astorias222000
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 66
- لایکها
- 5
دوستان من مشهد هستم .
هدفون sennheiser hd280 pro هستش .قیمت پایه رو از این سایت میتونید ببنید .
Sennheiser HD280 Pro - Ireland (Sennheiser) - هدفون - Headphone
با اینکه خودم 580 خریدم اون موقع ولی قیمت روز بازار رو براتون گذاشتم.بنابر عرف بازار که دست دوم هست 30% ازش کم کردم .و 28 تومن هم تخفیف دادم که رند بشه.
540 تومن با 30% تخفیف میشه تومن378 با اون 28 تومن تخفیف میشه 350 تومن برای این هدفون که واقعا میارزه ( مخصوصا برای گیمرها و کسانی که آشنایی بیشتری با انواع مدل و مارک هدفون داشته باشند.)
مانیتور، مشخصات این مدل رو از اینجا میتونید ببینید
VE278H - Monitors & Projectors - ASUS
من سایتی برای قیمتش نتونستم پیدا کنم.ولی با توجه به اینکه مانیتورهای خوب 23 اینچ الان حدود 800 700 تومن هستند به نظرم قیمت 900 تومن معقول هستش با توجه به اینکه مانیتور من 27 اینچ هستش و مارک asus با response time 2 میلی ثانیه ( مخصوص گیمرها )و full hd
دوستان مشهدی اگه بخوان میتونن بیان منزل ما برای تست تا هیچ گونه نگرانی بایت خرابی یا مثلا پیکسل سوخته مانیتور یا صدای بد هدفون نداشته باشن ( چون واقعا خودم با تحقیق چیزی میخرم مطمئن هستم به جنسی که میدم )یا یه جایی قرار بذاریم برای تست ولی برای دوستان شهرستانی هزینه پست هم هرچی شد به مبلغ بالا اضافه میشه.
پس هدفون شد 350 و مانیتور 900 بدون هزینه پست برای دوستان مشهدی و برای شهرستانیا هزینه پست اضافه میشه.میتونید یکی از اجناس رو بخرید یا دوتا روی هم که شامل تخفیف هم میشه.
ضمنا هدفون جعبه و خرت و پرتاش هست ولی مانیتور ( فعلا گمه تابگردم ببینم پیداش میکنم یا نه )
خدایی آتیش زدم به مالم دیگه .بشتابید
Last edited: