سلام دوستان
نوت بوک سری فوق العاده حرفه ای Lenovo ThinkPad T400 (ضدآب، ضد ضربه، با لولای تیتانیوم ) با مشخصات:
فوق العاده تمیز و کم کارکرد، بدون خط و خش گرد و خاک، سائیدگی و ... (در صورت تقاضای خریدار عکس ارسال میگردد) جمعا زیر 50 ساعت کارکرد، زمان خرید بهمن 88، باطری به صورت مجزا در شرایط استاندارد نگهداری شده و هم اکنون در ویندوز سون تقریبا بیش از 4 ساعت کار میدهد (کار با اینترنت).
چون مشخصات لپ تاپم با این لینک یکی هست ( فقط هارد من 250 هست به جای 160)
Lenovo ThinkPad T400 14.1 Notebook - Core 2 Duo T9400 2.53GHz - [T35831] - $1,674.00 : SMB Resource Group, One Stop for your Computers and Technology needs
قیمت پایه من بر اساس دلار 1880 تومان و کسر 30 درصد به خاطر دست دوم بودن میشود ( اختلاف هارد در نظر گرفته نشد، اشانتیونش باشه ):
دو ملیون و دویست هزار تومان
تاکید میکنم دوستان این یک لپ تاپ فوق حرفه ای هست، برای کاربردهای خاص، شخص من به خاطر عشقم به این برند خریدم وگرنه نوت بوک معمولی من مک بوک پرو هست و الان هم فقط به دلیل مهاجرتم از ایران هست که میخوام بفروشم.
من یزد هستم ولی تهران هم میام و خریدار محترم میتونه اگه دیدن عکس ها راضیش نکرد، از نزدیک هم قبل از تصفیه حساب از ببینه.
نوت بوک سری فوق العاده حرفه ای Lenovo ThinkPad T400 (ضدآب، ضد ضربه، با لولای تیتانیوم ) با مشخصات:
- Brand Name: Lenovo
- Product Line: ThinkPad
- Product Series: T400
- Product Name: ThinkPad T400 Notebook
- Marketing Information: The ThinkPad T400 Notebook is designed to enhance productivity and change the way you work. To begin with, it features widescreen display that helps to lower power consumption and offers brighter colors.
- Product Type: Notebook
- Processor Manufacturer: Intel
- Processor Type: Core 2 Duo
- Processor Model: T9400
- Processor Speed: 2.53 GHz
- Processor Core: Dual-core
- Cache: 6 MB
- Standard Memory: 2 GB
- Maximum Memory: 8 GB
- Memory Technology: DDR3 SDRAM
- Memory Standard: DDR3-1066/PC3-8500
- Hard Drive Capacity: 250 GB
- Optical Drive Type: DVD-Writer
- Screen Size: 14.1"
- Display Screen Type: Active Matrix TFT Color LCD
- Aspect Ratio: 16:10
- Screen Mode: WXGA
- Screen Resolution: 1280 x 800
- Graphics Controller Manufacturer: Intel
- Graphics Controller Model: X4500HD
- Ethernet Technology: Gigabit Ethernet
- Wi-Fi: Yes
- Wi-Fi Standard: IEEE 802.11n
- Bluetooth: Yes
- Bluetooth Standard: Bluetooth 2.1
- Webcam: Yes
- FireWire/i.LINK: Yes
- Color: Black
فوق العاده تمیز و کم کارکرد، بدون خط و خش گرد و خاک، سائیدگی و ... (در صورت تقاضای خریدار عکس ارسال میگردد) جمعا زیر 50 ساعت کارکرد، زمان خرید بهمن 88، باطری به صورت مجزا در شرایط استاندارد نگهداری شده و هم اکنون در ویندوز سون تقریبا بیش از 4 ساعت کار میدهد (کار با اینترنت).
چون مشخصات لپ تاپم با این لینک یکی هست ( فقط هارد من 250 هست به جای 160)
Lenovo ThinkPad T400 14.1 Notebook - Core 2 Duo T9400 2.53GHz - [T35831] - $1,674.00 : SMB Resource Group, One Stop for your Computers and Technology needs
قیمت پایه من بر اساس دلار 1880 تومان و کسر 30 درصد به خاطر دست دوم بودن میشود ( اختلاف هارد در نظر گرفته نشد، اشانتیونش باشه ):
دو ملیون و دویست هزار تومان
تاکید میکنم دوستان این یک لپ تاپ فوق حرفه ای هست، برای کاربردهای خاص، شخص من به خاطر عشقم به این برند خریدم وگرنه نوت بوک معمولی من مک بوک پرو هست و الان هم فقط به دلیل مهاجرتم از ایران هست که میخوام بفروشم.
من یزد هستم ولی تهران هم میام و خریدار محترم میتونه اگه دیدن عکس ها راضیش نکرد، از نزدیک هم قبل از تصفیه حساب از ببینه.