faridhitman
Registered User
- نوشتهها
- 615
- لایکها
- 79
سلام دوستان. من یه عینک ray ban rb 4026 مشکی دارم که 4،3 سال پیش بابام از ترکیه واسم اورد. عینک خوشگلیه ولی هیچ جوره به من نمیاد . 4 و 5 بار بیشتر ازش استفاده نکردم ولی شانس بد من یه بارش توی مهمونی پسر یکی از فامیلامون نشست روش و جای پیچ دسته هاش شکست و دادمش تعمیرش کردن. از سمت رو به رو اصلا چیزی معلوم نیست و فقط از پشتش جای تعمیر معلومه که فکر نکنم چیز مهمی باشه . خودتون تو عکسها میتونید ببینیدش. رو کار کرد دسته ها هم هیچ مشکلی به وجود نیومده بلکه مهکمترم شده . جعبشم یکم خرابه.
این لینک سایت خود ray ban : ء Ray-Ban Active Lifestyle Sunglasses | Official Ray-Ban Site
اینم لینکهای فروش و قیمتهاش : ء Buy Ray Ban 4026 , RB 4026 , RB4026 , RAY BAN4026 Sunglasses directly from OpticsFast.com RAY BAN Buy Ray Ban Sunglasses 4026 in color 601S - Care Sunglasses - Apparel - Great Products for less on GrabCart.com!
طبق قیمت روز حساب کنیم نوش میشه 243000 تومان.
قیمت پایه : 80000 تومان . گام افزایش: 3000 تومان . کاهش قیمت پایه به 60 تومان. به اولین پیشنهاد فروخته خواهد شد. با توجه به نیازم به پول و نبود خریدار به اولین پیشنهاد 50 تومانی فروخته خواهد شد.
خارج از مزایده نیز به اولین پیشنهاد 100000 تومانی فروخته خواهد شد.
تاریخ پایان مزایده نیز شنبه 22 بهمن میباشد .
این عکسها:
به سمت راست فلاش دقت کنید و ارم RB که با لیزر روی شیشه تراشیده شده است را ببینید.
این از قسمت تعمیر شده و نوشته ی made in italy
[
این لینک سایت خود ray ban : ء Ray-Ban Active Lifestyle Sunglasses | Official Ray-Ban Site
اینم لینکهای فروش و قیمتهاش : ء Buy Ray Ban 4026 , RB 4026 , RB4026 , RAY BAN4026 Sunglasses directly from OpticsFast.com RAY BAN Buy Ray Ban Sunglasses 4026 in color 601S - Care Sunglasses - Apparel - Great Products for less on GrabCart.com!
طبق قیمت روز حساب کنیم نوش میشه 243000 تومان.
قیمت پایه : 80000 تومان . گام افزایش: 3000 تومان . کاهش قیمت پایه به 60 تومان. به اولین پیشنهاد فروخته خواهد شد. با توجه به نیازم به پول و نبود خریدار به اولین پیشنهاد 50 تومانی فروخته خواهد شد.
خارج از مزایده نیز به اولین پیشنهاد 100000 تومانی فروخته خواهد شد.
تاریخ پایان مزایده نیز شنبه 22 بهمن میباشد .
این عکسها:
به سمت راست فلاش دقت کنید و ارم RB که با لیزر روی شیشه تراشیده شده است را ببینید.
این از قسمت تعمیر شده و نوشته ی made in italy
[
Last edited: