• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروخته شد فروش لپ تاپ Lenovo Z510 کانفیگی بسیار قدرتمند و بسیار کم کارکرد در حد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
با سلام و احترام.

یکدستگاه لپ تاپ Lenovo Z510 در حد اکبند و با کارکرد بسیار پائین با کانفیگ زیر برای فروش ارایه میگردد.
Ram:6 GB
CPU:corei5 4200M 2.5 Ghz
Display:15.6" HD
HDD:1TB
VGA:INTEL 4600HD
GFORCE 740M 2GB

کارتن و تمامی متعلقات لپ تاپ موجود میباشد و لپ تاپ بسیار کم کارکرده است.
بدون بازشدگی و یا هرگونه خط و خش و... است و بسیار تمیز میباشد.

فروخته شد.
خاتمه مزایده 12 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد برمبنای قیمت پایه.

photo_2017-12-20_14-35-25.jpg

فایل های ضمیمه

• photo_2017-12-20_14-35-59.jpg
    photo_2017-12-20_14-35-59.jpg
    69 KB · نمایش ها: 19
  • photo_2017-12-20_14-36-05.jpg
    photo_2017-12-20_14-36-05.jpg
    77.4 KB · نمایش ها: 19
Last edited:

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
درود.
1420
اوضاع باطریش چطوره؟

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
سلام خدمت دوستان عزیز و شما دوست عزیز.
لپ تاپ تقدیم شما میگردد و لطفا از طریق خصوصی هماهنگ کنید. (در صورت انصراف شما از خرید به بالاترین پیشنهاد قبل از شما تقدیم خواهد گردید.)

متاسفانه و با عرض شرمندگی شرمنده حسین جان عزیز شدم.

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
دوست عزیز در بالاتر و پست قبلی عرض کردم در صورتی که توافق صورت نگیرد و یا خریدار عزیز از خریدشان منصرف شدند متقابلا اطلاع رسانی خواهم کرد.
هر چند در صورتی که ایشان هم از خرید منصرف شوند که امیدوارم اینطور نباشد دوستان دیگری همچون حسین جان عزیز در اولویت هستند.
تشکر.

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
سلام و احترام.
بنده حدود 24 ساعت پیش مطابق آخرین صحبت ها شماره کارت را تقدیم دوست عزیزمون @Over_Cracker کردم ولی متاسفانه ایشون واریزی را برای بنده انجام ندادند و هیچ خبری هم ندادند حتی حاضر به اعلام انصراف از خرید هم نکردند.
با توجه به اینکه حدود 24 ساعت ایشون واریزی انجام ندادند و هیچ خبری هم ندادند لپ تاپ مطابق قوانین مزایده به بالاترین پیشنهاد یعنی اقا حسین عزیز میگردد.

دوستانی که خریدار نیستید کسی شما را مجبور به خرید نکرده که بیاید خصوصی و چندین روز وقت بنده را بگیرید و آخر کارت شماره کارت را هم بگیرید و دیگر هیچ خبری ندید و بنده را بی خبر بزارید و همینطوری من هم منتطر باشم . (این کار به هیچ وجه کار درستی نیست.)

Last edited:

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
درود.
بنده روز اول گفتم شماره کارت بدید، اما تازه دیروز شماره کارت دادید. یک سوال هم کردم روز بعد جواب دادید. پس حضرتعالی در تاخیر پیش اومده بی تقصیر نبودید.
بنده گفتم یه تست از باطری لپتاپ بگیرید، فقط گفتید کم کارکرده لپتاپ. بله، بنده لپتاپ 6 ماه کارکرد هم میارم که باتریش 15 دقیقا بیشتر نگه نمیداره. از طرفی پرسیدم کیف و ماوس داره، گفتید باید چک کنید، بعد چند ساعت پاسخ دادید. واقعا چطور از صحت باطری و خود لپتاپ اطلاع کافی دارید وقتی حتی خبر ندارید لپتاپ کیف یا ماوس داره؟
با این حال بنده دیروز قصد واریز داشتم که مشکل پیش اومد. حالا هم با این تفاسیر حرفی باقی نمیمونه.
در هر صورت اگر از جانب بنده کوتاهی بوده عذر میخوام. اگر باعث ضرر شما هم شدم بفرمایید جبران کنم. نیاز به داد هوار نیست!

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
درود.
بنده روز اول گفتم شماره کارت بدید، اما تازه دیروز شماره کارت دادید. یک سوال هم کردم روز بعد جواب دادید. پس حضرتعالی در تاخیر پیش اومده بی تقصیر نبودید.
بنده گفتم یه تست از باطری لپتاپ بگیرید، فقط گفتید کم کارکرده لپتاپ. بله، بنده لپتاپ 6 ماه کارکرد هم میارم که باتریش 15 دقیقا بیشتر نگه نمیداره. از طرفی پرسیدم کیف و ماوس داره، گفتید باید چک کنید، بعد چند ساعت پاسخ دادید. واقعا چطور از صحت باطری و خود لپتاپ اطلاع کافی دارید وقتی حتی خبر ندارید لپتاپ کیف یا ماوس داره؟
با این حال بنده دیروز قصد واریز داشتم که مشکل پیش اومد. حالا هم با این تفاسیر حرفی باقی نمیمونه.
در هر صورت اگر از جانب بنده کوتاهی بوده عذر میخوام. اگر باعث ضرر شما هم شدم بفرمایید جبران کنم. نیاز به داد هوار نیست!
بله عزیز شما همان روز اول درخواست شماره کارت دادید ولی من گفتم که به چه صورت کالا رو ارسال کنم شما فرمودید با تیپاکس و از اون به بعد به یاد این افتادید که سوالاتتون رو تک تک بپرسید بنده هم همانند شما بی احترامی نکردم و تمام سوالتتون را کامل و شفاف پاسخ داد و بعد از اینکه شما گفتید چقدر باطری نگه میداره بنده گفتم لپ تاپ کم کاره و عملا هماننذ روز اولش شارژ نگه میداره شما هم مجدد درخواست شماره کارت دادید که بنده تقدیمتون کردم.

شما به بنده اطمینان کافی ندارید پس لزومی نداره درخواست خرید کالایی را بدید
شما شماره کارت بنده را دریافت کردید و حتی به خودتون این زحمت را ندادید که بفرمایید من خریدار نیستم چون که من به شما اعتماد و اطمینان کافی را ندارم و به این دلیل نمیتونم خریداری کنم!
زمانیکه تمام سوالتتون را پاسخ دادم شما درخواست شماره کارت کردید یعنی چی ؟ 24 ساعت وقت بنده را گرفتید و ....

بعد از دریافت شماره کارت خیلی راحت میتونستید بفرمایید که من نمیتونم به شما اعتماد کنم و واریز نمیکنم به همین راحتی.
بنده هیچ وقت و هیچ زمانی از کسی دریافت خسارت و غرامت و از این طور حرفها نکردم میتونید معاملاتی که داشتم رو از تک تک دوستان بپرسید و تمام امتیازاتی که بدست اوردم هر کدومش 3-4 میلیون جنس و قطعه کامپیوترفروختم.

بی احترامی شما کاملا مشهود بوده و من حتی میتوانستم امتیاز بازارچه منفی را برایتان در نظر بگیرم ولی اینکار رو نمیکنم چون بنده اینقدر جنسم روی دستم باد نکرده که بخوام بیام التماس شما بکنم که اقا بیا بخر و بقیه موارد.

زمانیکه شما بعد از قرار دادن شماره کارت از طرف بنده چندین و چند بار انلاین بودید و پیام بنده را یک دقیقه پس از دریافت پیام خصوصی مشاهده کردید یعنی اینکه اطمینان کامل به جنس بنده ندارید و عدم اطمینان شما به بنده کاملا مشهود و مشخص بوده است.

موفق باشید

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا