• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ماشین اصلاح صورت سه سر فلیپس QS6160 نو

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
دوستان سلام

ک عدد ماشین ریش تراش فلیپس(برای دوستم هست) موجود است.
بعد از خرید این ماشین داداش ایشون گفته که میخواد دو مدل ماشین فلیپس برای خودش و ایشون از کیش بیاره
متاسفانه وقت رسید کالا خونه نبوده و خواهرشون جعبه رو باز کرده ولی استفاده ای نشده

همه متعلقات کامل و نو هستن. تضمینی میدم
یک عدد ژل اصلاح صورت هم روش هست که تقدیم میشه.

*سر زیر ماشین برای اصلاح ریش از ته
*سر پهن بالای ماشین برای کوتاه کردن ریش در اندازه های مختلف
*سر باریک بالای ماشین برای اصلاح دقیق ریش..
**کاملا ضد آب و قابلیت استفاده زیر دوش

پایه 370

http://upload7.ir/imgs/2014-10/21269822211196266332.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-10/70499064570222022724.jpg

*لینک مشخصات محصول
http://philips-kala.com/component/v...lypage.tpl/product_id/184/category_id/24.html

a.majid

Registered User
لایک‌ها
47
سلام .دوست عزیز دستگاه واقعا آکبند و استفاده نشده هستش؟گارانتی دستگاه برای چه تاریخی هستش و در آخر قیمت نهایی رو بفرمایید

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
سلام .دوست عزیز دستگاه واقعا آکبند و استفاده نشده هستش؟گارانتی دستگاه برای چه تاریخی هستش و در آخر قیمت نهایی رو بفرمایید
سلام برادر...دستگاه نو هست ..همونطور که عرض کردم جعبه رو متاسفانه بازش کردن
تست هم شده ...جهت اطمینان قبل از ارسال برای خریدار هم تست میشه و بعد ارسال میشه
قیمت رو نرمال گفتم عزیز ضمن اینکه یه عدد ژل ریش هم روش هست،،حالا خریدار قطعی هستید یه تخفیف کوچولو هم میدیدم
گارانتیش رو نمیدونم اگرهم هنوز داشته باشه فکر نکنم مدتی زیادی ازش باقی مونده باشه...دستکاه سالم هست خیالتون راحت

a.majid

Registered User
لایک‌ها
47
سلام برادر...دستگاه نو هست ..همونطور که عرض کردم جعبه رو متاسفانه بازش کردن
تست هم شده ...جهت اطمینان قبل از ارسال برای خریدار هم تست میشه و بعد ارسال میشه
قیمت رو نرمال گفتم عزیز ضمن اینکه یه عدد ژل ریش هم روش هست،،حالا خریدار قطعی هستید یه تخفیف کوچولو هم میدیدم
گارانتیش رو نمیدونم اگرهم هنوز داشته باشه فکر نکنم مدتی زیادی ازش باقی مونده باشه...دستکاه سالم هست خیالتون راحت

دوست عزیز اگر دستگاه باز شده و تست هم شده یعنی استفاده شده .اینجور وسایل به خاطر رعایت بهداشت در صورتی که حتی یکبار استفاده یا تست شده باشن هم استفاده شده محسوب میشن.ایشالا که خوب بفروشیدش

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
دوست عزیز اگر دستگاه باز شده و تست هم شده یعنی استفاده شده .اینجور وسایل به خاطر رعایت بهداشت در صورتی که حتی یکبار استفاده یا تست شده باشن هم استفاده شده محسوب میشن.ایشالا که خوب بفروشیدش
:|
دوست عزیز...صرفا فقط دو قسمت پایین و بلاش رو روشن کرده که اصلا کار میکنه یا خیر!!!
منظورم بنده این نبود که طرف برای تست برداشته یه دور ریش و سیلیشو اصلاح کرده خیر
چون خبر داره که نباید استفاده کنه برای فروش و قبل از اینکه به دستش هم برسه خبرداده بودن که قرار هست براش ماشین بیارن

a.majid

Registered User
لایک‌ها
47
:|
دوست عزیز...صرفا فقط دو قسمت پایین و بلاش رو روشن کرده که اصلا کار میکنه یا خیر!!!
منظورم بنده این نبود که طرف برای تست برداشته یه دور ریش و سیلیشو اصلاح کرده خیر
چون خبر داره که نباید استفاده کنه برای فروش و قبل از اینکه به دستش هم برسه خبرداده بودن که قرار هست براش ماشین بیارن
اگر اینطوره که بنده دچار سو تفاهم شدم.با توجه به اینکه از گارانتی چیزی باقی نمونده نظر نهاییتون رو برای قیمت نهایی اعلام بفرمایید در پخ . ممنون

آیدوغموش

Registered User
لایک‌ها
203
سلام وقت بخیر
قیمت لطفا ؟

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
بالا