خوب همان طور که از عنوان تاپیک مشخصه قصد فروش پک بازی های hd اندروید رو دارم
این پک شامل تعدادی بازی hd و تعدادی برنامه و بازی معمولی است.
بازی های hd دیتا دار شامل :
asphalt 7
batman the dark night rises
Demolition_Inc_HD
don 2
fifa 12
nba 2k 13 اجرا تنها در اندروید 4 به بالا
Race Of Champions
rayman jungle run
sprot car challenge
spy mouse
Virtua_Tennis_Challenge
Wild blood
worms
devil's attorney
blood & glory : legend
pes 2011
میباشد.که بازی های بالا بین تمام گوشی ها و تبلت های اندرویدی که توان اجرای انها را داشته باشند مشترک است.
برای اجرای بازی ها نیازی به روت نیست و بروی تبلت بنده بدون روت نصب شد
تمامی این بازی ها بر روی تبلت خودم تست شده و کاملا سالم میباشد. و دیتای این بازی ها برای تمامی دستگاه ها کاملا یکسان میباشد.
تعدادی بازی دیگر نیز موجود است که به دلیل یکسان نبودن دیتا و موجود نبودن دیتای تمای گوشی ها از قرار دادن انها صرف نظر کرده ام.که این بازی ها مربوط به گوشی ها و تبلت های با چیپ ست mali هست.که البته برای اجرا نیاز به رفع لایسنس دارن.(بدون نیاز به روت لایسنس توسط بنده دور زده شد)
همچنین اگر بازی خاصی مد نظر دارید میتوانید به من اعلام کنین تا ان را نیز دانلود و به پک اضافه کنم.
بازی های بالا در مجموع 8.5 گیگ حجم دارند.
همچنین مجموعه ای از برنامه ها و بازی های غیر دیتا دار به حجم 2.5 گیگ که به شخصه جمع اوری کرده ام موجود است که با احتساب انها پک شامل 3 dvd معمولی میشود.
تمام بازی ها همراه با دیتا به فروش میرسند.
لازم میدونم ذکر کنم که پک به صورت کاملا ساده تحویل داده میشود و انتظار چاپ روی دیسک ها و بسته بندی نداشته باشید.
اگر خواهان اضافه کردن بازی خاصی هستین که در لیست نیست ، لینک آن را بدهید.زیرا بنده تضمین نمیکنم بازیی که درخواست میدهید اجرا شود.
از نظر اعتماد سازی نیز تا به حال دو عدد معامله داشتم.و از انجایی که معامله حضوری انجام میشود فکر نکنم نیازی داشته باشد.
فروش هم تاکید میکنم فعلا تنها در مشهد صورت میگیرد.دلیل ان هم عدم امکان ارسال پست توسط بنده می باشد.
در صورت هر گونه سوال میتوانید سوالاتتان را در همین تاپیک بپرسید تا موجب قرار گیری آن در معرض دید سایرین شود.
هرگونه اسپم ، اظهار نظر ، جنگ و دعوا آزاد میباشد.
میتونین اینجا رو با تالار گفت و گو اشتباه بگیرید:upsided::lol::lol::lol:
با تشکر از شما
به دلیل ایجاد تاپیک جدید به دلیل تغییر عنوان این تاپیک را مختومه اعلام میکنم
از این پس در این تاپیک منتظر شما هستم :
http://forum.persiantools.com/t310258.html#post5822056
این پک شامل تعدادی بازی hd و تعدادی برنامه و بازی معمولی است.
بازی های hd دیتا دار شامل :
asphalt 7
batman the dark night rises
Demolition_Inc_HD
don 2
fifa 12
nba 2k 13 اجرا تنها در اندروید 4 به بالا
Race Of Champions
rayman jungle run
sprot car challenge
spy mouse
Virtua_Tennis_Challenge
Wild blood
worms
devil's attorney
blood & glory : legend
pes 2011
میباشد.که بازی های بالا بین تمام گوشی ها و تبلت های اندرویدی که توان اجرای انها را داشته باشند مشترک است.
برای اجرای بازی ها نیازی به روت نیست و بروی تبلت بنده بدون روت نصب شد
تمامی این بازی ها بر روی تبلت خودم تست شده و کاملا سالم میباشد. و دیتای این بازی ها برای تمامی دستگاه ها کاملا یکسان میباشد.
تعدادی بازی دیگر نیز موجود است که به دلیل یکسان نبودن دیتا و موجود نبودن دیتای تمای گوشی ها از قرار دادن انها صرف نظر کرده ام.که این بازی ها مربوط به گوشی ها و تبلت های با چیپ ست mali هست.که البته برای اجرا نیاز به رفع لایسنس دارن.(بدون نیاز به روت لایسنس توسط بنده دور زده شد)
همچنین اگر بازی خاصی مد نظر دارید میتوانید به من اعلام کنین تا ان را نیز دانلود و به پک اضافه کنم.
بازی های بالا در مجموع 8.5 گیگ حجم دارند.
همچنین مجموعه ای از برنامه ها و بازی های غیر دیتا دار به حجم 2.5 گیگ که به شخصه جمع اوری کرده ام موجود است که با احتساب انها پک شامل 3 dvd معمولی میشود.
تمام بازی ها همراه با دیتا به فروش میرسند.
لازم میدونم ذکر کنم که پک به صورت کاملا ساده تحویل داده میشود و انتظار چاپ روی دیسک ها و بسته بندی نداشته باشید.
اگر خواهان اضافه کردن بازی خاصی هستین که در لیست نیست ، لینک آن را بدهید.زیرا بنده تضمین نمیکنم بازیی که درخواست میدهید اجرا شود.
از نظر اعتماد سازی نیز تا به حال دو عدد معامله داشتم.و از انجایی که معامله حضوری انجام میشود فکر نکنم نیازی داشته باشد.
فروش هم تاکید میکنم فعلا تنها در مشهد صورت میگیرد.دلیل ان هم عدم امکان ارسال پست توسط بنده می باشد.
در صورت هر گونه سوال میتوانید سوالاتتان را در همین تاپیک بپرسید تا موجب قرار گیری آن در معرض دید سایرین شود.
هرگونه اسپم ، اظهار نظر ، جنگ و دعوا آزاد میباشد.
میتونین اینجا رو با تالار گفت و گو اشتباه بگیرید:upsided::lol::lol::lol:
با تشکر از شما
به دلیل ایجاد تاپیک جدید به دلیل تغییر عنوان این تاپیک را مختومه اعلام میکنم
از این پس در این تاپیک منتظر شما هستم :
http://forum.persiantools.com/t310258.html#post5822056
Last edited: