• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مجموعه ی فارسی اموزش میکس در اهنگسازی(نسخه ی اصلی)توسط مهندس صدا اقای اندیواکس از امریکا

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
درود....
(طبق روال همیشگی هزینه ی ارسال با خریداره)فروش مجموعه ی فارسی اموزش میکس در اهنگسازی به نام رازهای میکس(توسط مهندس صدا اقای اندیواکس حاصل سال ها تحقیق و تجربه ی ایشون در امر میکس و اهنگسازی) به صورت زیرنویس پارسی(ترجمه به صورت روان ساده و قابل فهم برای همه از مبتدی تا پروفشنال) که شامل فیلم اموزش میکس و شامل پلاگین های مورد نیازی که در درس استفاده شده و البوم که کلا در 3 دیویدی و 1 سیدی که از اونجایی که بنده دارم از حوزه ی اهنگسازی کنار میکشم نسخه ی اصلی که خریداری کردم رو میفروشم و کپی نیست و در واقع نسخه ی اورجینالی که سال پیش 80 تومن خریدم رو دارم بهتون میدم به قیمت بسیار بسیار پایین فقط 45 تومن که پول پلاگینایی که توش هست هم نمیشه چه برسه به اموزشش اونم به پارسی!!!جای تخفیف نداره اصلا جونه نزنید چون میتونستم کپی کنم و کپیشو بدم که دیگه نمیخوامش همون اورجینالشو با این قیمت پایین میدم بهتون. طبق معمول فروش خارج از تایپیک هم پیگیری میشه ..
پاینده باشید.

فایل های ضمیمه

• DSC00003.JPG
    DSC00003.JPG
    375.4 KB · نمایش ها: 17
Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اگه تمامی پارت های داخل هر دیسک زیرنویس فارسی داشته باشن (نه یکی دوتا از پارتها) بنده به قیمت پایه خریدارم
همینطوره دیویدی شماره یک کلا مربوط به اموزشه که کلا تمام بخش هاش زیرنویسه و مدت زمانشم بیش از یک ساعته....پخ بدید
فعلا برای شما

Last edited:

behruz_godra

Registered User
لایک‌ها
617
همینطوره دیویدی شماره یک کلا مربوط به اموزشه که کلا تمام بخش هاش زیرنویسه و مدت زمانشم بیش از یک ساعته....پخ بدید
فعلا برای شما
دی وی دی اول فقط آموزش هست و مابقی نرم افزار هستن؟
و اینکه این آقا داره آموزش کار با اون نرم افزارهای دیسک دو و سه رو میده یا آموزشش فقط بصورت تئوری هستش؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دی وی دی اول فقط آموزش هست و مابقی نرم افزار هستن؟
و اینکه این آقا داره آموزش کار با اون نرم افزارهای دیسک دو و سه رو میده یا آموزشش فقط بصورت تئوری هستش؟
بله دیویدی اول که بیش از یکساعته شامل اموزشه و کلا از اول تا اخرش همراه با زیرنویسه قابل فهم هستش.دیویدی های بعدی شامل وی استی و پلاگینای مورد استفاده یی که ایشون تو اموزش استفاده کرده هستش و سیدیه هم شامل یکی از البومای ایشونه....در مورد سوال دومتون اگه منظورتون اینه که ایشون دارن خود نرم افزار رو اموزش میدن باید عرض کنم خیر...ایشون اهنگ رو از قبل ساختن و فقط دارن روی میکس این اهنگ کار میکنند و اموزش میدند نه خود نرم افزار....همونطور که اول تایپیک گفتم اموزش میکسه نه اموزش نرم افزار...اگه شما مبتدی نیستید و متوسط یا متوسط به بالا هستید این دیویدی ها راست کار شماست ولی اگه مبتدی هستید و تازه میخوایید که کار با منوهای نرم افزار رو یاد بگیرید که خیلی مبتدی هستید پس این مجموعه رو به شما پیشنهاد نمیکنم چون این مجموعه اهنگسازی به شما یاد نمیده قبلا اهنگ ساخته شده والان داره میکس میکنه.

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام دوست گرامی میشه چندتا دمو از فیلم رو برامون قرار بدی تا ببنیم مثلا از قسمت 1دقیقه برامون آپلود کنی تا ببینیم که واقعا در چه حدی این آموزش هستش . ممنون

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
سلام دوست گرامی میشه چندتا دمو از فیلم رو برامون قرار بدی تا ببنیم مثلا از قسمت 1دقیقه برامون آپلود کنی تا ببینیم که واقعا در چه حدی این آموزش هستش . ممنون
چشم حتما در اولین فرصت.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کاهش قیمت به 40 تومن

بالا