• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ ThinkPad T400

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Yaghini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

نوت بوک سری فوق العاده حرفه ای Lenovo ThinkPad T400 (ضدآب، ضد ضربه، با لولای تیتانیوم ) با مشخصات:

• Brand Name: Lenovo
  • Product Line: ThinkPad
  • Product Series: T400
  • Product Name: ThinkPad T400 Notebook
  • Marketing Information: The ThinkPad T400 Notebook is designed to enhance productivity and change the way you work. To begin with, it features widescreen display that helps to lower power consumption and offers brighter colors.
  • Product Type: Notebook
  • Processor Manufacturer: Intel
  • Processor Type: Core 2 Duo
  • Processor Model: T9400
  • Processor Speed: 2.53 GHz
  • Processor Core: Dual-core
  • Cache: 6 MB
  • Standard Memory: 2 GB
  • Maximum Memory: 8 GB
  • Memory Technology: DDR3 SDRAM
  • Memory Standard: DDR3-1066/PC3-8500
  • Hard Drive Capacity: 250 GB
  • Optical Drive Type: DVD-Writer
  • Screen Size: 14.1"
  • Display Screen Type: Active Matrix TFT Color LCD
  • Aspect Ratio: 16:10
  • Screen Mode: WXGA
  • Screen Resolution: 1280 x 800
  • Graphics Controller Manufacturer: Intel
  • Graphics Controller Model: X4500HD
  • Ethernet Technology: Gigabit Ethernet
  • Wi-Fi: Yes
  • Wi-Fi Standard: IEEE 802.11n
  • Bluetooth: Yes
  • Bluetooth Standard: Bluetooth 2.1
  • Webcam: Yes
  • FireWire/i.LINK: Yes
  • Color: Black

فوق العاده تمیز و کم کارکرد، بدون خط و خش گرد و خاک، سائیدگی و ... (در صورت تقاضای خریدار عکس ارسال میگردد) جمعا زیر 50 ساعت کارکرد، زمان خرید بهمن 88، باطری به صورت مجزا در شرایط استاندارد نگهداری شده و هم اکنون در ویندوز سون تقریبا بیش از 4 ساعت کار میدهد (کار با اینترنت).

چون مشخصات لپ تاپم با این لینک یکی هست ( فقط هارد من 250 هست به جای 160)
Lenovo ThinkPad T400 14.1 Notebook - Core 2 Duo T9400 2.53GHz - [T35831] - $1,674.00 : SMB Resource Group, One Stop for your Computers and Technology needs

قیمت پایه من بر اساس دلار 1880 تومان و کسر 30 درصد به خاطر دست دوم بودن میشود ( اختلاف هارد در نظر گرفته نشد، اشانتیونش باشه:) ):

دو ملیون و دویست هزار تومان

تاکید میکنم دوستان این یک لپ تاپ فوق حرفه ای هست، برای کاربردهای خاص، شخص من به خاطر عشقم به این برند خریدم وگرنه نوت بوک معمولی من مک بوک پرو هست و الان هم فقط به دلیل مهاجرتم از ایران هست که میخوام بفروشم.

من یزد هستم ولی تهران هم میام و خریدار محترم میتونه اگه دیدن عکس ها راضیش نکرد، از نزدیک هم قبل از تصفیه حساب از ببینه.

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
خوب بنده خدا توجیه نشده کامل! چرا مسخره میکنید :)

جناب شما باید از قیمت روز 30 درصد کم کنید. نه از قیمتی که خودتون یه روزی خرید کردید.

payam_kh

Registered User
لایک‌ها
365
کانفیگش فوق العاده هست من 5000000 خریدارم مگه لپ تاپ 2 هسته ای هم اومده؟

mmft

Registered User
لایک‌ها
58

a.r.moradi1367

Registered User
لایک‌ها
1,002
300hastam

سلام دوستان

نوت بوک سری فوق العاده حرفه ای Lenovo ThinkPad T400 (ضدآب، ضد ضربه، با لولای تیتانیوم ) با مشخصات:

• Brand Name: Lenovo
  • Product Line: ThinkPad
  • Product Series: T400
  • Product Name: ThinkPad T400 Notebook
  • Marketing Information: The ThinkPad T400 Notebook is designed to enhance productivity and change the way you work. To begin with, it features widescreen display that helps to lower power consumption and offers brighter colors.
  • Product Type: Notebook
  • Processor Manufacturer: Intel
  • Processor Type: Core 2 Duo
  • Processor Model: T9400
  • Processor Speed: 2.53 GHz
  • Processor Core: Dual-core
  • Cache: 6 MB
  • Standard Memory: 2 GB
  • Maximum Memory: 8 GB
  • Memory Technology: DDR3 SDRAM
  • Memory Standard: DDR3-1066/PC3-8500
  • Hard Drive Capacity: 250 GB
  • Optical Drive Type: DVD-Writer
  • Screen Size: 14.1"
  • Display Screen Type: Active Matrix TFT Color LCD
  • Aspect Ratio: 16:10
  • Screen Mode: WXGA
  • Screen Resolution: 1280 x 800
  • Graphics Controller Manufacturer: Intel
  • Graphics Controller Model: X4500HD
  • Ethernet Technology: Gigabit Ethernet
  • Wi-Fi: Yes
  • Wi-Fi Standard: IEEE 802.11n
  • Bluetooth: Yes
  • Bluetooth Standard: Bluetooth 2.1
  • Webcam: Yes
  • FireWire/i.LINK: Yes
  • Color: Black

فوق العاده تمیز و کم کارکرد، بدون خط و خش گرد و خاک، سائیدگی و ... (در صورت تقاضای خریدار عکس ارسال میگردد) جمعا زیر 50 ساعت کارکرد، زمان خرید بهمن 88، باطری به صورت مجزا در شرایط استاندارد نگهداری شده و هم اکنون در ویندوز سون تقریبا بیش از 4 ساعت کار میدهد (کار با اینترنت).

چون مشخصات لپ تاپم با این لینک یکی هست ( فقط هارد من 250 هست به جای 160)
Lenovo ThinkPad T400 14.1 Notebook - Core 2 Duo T9400 2.53GHz - [T35831] - $1,674.00 : SMB Resource Group, One Stop for your Computers and Technology needs

قیمت پایه من بر اساس دلار 1880 تومان و کسر 30 درصد به خاطر دست دوم بودن میشود ( اختلاف هارد در نظر گرفته نشد، اشانتیونش باشه:) ):

دو ملیون و دویست هزار تومان

تاکید میکنم دوستان این یک لپ تاپ فوق حرفه ای هست، برای کاربردهای خاص، شخص من به خاطر عشقم به این برند خریدم وگرنه نوت بوک معمولی من مک بوک پرو هست و الان هم فقط به دلیل مهاجرتم از ایران هست که میخوام بفروشم.

من یزد هستم ولی تهران هم میام و خریدار محترم میتونه اگه دیدن عکس ها راضیش نکرد، از نزدیک هم قبل از تصفیه حساب از ببینه.

manam ye peryid sale 76 kharidam,ta alan faghat 2bar chap shode ama be surate foghe herfei sport shode!alan gheymate nowesh 10 tomane 30%am bekhatere karkarde budanesh kasr mikonim mishe 7toman!!!!khastin ba laptabetun avaz mikonam mabe tafavotesham migiram!!!!!!!!!!

dadashe man kojaye kari?tarikh masrafe laptabet 1sale ke gozashte!cpu dual 1sale dige suport nemishe!in laptab 4sal pish herfei bud alan ke dige.... khastin man lenovo ba cpu i7 ram 8 vga gt 540 hdd 750 barat miaram 1800! taze akband!!!!!!!!!! gheymati bede adam shit nashe akhe!!!!!!!!!!!!!

Last edited:

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
زشته دوستان مسخره نکنید.

Highbury

Registered User
لایک‌ها
0
دو میلیون و 200؟ حتما شوخی میکنی
درسته قیمت رفته بالا اما عزیز دیگه اینطوریاش نیست. ایرانی جماعت یعنی سوءاستفاده . خنده داره
مثل این میمونه که من لبتابمو 4 سال پیش 500 دلار خریدم و شده 500 هزار تومان الان بیام به دلار 2تومان بدم. تازه منت بذارم که 30 درصد هم کم میشه.
بعد از تی 400، تی 410 و بعدش تی 420 که با کانفیگ مشابه عمرا تی 420 همچین قیمتی داشته باشه !

piks

Registered User
لایک‌ها
4
سلام. پردازنده کور تو دو= فوق العاده حرفه ای نیست عزیز.
شاید هم یه جور شوخی آخر هفته با کاربران باشد!!!!!!!!!!!

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
سلام. پردازنده کور تو دو= فوق العاده حرفه ای نیست عزیز.
شاید هم یه جور شوخی آخر هفته با کاربران باشد!!!!!!!!!!!

پردازنده 2 هسته ای هست درسته ؛ اما 12 مگ در 2 هسته 6 مگ هست !
پردازنده قوی و خوبی هست
http://ark.intel.com/products/35562/Intel-Core2-Duo-Processor-T9400-%286M-Cache-2_53-GHz-1066-MHz-FSB%29

NTV

Registered User
لایک‌ها
18
ماشالله به این جو PT. استارتر جو گرفتش یه قیمت چرت داد، کاربره از اون بدتر اومده میگه 250 یا 300 خریدارم! آخه بنده خدا با 300 تومن لپ تاپ داغون با مارک چی چی جامپر (همین مارک ایرانیه که جدیدا سوژه خنده شده) هم نمیدن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا