سلام دوستان
یTTACH=CONFIG]268841[/ATTACH]مشاهده پیوست 268842مشاهده پیوست 268943مشاهده پیوست 270688
یTTACH=CONFIG]268841[/ATTACH]مشاهده پیوست 268842مشاهده پیوست 268943مشاهده پیوست 270688
Last edited:
اپ واسه رفیق
دوست عزیز
سی پی یو شما نسل اول، ولی اون هایی که در بازار هستند اکثرا نسل دوم هستند و بعضا نسل سوم
فقط با core i5 بودن که نمیشه قدرت رو سنجید
گرافیک 5650 رو دیگه فکر نکنم تو لپ تاپ نویی پیدا بشه
همچنین لپ تاپتون نام پد هم نداره
لپ تاپ هایی که میگید نوش تو بازار 2200 هست مشخصات بالا دارن
اینم ی نمونه 2100 از بازار (نو):
HP ProBook 4540s - i5 ― RayanSaba - رایان صبا
سی پی یو نسل سوم
هارد 750 با تعداد دور 7200 که مال شما 5400 هست
ATI 7650 - 2GB
USB 3
من قصدم خراب کردن تاپیک نیست فقط خواستم بگم که قیمت نوش دستتون بیاد (حدودی)
اگر قیمت مناسب بگید من خریدارم
داداش بستگی به نو سی پی یو داره مثلا ii3 دوهسته داره که اگه هر کدوم 4.1 باشن میشه 8.2 مثلا دارم میگم. و اگر i7 باشه همه هم 1 گیگاهرتز باشه بازم i7 بهتره هم پردازندش جدیدتره و بعضی از مشکلاتش حل و تقسیم کار میشه داخل سی پی یو ها به یکی یا ذوتا فشار نمیاد که بسوزه کار های سنگینم که مثل اب خوردن انجام میدهبه نظر من قیمت منصفانه هست!این چیزا که شما میگید توی ایران معنی نداره چون همین لپتاپ رو یک مغازه دار میزاره پشت ویترینش و میگه مثلا قیمت نوش 2500 هست و این لپتاپو میدم 1800 و من مشتری که هیچیم از این چیزا که شما گفتید سرم نمیشه و میگم چه قیمت خوبی هست الان لپ تاپ با این مشخصات زیر 2500 پیدا نمیشه پس با 1800 همینو میخرم!
توی ایران اکثر خریدارا فقط i3 i5 i7 میشناسن و به بقیه چیزاش کار ندارن که مثلا این i5 از اون i7 بالاتر هست! فقط میگن این i7 هست پس حتما بهتره از i5!
داداش بستگی به نو سی پی یو داره مثلا ii3 دوهسته داره که اگه هر کدوم 4.1 باشن میشه 8.2 مثلا دارم میگم. و اگر i7 باشه همه هم 1 گیگاهرتز باشه بازم i7 بهتره هم پردازندش جدیدتره و بعضی از مشکلاتش حل و تقسیم کار میشه داخل سی پی یو ها به یکی یا ذوتا فشار نمیاد که بسوزه کار های سنگینم که مثل اب خوردن انجام میده
به نظر من قیمت منصفانه هست!این چیزا که شما میگید توی ایران معنی نداره چون همین لپتاپ رو یک مغازه دار میزاره پشت ویترینش و میگه مثلا قیمت نوش 2500 هست و این لپتاپو میدم 1800 و من مشتری که هیچیم از این چیزا که شما گفتید سرم نمیشه و میگم چه قیمت خوبی هست الان لپ تاپ با این مشخصات زیر 2500 پیدا نمیشه پس با 1800 همینو میخرم!
توی ایران اکثر خریدارا فقط i3 i5 i7 میشناسن و به بقیه چیزاش کار ندارن که مثلا رتبه این i5 از اون i7 بالاتر هست! فقط میگن این i7 هست پس حتما بهتره از i5!
