نادر.
Registered User
سلام.
دست خودم بوده تمام مدت.استفاده ناجوری نشده. کارتن داره. تخمینی بگم حدود یک سال استفاده شده. مشکل نرم افزاری سخت افزاری نداره...تعمیر نرفته. عکس از خط ها روی بدنه گذاشتم.
نمیدونم گارانتیش چی شده شما حساب کن نداره. از لحاظ کارکرد مشکلی نداره .
مشخصات : intel core i3 2.30ghz
ram 2.00
هارد 320
ویندوز سون اینترپرایز 64 بیت سرویس پک 1 روش نصبه. قدیمیه و بهتره عوض شه.
باتری تا یک ساعت و 45 مین تقریبا نگه میداره.شارژر فابریک داره.شارژر اضافه هم دارم اگر کسی خواست.
...............
روش اتو کد نصب بوده و با مقدار کندی نقشه های سنگین رو اجرا میکرد. بازی و فتو شاپ رو روش امتحان نکردم. بهر حال از یه i3 باید انتظارات معقول داشت. توی وبگردی و ویرایش عکس و دیدن فیلم که عالی بود و کار با کد و بخصوص اسکچ آپ به من جواب داد.بعضی وقتا کند میشه تو وبگردی با کروم و مثلا یه کار همزمان دیگه. ولی یه چیز عادیه .... فوق العاده کار راه اندازه.
.......................
قیمت مد نظرم یک و 100. کاهش به یک تومن.باز هم کاهش(فقط تا دوشنبه) 900 هزار. حضوری.تهران.
هزینه پست با شماست.
48 ساعت مهلت تست.
هزینه برگشت با خودم
بنده اهوازم.ممنون از همه
.اینم از عکسها.عکسها رو با دقت ببینید.
دست خودم بوده تمام مدت.استفاده ناجوری نشده. کارتن داره. تخمینی بگم حدود یک سال استفاده شده. مشکل نرم افزاری سخت افزاری نداره...تعمیر نرفته. عکس از خط ها روی بدنه گذاشتم.
نمیدونم گارانتیش چی شده شما حساب کن نداره. از لحاظ کارکرد مشکلی نداره .
مشخصات : intel core i3 2.30ghz
ram 2.00
هارد 320
ویندوز سون اینترپرایز 64 بیت سرویس پک 1 روش نصبه. قدیمیه و بهتره عوض شه.
باتری تا یک ساعت و 45 مین تقریبا نگه میداره.شارژر فابریک داره.شارژر اضافه هم دارم اگر کسی خواست.
...............
روش اتو کد نصب بوده و با مقدار کندی نقشه های سنگین رو اجرا میکرد. بازی و فتو شاپ رو روش امتحان نکردم. بهر حال از یه i3 باید انتظارات معقول داشت. توی وبگردی و ویرایش عکس و دیدن فیلم که عالی بود و کار با کد و بخصوص اسکچ آپ به من جواب داد.بعضی وقتا کند میشه تو وبگردی با کروم و مثلا یه کار همزمان دیگه. ولی یه چیز عادیه .... فوق العاده کار راه اندازه.
.......................
قیمت مد نظرم یک و 100. کاهش به یک تومن.باز هم کاهش(فقط تا دوشنبه) 900 هزار. حضوری.تهران.
هزینه پست با شماست.
48 ساعت مهلت تست.
هزینه برگشت با خودم
بنده اهوازم.ممنون از همه
.اینم از عکسها.عکسها رو با دقت ببینید.

Last edited: