• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات آنتی ویروس اوریجینال کسپرسکی 2023 نسخه گلوبال *بدون نیاز به فیلتر شکن و قابل فعال سازی در تمام کشورها* Kaspersky 2023

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212

با سلام

پلان A

Kaspersky Small Office Security برای 30 کلاینت بمدت 1 سال 2,400,000 تومان
Kaspersky Work Space Security برای 30 کلاینت بمدت 1 سال 2,500,000 تومان

پلان B

Kaspersky Business Space Security برای 20 کلاینت بمدت 1 سال 700,000 تومان
Kaspersky Enterprise Space Security برای 30 کلاینت بمدت 2 سال 1,500,000 تومان
Kaspersky Total Space Security برای 30 کلاینت بمدت 1 سال 900,000 تومان

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212

Kaspersky Internet Security 2013 (B2 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 35000 تومان​

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
در حال حاضر لایسنس دارید ؟

ممنون

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوست عزیز
من برای شرکت آنی ویروس می خوام
می خواستم بدونم پیشنهاد شما چیه ؟
ضمنا بعضی سیستم ها کانفیگ بالایی ندارن

ممنون

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز
من برای شرکت آنی ویروس می خوام
می خواستم بدونم پیشنهاد شما چیه ؟
ضمنا بعضی سیستم ها کانفیگ بالایی ندارن

ممنون

با سلام
اگر کامپیوترها شبکه شده اند امکان استفاده ار محصولات شبکه را خواهید داشت جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده الزامات سیستمی محصولات به این قسمت مراجعه فرمایید

در غیر اینصورت می تونید از محصول کسپرسکی اینترنت سکیوریتی استفاده فرمایید.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
این هنوز موجوده؟

با سلام
در حال حاضر بدلیل نوسانات نرخ ارز و افزایش قیمت دلار محصول مورد نظر به قیمت 60000 تومان ارائه می شود.

Kaspersky Internet Security 2013 (B2 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 60000 تومان

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212

Kaspersky Internet Security 2013 (B3 بصورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر بمدت 1 سال 90000 تومان​

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212

Kaspersky Internet Security 2013 (B2 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 60000 تومان​

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212

Kaspersky Internet Security 2013 (B2 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 60000 تومان​

mehdiek

Registered User
لایک‌ها
325
------------ Upppppp ----------------

به خاطر پشتیبانی خوبشون
:blush:

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212

Kaspersky Internet Security 2013 (B1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 35000 تومان​

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212

Kaspersky Internet Security 2013 (B1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 35000 تومان​

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212

alirazavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من از مشتریانتان هستم .من قبلا هر سایتی را چک می کردم قیمت های شما از همه ارزان تر بود ولی دلیل اینکه شما الان قیمت ها را افزایش دادید را نمی دانم همین الان کلی سایت وجود دارد که قیمت ها را نسبت به شما ارزان تر می دهند. این را واقعا می گم پارسال هر سایتی چک می کردم شما از همه ارزان تر و آن هم با اختلاف زیاد ارزان می دادید ولی امسال !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خودتون سایتها را امسال چک کنید. مثلا یکی از سایتها لایسنس اورجینال کاسپر کسپر کسپرسکی کسپراسکای نود32 بیت دیفندر نورتون
این هم صرف دلسوزی گفتم چون ازتون راضی بودم نمی خوام مشتریانتان پخش شوند. موفق باشید.

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام من از مشتریانتان هستم .من قبلا هر سایتی را چک می کردم قیمت های شما از همه ارزان تر بود ولی دلیل اینکه شما الان قیمت ها را افزایش دادید را نمی دانم همین الان کلی سایت وجود دارد که قیمت ها را نسبت به شما ارزان تر می دهند. این را واقعا می گم پارسال هر سایتی چک می کردم شما از همه ارزان تر و آن هم با اختلاف زیاد ارزان می دادید ولی امسال !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خودتون سایتها را امسال چک کنید. مثلا یکی از سایتها لایسنس اورجینال کاسپر کسپر کسپرسکی کسپراسکای نود32 بیت دیفندر نورتون
این هم صرف دلسوزی گفتم چون ازتون راضی بودم نمی خوام مشتریانتان پخش شوند. موفق باشید.

با سلام
دوست عزیز ضمن تشکر بخاطر اعلام نظر شخصیتون باید چند نکته رو بشما و باقی کاربران توضیح بدم
افزایش قیمت محصولات ما در طی چند وقت اخیر یک امر دلخواه نبوده و تنها دلیل آن بموجب تشدید نرخ ارز و همچنین مسائل اقتصادی در کشورها خارجی بوده است.

موضوع مهمتر دیگر در مورد مقایسه قیمت فعلی محصولات ما با دیگر وبسایت ها است همانگونه که اظهار داشتید برخی کاربران اولویت خرید را نخست در یافتن کمترین قیمت محصول مورد نظر می دانند بدون اینکه از کیفیت محصول اطلاع صحیحی داشته باشند که به همین علت بعضی فروشندگان هدف جذب مشتری را بر این اساس دانسته و از موقعیت سؤ استفاده می کنند شما اگر به صفحه ی قوانین لایسنس ها در سایت ذکر شده مراجعه فرمایید و شرایط محصولات را مطالعه کرده باشید متوجه بند زیر خواهید شد.

طبق قانون جدید شرکت کسپرسکی، در طول مدت اعتبار یکساله هر لایسنس، کاربر اجازه تعویض ویندوز به دفعات بالا و اکتیو کردن لایسنسها به دفعات بالا را ندارد. (هر لایسنس 3 کاربره را حداکثر 9 بار و هر لایسنس تک کاربره را حداکثر 4 بار بر روی همان سیستمی که برای اولین بار اکتیو شده میتوان اکتیو نمود) به کاربران توصیه میشود با توجه به قوانین اخیر شرکت کسپرسکی در خصوص ایجاد محدودیت در تعداد دفعات اکتیو نمودن لایسنس، در حد امکان از تعویض ویندوز خودداری فرمایید. ضمنا شرکت کسپرسکی لایسنسهای دیگری بدون چنین محدودیتی نیز دارد که البته قیمت این لایسنسها نسبت به لایسنسهای فروشگاه بالاتر است.

این ادعا حقیقت نداشته و از سوی شرکت کسپرسکی تکذیب می شود لایسنس هایی که طبق بند ذکر شده بالا بوده نمونه ای از محصولات بی کیفیت هستند و دلیل محدودیت در تعداد دفعات فعال سازی، فروش یک سریال به چند نفر در یک زمان میباشد که در نتیجه منجر به استفاده در تعداد کامپیوتر های بیشتر از حد مجاز و مواجه با پیغام زیر خواهید شد و امکان فعال سازی دوباره لایسنس خود را نخواهید داشت.

You have exceeded the maximum number of activations allowed for the entered activation code

کاربران در مواقعیکه نیاز به اطلاعات دقیق تر دارند بهترین گزینه تماس مستقیم با شرکت سازنده محصول است برای تأیید بر گفته هایی که از سوی ما ذکر شد دوستان توانایی تماس با پشتیبانی لابراتوار کسپرسکی را خواهند داشت. البته قبلا و برای مطمئن شدن شما، سؤالی مبنی بر محدودیت دفعات فعال سازی لایسنس توسط ما از پشتیبانی کسپرسکی پرسیده که پاسخ آنها مطابق زیر بوده.

11-13-2012 5-47-37 AM.png

متأسفانه فروشگاه های دیگری نیز از قصد و یا ناخواسته و بر گرفته از اطلاع رسانی اشتباه به چنین موضوعی پرداخته اند که به سبب آن کاربران را با محدودیت ها و مشکلاتی در استفاده از محصول برخوردار کرده اند.

کاربران و دوستان عزیزی که تصمیم به خرید محصولات اوریجینال آنتی ویروس ها دارند حتما قبل از اقدام به دریافت محصول شرایط آن را در سایت فروشگاه مطالعه و از موارد ذکر شده اطمینان خاطر کسب فرمایید تا خدایی نا کرده از خرید خود پشیمان نگردید.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
با سلام
دوست عزیز ضمن تشکر بخاطر اعلام نظر شخصیتون باید چند نکته رو بشما و باقی کاربران توضیح بدم
افزایش قیمت محصولات ما در طی چند وقت اخیر یک امر دلخواه نبوده و تنها دلیل آن بموجب تشدید نرخ ارز و همچنین مسائل اقتصادی در کشورها خارجی بوده است.

موضوع مهمتر دیگر در مورد مقایسه قیمت فعلی محصولات ما با دیگر وبسایت ها است همانگونه که اظهار داشتید برخی کاربران اولویت خرید را نخست در یافتن کمترین قیمت محصول مورد نظر می دانند بدون اینکه از کیفیت محصول اطلاع صحیحی داشته باشند که به همین علت بعضی فروشندگان هدف جذب مشتری را بر این اساس دانسته و از موقعیت سؤ استفاده می کنند شما اگر به صفحه ی قوانین لایسنس ها در سایت ذکر شده مراجعه فرمایید و شرایط محصولات را مطالعه کرده باشید متوجه بند زیر خواهید شد.

این ادعا حقیقت نداشته و از سوی شرکت کسپرسکی تکذیب می شود لایسنس هایی که طبق بند ذکر شده بالا بوده نمونه ای از محصولات بی کیفیت هستند و دلیل محدودیت در تعداد دفعات فعال سازی، فروش یک سریال به چند نفر در یک زمان میباشد که در نتیجه منجر به استفاده در تعداد کامپیوتر های بیشتر از حد مجاز و مواجه با پیغام زیر خواهید شد و امکان فعال سازی دوباره لایسنس خود را نخواهید داشت.

You have exceeded the maximum number of activations allowed for the entered activation code

کاربران در مواقعیکه نیاز به اطلاعات دقیق تر دارند بهترین گزینه تماس مستقیم با شرکت سازنده محصول است برای تأیید بر گفته هایی که از سوی ما ذکر شد دوستان توانایی تماس با پشتیبانی لابراتوار کسپرسکی را خواهند داشت. البته قبلا و برای مطمئن شدن شما، سؤالی مبنی بر محدودیت دفعات فعال سازی لایسنس توسط ما از پشتیبانی کسپرسکی پرسیده که پاسخ آنها مطابق زیر بوده.

متأسفانه فروشگاه های دیگری نیز از قصد و یا ناخواسته و بر گرفته از اطلاع رسانی اشتباه به چنین موضوعی پرداخته اند که به سبب آن کاربران را با محدودیت ها و مشکلاتی در استفاده از محصول برخوردار کرده اند.

کاربران و دوستان عزیزی که تصمیم به خرید محصولات اوریجینال آنتی ویروس ها دارند حتما قبل از اقدام به دریافت محصول شرایط آن را در سایت فروشگاه مطالعه و از موارد ذکر شده اطمینان خاطر کسب فرمایید تا خدایی نا کرده از خرید خود پشیمان نگردید.

حرفهای همکارمون کاملا تایید میشود

mohsensis

Registered User
لایک‌ها
88
Kaspersky Business Space Security موجود دارین برای 30 یا 30 یوزر در شبکه داخلی

بالا