• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مادربرد آکبند ایسوس X99 DELUXE II

sepehrariaee

Registered User
لایک‌ها
78
سلام
همونطور که مشخصه قصد فروش مادربرد فوق رو دارم . یه رمپیج 5 ورژن 10 داشتم فرستادم گارانتی این رو بجاش برام فرستادم . بدون حتی یه ثانیه کارکرد . تمام قطعات جانبی روش هست فقط چون کارت صوتیش رو قبلا فروختم و بهش دسترسی نداشتم و گیر هم نیاوردم پس بدم برای گارانتی کارتهای روی مادربرد رو نفرستادن . قصدم از فروش خرید مجدد همون مادربرد رمپیج 5 ورژن 10 هستش . اگه کسی داشته باشه تعویض هم میکنم با قبول شرایط فی مابین .
هر لحظه بتونین ثابت کنین حتی یه ثانیه کارکرد داشته عین پول پس داده میشه و هزینه برگشت کالا بعهده بنده خواهد بود .
قیمت نو این کالا حدود 1950 هستش که من قیمت رو 1700 میزارم . هزینه ارسال هم با بنده با پست پیشتاز به تمام نقاط ایران !!
قیمت کمتر راه نداره . ولی اگه از همون مادربرد رمپیج داشتین سر قیمت باهم راه میایم .
فروش در لیون هم برقراره . فروش هم اگه خواستین با واسطه لیون قابل انجام هست .
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/70728-فروش-مادربرد-کاملا-آکبند-x99-deluxe-ii/#comment-856144
به مادربرد دسرسی ندارم چون تو یه مغازه گذاشتمتش فروش بره . تا شب عکسهاش رو آپلود میکنم .
عکسها آپلود شدند . فقط به تاریخ گارانتی توجه کنید که شروعش از 5 روز قبل هست .

فایل های ضمیمه

• ۲۰۱۷۰۳۱۱_۲۱۱۱۳۵.jpg
    ۲۰۱۷۰۳۱۱_۲۱۱۱۳۵.jpg
    933.4 KB · نمایش ها: 4
  • ۲۰۱۷۰۳۱۱_۲۱۱۲۱۹.jpg
    ۲۰۱۷۰۳۱۱_۲۱۱۲۱۹.jpg
    313.6 KB · نمایش ها: 4
  • ۲۰۱۷۰۳۱۱_۲۱۱۰۴۷.jpg
    ۲۰۱۷۰۳۱۱_۲۱۱۰۴۷.jpg
    346.2 KB · نمایش ها: 4
  • ۲۰۱۷۰۳۱۱_۲۱۱۱۴۹.jpg
    ۲۰۱۷۰۳۱۱_۲۱۱۱۴۹.jpg