داداش بستگی به نو سی پی یو داره مثلا ii3 دوهسته داره که اگه هر کدوم 4.1 باشن میشه 8.2 مثلا دارم میگم. و اگر i7 باشه همه هم 1 گیگاهرتز باشه بازم i7 بهتره هم پردازندش جدیدتره و بعضی از مشکلاتش حل و تقسیم کار میشه داخل سی پی یو ها به یکی یا ذوتا فشار نمیاد که بسوزه کار های سنگینم که مثل اب خوردن انجام میده
داداش حرف من کلی بود 0.1 گیاهرتز یگه کاری نمیکنه که الان پایین ترین گوشی پردازندش اینهاین حرف شما رو کاملا قبول دارم که اکثرا فقط به همون i5 یا i7 بودن سی پی یو توجه می کنن، ولی 2 نکته:
1- این که من حرف ها رو برای خودم زدم که می خواستم لپ تاپتون رو بخرم، خودم این چیز ها رو موقع خرید چک می کنم
2- اگه همون لینکی که دادم رو ببینید، میبینید که قیمت 2100 هست نه 2500
امیدوارم مشتری زودتر براتون پیدا شه و لپ تاپتون فروش بره
حرف شما به طور کلی نمیشه گفت درسته به طور مثال سی پی یو این دو لپ تاپ رو در نظر بگیرید:
1 - HP Pavilion DV7-7000 / 17" ― RayanSaba - رایان صبا
2 - HP Pavilion G6-2151 / 2152 - آبی - قرمز ― RayanSaba - رایان صبا
هر دو i7، اولی 2.2 و دومی 2.1 گیگا هرتز
طبق گفته شما باید اولی بهتر باشه ولی در حالی که این طوری نیست و سی پی یو دومی بهتر هست چون از تکنولوژی Ivy Bridge استفاده شده ولی اولی Sandy Bridge هست
شما پیشنهاد قیمتتو پخ کن داداش
پخ کردم
داداش حرف من کلی بود 0.1 گیاهرتز یگه کاری نمیکنه که الان پایین ترین گوشی پردازندش اینه
به نظر من قیمت منصفانه هست!این چیزا که شما میگید توی ایران معنی نداره چون همین لپتاپ رو یک مغازه دار میزاره پشت ویترینش و میگه مثلا قیمت نوش 2500 هست و این لپتاپو میدم 1800 و من مشتری که هیچیم از این چیزا که شما گفتید سرم نمیشه و میگم چه قیمت خوبی هست الان لپ تاپ با این مشخصات زیر 2500 پیدا نمیشه پس با 1800 همینو میخرم!
توی ایران اکثر خریدارا فقط i3 i5 i7 میشناسن و به بقیه چیزاش کار ندارن که مثلا رتبه این i5 از اون i7 بالاتر هست! فقط میگن این i7 هست پس حتما بهتره از i5!
دوست عزیز شاید شما اینطوری خرید کنید ولی الان دیگه عصر رایانه و اینترنته هر کسیم که میاد توی پی تی مطمین باش تخصصی ترین فرده روی فرکانسای سی پی یو و هارد و گرافیکه پی نمیشه گفت توی ایران این چیزا معنا نداره الان به ثانیه داریم پیش رفتمیکنیم بنا به اون باشه دیگه لبتاب جدید تولید نمیکنن فقط میکنن cor i5 هستشو وسلام
در هر صورت شما صاحب مالید و میتونید هر قیمتی بزارید و قیمت کف کفتون رو برام پخ کنید
من که تو یه شهرستان کوچیک زندگی میکنم اینجا همه میدونن که نسل اول و دوم و سوم پردازنده های اینتل چقدر با هم فرق دارن.شاید تا 3-4 سال پیش حرف شما درست بود ولی الان هم مردم و هم فروشنده ها همه چیز رو خوب میدونن.
تو ایران معنی نداره ؟به نظر من قیمت منصفانه هست!این چیزا که شما میگید توی ایران معنی نداره چون همین لپتاپ رو یک مغازه دار میزاره پشت ویترینش و میگه مثلا قیمت نوش 2500 هست و این لپتاپو میدم 1800 و من مشتری که هیچیم از این چیزا که شما گفتید سرم نمیشه و میگم چه قیمت خوبی هست الان لپ تاپ با این مشخصات زیر 2500 پیدا نمیشه پس با 1800 همینو میخرم!
تو ایران معنی نداره ؟
دوست گرامی این حرف رو به کسایی میگن که سر در نیارن و میخوان حالا که طرف نمیدونه سو استفاده کنن ؟ خود شما اینطوری خرید میکنید ؟
خوب بفروشید
پايينتر بدي فوري خريدارم
یکم بگی نگی قیمت بالاست همشهری