• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مانیتور LG E2040

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
یه عدد مانیتور LG E2040 می فروشم. مانیتور عیب و ایراد (پیکسل سوخته-خط و خش) نداره تمیزه و گارانتیشم تموم شده کارتن هم داره.
فقط یه نکته رو باید بگم:
یه لکه کوچیکی (اندازه نصف بند انگشت) سمت راست مانیتور هست که تو حالت عادی و غیر عادی! دیده نمی شه فقط زمانی دیده می شه که خیلی دقت کنید و اونم فقط تو نور سفید و نورهای مشابه تازه! تو زمان کار کردن (هر کاری باشه) من اصلا متوجه این لکه نشدم...چه بازی، چه دیدن فیلم و چه کار گرافیکی و چه تایپ.
این مانیتورم اصلا قصد فروشش رو نداشتم چون می دونستم سر این موضوع می زنن تو سر مال ولی دیروز PS4 گرفتم و نمی شه زدش به این مانیتور چون PS4 برخلاف کل وسیله های دیگه رابط DVI To HDMI رو نمی شناسه و این مانیتورم HDMI با تبدیل HDMI To DVI به پورت DVI ـش می خوره.
این لکه پیکسل سوخته نیست فقط لکه ست که به جز با دقت بسیار زیاد به چشم نمیاد و کسیم مانیتور رو نمی گیره که فقط به یه نقطه اش 100% دقت کنه...
هر کس دیگه جای من بود اینو نمی گفت چون اصلا چیزیه که ممکنه کس دیگه نفهمه تا آخر عمر! من فقط به خاطر انصاف خودم دارم می گم ولی توقع نداشته باشید از قیمتش بزنم چون حتی مشکلم نیست و گارانتی اینجور چیزا رو مشکل نمی شناسه. (چند نفر دیگه هم دیدم که تو این مدل و مدلای دیگه همین مسئله رو داشتن...)
تو نمایشگر مک بوک هم ممکنه این مشکل پیش بیاد که اونم باز کسی به عنوان مشکل نمی شناسه.

قیمت هم توافقی. اصلا هم عجله ای ندارم چون فعلا تا یه مدت می تونم کنسول رو بزنم به تلویزیونمون...

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    206.1 KB · نمایش ها: 64
Last edited:

Mehran.shabani

Registered User
لایک‌ها
248
لابد تبدیلت از این بدرد نخورهاست
من هم ps4 و هم XBOX one را با تبدیل Hdmi>dvi وصل میکنم! بدون کوچکترین مشکلی!

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
لابد تبدیلت از این بدرد نخورهاست
من هم ps4 و هم XBOX one را با تبدیل Hdmi>dvi وصل میکنم! بدون کوچکترین مشکلی!
بله Xbox One می شه ولی PS4 نه اونم به دلیل DHCP تو PS4 که تنظیماتش جوریه که نمی شه...
ولی خب اگه شما می تونید می شه بگید تبدیلتون رو چند و از کجا خریدین منم بگیرم؟ و نتیو رزولوشن مانیتورتون چنده؟

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
کسی نبود؟
با خریدار راه میام...با ال جی W2261VP هم معاوضه می شه (سر می دم)

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
hdmi to vga رو هم امتحان کن (اگه گیر بیاری البته:دی )

کابل Hdmi ـه Ps4 هم حتما باید 1.4 باشه من با کابل 1.3 ب هرچی میزنم تصویر نمیده . . .

در کل مانیتور خوب و جمع جوری ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
دیدم فروخته نشه می برم ولیعصر هر چقدر خریدن می دم بقیه ش رو نقد می دم مانیتور مد نظرم رو می خرم.
تا اونموقع کسی خواست پی ام بده 220 تومن می فروشم...

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
UP...
هنوز موجوده.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
کاهش قیمت به 180 تومن...

masoodemadi

Registered User
لایک‌ها
8
سلام یه چندتا عکس از اون قسمت برام میفرستی

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
سلام یه چندتا عکس از اون قسمت برام میفرستی
یه حالت دوده ماننده تو مک بوک و بعضی LED ها به دلیل نامعلوم به وجود میاد و تا دقت نکنید دیده نمی شه...اونم تازه از بعضی زوایا و به زحمت! مثل زاویه ای که این عکسو انداختم :
http://s1.img7.ir/6mMpg.jpg

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
اوکی دیدم. دوست من این مشکل از خود ال سی دیه و احتمال اینکه بیشتر بشه هست اگر گوشه بود میشد بگی از بک لایته .
نه زیادتر نمی شه، می خواست بشه از یه سال پیش که اینجوری شد زیاد می شد.

بالا