html?dnr=1IMG_0356.JPGIMG_0344.JPGhp-1.jpghp-2.jpghp-3.jpg

بدویید که میخوام سریع بفروشمش ، هر کی بالاتر گفت مال اون

Last edited:

arash_mh

Registered User
لایک‌ها
15
درود
پیشنهاد هست دیگه!
بنده به عنوان شروع 50 هستم

Nyquist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درود
پیشنهاد هست دیگه!
بنده به عنوان شروع 50 هستم

داداش فکر کنم که 50 تومن فقط قیمت باتریش باشه ! من بیرون نبردم لپ تاپو که قیمت بگیرم اصلا ، چون وقت نداشتم ، در هر صورت ممنون ، اگر کسی پیشنهاد نداد و بیرون هم از شما بیشتر نگفت ، مال شما ، در ضمن من باتری قدیمیش هم میتونم بدم بهتون ، فکر میکنم اونم هست ، باید از خواهرم بپرسم ، اون هم کمی شارژ نگه میداره تازه !

Last edited:

oral_81

Registered User
لایک‌ها
9
من 100 هستم.09125960186 مجید

arash_mh

Registered User
لایک‌ها
15
داداش فکر کنم که 50 تومن فقط قیمت باتریش باشه ! من بیرون نبردم لپ تاپو که قیمت بگیرم اصلا ، چون وقت نداشتم ، در هر صورت ممنون ، اگر کسی پیشنهاد نداد و بیرون هم از شما بیشتر نگفت ، مال شما ، در ضمن من باتری قدیمیش هم میتونم بدم بهتون ، فکر میکنم اونم هست ، باید از خواهرم بپرسم ، اون هم کمی شارژ نگه میداره تازه !
درود بر شما
دوست خوبم من نگفتم ارزش این لپ تاپ 50 هست
عرض کردم به عنوان شروع
روند خرید و فروش به همین شکل هست اصولا از یک قیمتی شروع و به یک قیمتی ختم میشه!!!

پی نوشت: 110 هستم

Nyquist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من 100 هستم.09125960186 مجید

ممنون از پیشنهاد شما ولی دوست دیگر فعلا 110 تومان پیشنهاد دادند

درود بر شما
دوست خوبم من نگفتم ارزش این لپ تاپ 50 هست
عرض کردم به عنوان شروع
روند خرید و فروش به همین شکل هست اصولا از یک قیمتی شروع و به یک قیمتی ختم میشه!!!

پی نوشت: 110 هستم

تا اینجا برای شما

Nyquist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

تا اینجا برای شما ،
در ضمن من باتری قدیمیش رو پیدا نکردم ، ولی همون باتری جدیدش که براش خریده بودم هستش ، میخواستم اون باتری قراضه رو هم بدم بهتون ولی خواهرم پیداش نکرد

sami40

Registered User
لایک‌ها
42
کسی میدونه قیمت مادر برد این چند هست؟ و اینکه راحت پیدا میشه؟

lvpy.band

Registered User
لایک‌ها
27
جهت اطلاع رسانی ::

اگر دستگاه به غیر از هارد و نیز مین برد سالم باشد قابلیت خرید حضوری در تهران را نیز دارم هزینه مورد نظر من برای این لب تاب 140.000 تومان !

فقط 100 درصد باید کارتن همراهش باشد .

و نیز اگر به غیر از مشکلات عرض شده مشکل دیگری را نیز داشته باشد .....

با تشکر

Nyquist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جهت اطلاع رسانی ::

اگر دستگاه به غیر از هارد و نیز مین برد سالم باشد قابلیت خرید حضوری در تهران را نیز دارم هزینه مورد نظر من برای این لب تاب 140.000 تومان !

فقط 100 درصد باید کارتن همراهش باشد .

و نیز اگر به غیر از مشکلات عرض شده مشکل دیگری را نیز داشته باشد .....

با تشکر

دوست عزیز ما یک انباری داریم که گشتن تو اون واقعاً انرژی میخواد ، بعدش ممکنه تازه انداخته باشنش دور خانواده ، من باید بگردم ، فعلاً یک نفر از شما بالاتر قیمت داده

150 هستم.09125960186 مجید

تا اینجا برای شما :)

Ny-quist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من این نکته رو هم بگم که کارت گرافیک این لپتاپ یک بار تعویض شده قبلا ، این لپتاپ برای خواهرم بوده ، برای همین من دوباره ازش همه چیزو پرسیدم که مطمئن بشم ، خیلی خیلی تمیزه ، من دوربینم کیفیتش خوب نیست که تو عکس ها معلوم بشه

lvpy.band

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان من این نکته رو هم بگم که کارت گرافیک این لپتاپ یک بار تعویض شده قبلا ، این لپتاپ برای خواهرم بوده ، برای همین من دوباره ازش همه چیزو پرسیدم که مطمئن بشم ، خیلی خیلی تمیزه ، من دوربینم کیفیتش خوب نیست که تو عکس ها معلوم بشه

دوست عزیز به دلیل تعویض کارت گرافیک ( چیپ ) از خرید منصرف شده ام امیدوارم خوب بفروشید

بالا