• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ماکسیما

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abbas joon

Registered User
لایک‌ها
218
سلامبچه ها،من واقعا از مدیران محترم عذر میخوام بابت اینکه اگه جای تاپیکم بده دوستان ما شدیدا پول لازم شدیم و مجبور به فروش ماشینامون شدیم،تو روزنامه خبر جنوب هم اگهی زدیم یه پارسئ ماکسیما پارسو صبحی قول نامش کردیم رفت این ماکسیما مونده مدل81 هست ولی اگه ببینیش میگید مدل 8 یا 9 هس،جلو پنجرشو با اصلی تعویض کردیم بدون ضربه تمیر تمیر اتومات هس،ذرنگ هم نقره ای فقط انداره یه کف دست گلگیر عقب سمت شاگرد رنگداره داخل بسیار تمیز دنده هاش اوکی اوکی بچه ها لطفا اینو جدی بگیرید دوستای شیرازی زود باشید به خدا پول لازمیم وگرنه 100 سال نمیفروختیمش، 3،5 سیستم روشه همین هفته قبلی لنت جلوشو عوض کردم متاسفانه الان کار دارم باید برم بیرون و دسترسیم کاملا به نت قطع میشه هرکی خواست شرایطشو بپرسه و هماهنگ کنیم واسه دیدن بهم یه اس ام اس یا زنگی بزنه 9301049149 سپاس از همتون میخواسم صفحه ی روزنامه خبرو هم که آگهی زدیم بزارم ولی خوب وقت ندارم تو اون با شماره های داداشم هست 9171109397 و 9177144571 با هرکودومش تماس بگیرید مشکلی نداره ولی اگه به خودم زنگ بزنید بهتره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا