بله همشهری مدل در پست اول اضافه شداین مانیتور بجز قیمت دقیق، مدل و لینک مشخصی نداره همشهری ؟ :lol:
لطف کن مدل دقیقش رو هم اعلام کن
از کی تا حالا 32 اینچ شده 1ت -لطفا اسپم نکنید که گزارش خواهد شدبجای قیمت 1 تومن خب آدم میره یک "32 میگیره ک هم تلویزیونه و هم hdmi و همه چیز داره دیگه.:wacko:
سری samsun 24 360 plusسری چی هست a b ? ببخشید قیمت نوش چنده ؟ 23a360 950 هست اونم تا قبل کم شدن مانیتور 650 بود یه یه ماهیه مانیتور کم شده
اصلا تو کل ایران مانیتور 22 و 23 نیست زنگ زدم سام سرویس گفت شاید دوباره تا وسط مهر وارد کنیم فعلا خالی هستیمسری samsun 24 360 plus
نوعش نیست دیگه الان نو 22 اینچ شده 930ت
هر گردی که گردو نمیشه کیفیت کنتراست همه چی تو تایین قیمت دخیل است و کسی که حرفه ای باشه خودش میدونه چه جنسی بخواد شما هم تقصیر نداری فکر میکنی تا بگن 32 اینچ یعنی دیگه خداست نه عزیز من مانیتور با ال سی دی زمین تا آسمون فرقشونه یکم بیشتر جستجو کن هستند کسانی که راهنماییت کنندعزيز نميخوام تايپيكت رو تخريب كنم ناراحت شدي بگو اديت كنم
مانيتور تي وي 32 فول اچ دي با رسيور ماهواره داخلي اصل كره 1100 هستش به دوستان ايراد نگير
دوست من 1- تشکر میکنم از نظراتتون 2- خواهشند تاپیک به حاشیه نبرید 3- دلار دوباره کشید بالا فکر نکنید دلار میاد پایین از این خبرا نیست 4- کارشناسی و بحث ممنوع فقط خریدارش میتونه در مورد خرید پست بزنهدوست عزیز مال خودتونه ولی قیمتتون واقعا تنده درسته تو بازار قعطی اومده یادتون باشه چندوقت پیشم اینجوری شد که یهدفعه بازار پر شد و همه چیز به حال نرمال برگشت
به هر حال کمتر خواستین بدین پخ بدین من مانیتورم سوخته و خریدارم منتها خیلی کمتر از این
30 اینچ 980 میده :
مانیتور 30 اینچ سامسونگ مدل syncMaster305t -خرید و فروش
ویرایش شددوست من 1- تشکر میکنم از نظراتتون 2- خواهشند تاپیک به حاشیه نبرید 3- دلار دوباره کشید بالا فکر نکنید دلار میاد پایین از این خبرا نیست 4- کارشناسی و بحث ممنوع فقط خریدارش میتونه در مورد خرید پست بزنه
درسته بعضی ها فعلا خرید نمیکنن در مورد دوستومن سعید که مدل 30 اینچ LCD پیشنهاد دادن باید ارض کنم که LCD دیگه از رده خارج شده در مورد XVISION هم بگویم که هر کی xvision بخره یعنی پولشو ریخته تو سطل زبالهویرایش شد
خواستی کمتر بدی خبرم کن به هر حال ما به رئیس جمهور عزیز امید داریم تا 5 مهر آمریکاست