سلام دوستان عزیزم یه لپ تاپ Lenovo Z500 موجود با مشخات زیر . این دستگاه در حد هستش و کلا ازش 6 ماه استفاده شده ( اون 6 ماه هم سرباز بودم نبودم خونه کلا ) و استفاده خاصی ازش نداشتم .
از طرفی چون PC بودش خونه و وقت نمیکردم باهاش زیاد کار کنم . انصافا در حد هستش و به خریدار محترم با مهلت تست و تضمینی میدمش اگه مثل اک نبود پس میگیرم .
جدا به درد مصرف کننده میخوره . من چون استفاده ای ندارم میفروشمش . دوستان کارتنشم عین روز اول نو نو له یا خراب نشده .
اطلاعات لپ تاپ طبق زیر .
IBM Lenovo Zseries Z500 -i7-8-1T-2G
کارت گرافیکش 740 جیفورس هستش .
قیمت : 1800
این لپ تاپ عروسک تا پایان 2015 گارانتی داره .
باطری این لپ تاپ هم با 4 سلولی معمولی خیلی فرق میکنه و دوستان که دارن میگن 6 ساعتی جواب میده . بک لایت و بلوتوس هم داره که اونایی که تو بازاره بی بک لایت و بلوتوس هستن .
از طرفی چون PC بودش خونه و وقت نمیکردم باهاش زیاد کار کنم . انصافا در حد هستش و به خریدار محترم با مهلت تست و تضمینی میدمش اگه مثل اک نبود پس میگیرم .
جدا به درد مصرف کننده میخوره . من چون استفاده ای ندارم میفروشمش . دوستان کارتنشم عین روز اول نو نو له یا خراب نشده .
اطلاعات لپ تاپ طبق زیر .
IBM Lenovo Zseries Z500 -i7-8-1T-2G
کارت گرافیکش 740 جیفورس هستش .
قیمت : 1800
این لپ تاپ عروسک تا پایان 2015 گارانتی داره .
باطری این لپ تاپ هم با 4 سلولی معمولی خیلی فرق میکنه و دوستان که دارن میگن 6 ساعتی جواب میده . بک لایت و بلوتوس هم داره که اونایی که تو بازاره بی بک لایت و بلوتوس هستن .
Last edited: