وایلا نجومی بالا میری900 مال من
وایلا نجومی بالا میری
من داشتم قدم به قدم بالا می رفتم بعدش شما دو میلیون بخر کی هست که حرف بزنه اختیار پولتو داری اخر از همه من منظوری نداشتم تعجب کردمشما مشکلی داری؟ دوست دارم نجومی بالا برم .. شما گام برای مزایده می بینی تو پست اول؟:blink: 20 روز کار کردشو 850 می خواستی اونوقت این 820 ؟؟؟:blink: یه ماهه می خوام یه نکسوز بخرم هر دفعه یه نفر مثل شما مخل تاپیک میشه عجب گیری کردیم خداوکیلی
اقای فرامرزی این شارژرش چرا اینجوریه؟ نکسوس منم این جوری بود ولی شارژرش اصلی دو تیکه هست تو جی اس ام هم هست عکسش ؟ دلیلش چیه بعضی ها این شکلیه شارژرشون ؟
مشاهده پیوست 214216شارژر اکثر گوشیهای سامسونگ همین شکلیه
منظورتون از شارژر اصلیش دو تیکست چیه؟ خب اینم دو تیکست دیگه برادر
2 مدل شارژر داخل جعبه نکسوس وجود داره ، منم یه نکسوس داشتم شارژرش همینطوری 2 تکه بود ، ولی خیلی هاشون هم شارژر معمولی دارن درست مثل شارژر نوت ...]
گالاکسی نکسوس منم مثل همین گوشی اقا فرامرز بود شارژرش ولی یه بقیه نکسوس هایی که دیدم همه شارژرشون همین عکسی هست که میبینی
حالا دیگه دلیلشو نمیدونم ولی فقط خواستم بدونم فکر نکنم ربطی به اورجینال غیر اورجینال داشته باشه ولی فکر کنم سامسونگ حال نداشته برای همه از این شارژر بالایی بزنه
مشاهده پیوست 214216
گالاکسی نکسوس منم مثل همین گوشی اقا فرامرز بود شارژرش ولی یه بقیه نکسوس هایی که دیدم همه شارژرشون همین عکسی هست که میبینی
حالا دیگه دلیلشو نمیدونم ولی فقط خواستم بدونم فکر نکنم ربطی به اورجینال غیر اورجینال داشته باشه ولی فکر کنم سامسونگ حال نداشته برای همه از این شارژر بالایی بزنه
http://forum.persiantools.com/t302621.html با این میزنی ؟
770 فوری میخام..