• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش منصفانه لب تاپ DELL N5010 Corei5 با گرافیک سفارشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
همین طور که از عنوان تاپیک پیداست قصد فروش لب تاپ فوق رو دارم.
توضیحات کلی:
داستان خاصی نداره فقط اینکه از اول دست خودم بوده و نزدیک 2 سال هست که دارمش چون روی وسایلم حساسم سعی کردم خوب ازش نگهداری کنم.قصد از فروش یک مقداری نیاز مالی هست و یک مقداری تنوع طلبی ولی 80 درصد نیاز مالی چون لب تاپ هیچ مشکلی نداره و همه برنامه ها و بازی ها رو هم روون اجرا می کنه.
مشخصات:
core i5 2.53 m460
ATI 5650 1 gb
ram 4 gb ddr3
500 gb
monitor 15.6 resolution HD
توضیحات سخت افزاری:
بدون هیچ گونه مشکل-تا حالا باز نشده-هارد بد سکتور و لنگ نداره-ویندوز رو تو 10 ثانیه میاره بالا -همه بازی ها رو اجرا می کنه-مانیتور پیکسل سوخته نداره-باطری فقط یکم ضعیف شده و حدود 1 ساعت نگه می داره-درایو دی وی دی دستگاه بسیار سالم هست چون همیشه کپی می کردم روی هارد برنامه ها رو.
توضیحات ظاهری:
تو عکس ها مشخصه یکم خش افتاده که زیاد تو دید نیست و غیر قابل اجتناب هم بوده..جلو لپ تاپ فقط یکم رنگش پریده تو چند نقطه که اونم مشخص کردم میشه لک گیری کرد-و اما نکته مثبت تاچ پد هست که می بینید رنگش مثل خیلی لب تاپ ها عوض نشده چون بیشتر با موس کار می کردم.-جعبه دستگاه سالم موجود می باشد.
عکس ها:
1.jpg3.jpg4.jpg6.jpg7.jpgNew Picture (31).jpgNew Picture (32).jpgNew Picture (33).jpg

5.jpg

اون مورد هایی که تو عکس می بینید خط گرفتم اون ها خط نیفتاده یکم جرم گرفته بود در کل پشتش این خط ها هم زیاد مشخص نیست ...

اما قیمت به صورت پایه : 1.000.000
مزایده نیست ولی تا اخر هفته یعنی 21-22 ام به بالاترین پیشنهاد می فروشم.
فروش فوری: 1100000 که بازم برا این قیمت مناسبی هست.منم پول لازمم.

Last edited:

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
1030خریدارم، باطریش چقدر نگه میداره؟

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
همه ی پی ام ها رو پاسخ دادم..
///
در مورد باطری توضیح دادم یکم ضعیف شده و کارهای عادی مثل موزیک و تایپ حدود یک ساعت و فیلم حدود 45 دقیقه و بازی که حداکثر کار هست تستی که الان گرفتم 30-35 دقیقه جواب میده...

تعویض با ps3 250 gig بودی خبر بده

داداش پول لازمم اگر نه برعکس پی اس 3 دوست دارم!!

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
1050 خریدارم

تا حالا سه نفر تو پی ام 1100 خواستن .من به ترتیب اون هایی که 1100 قیمت دادند دارم شماره حساب می دم ولی پیشنهاد شما تا اخر هفته می تونم روش حساب کنم اگر تا اون موقع فروش نرفت خدمتتون اعلام می کنم.

مواردی که با لب تاپ رایگان می دم به خریدار:
1 سال انتی ویروس نورتن که الان روش هست دیگه من اکانت رو برنمی دارم روش می دم اینم بگم خداییش الان 15 ماهه ویندوز عوض نکردم ولی همین نورتن روش نصب بوده چون خودش همه کار می کنه سرعت کامپیوتر افت نکرده و هنوز رو 10 ثانیه بوت میشه...خلاصه خیلی با ارزش هست.
یک عدد کول پد مسافرتی.

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
شماره های تماس:
09154777797
09352300290
شایان

اینو یاداور می شم دوستانی که تو پی ام کمتر از 1100 می خوان باید تا اخر هفته صبر کنند به ترتیب اولویت اون موقع بهشون خبر می دم.

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان متاسفانه به خونه ی استاتر دستبرد زدند ولب تابشون به سرقت بردند
و الان استاتر هم دسترسی به نت نداره
دوستان لطف کنن و با شماره های بالا برای لب تاب تماس نگیرند چون فعلا لب تاب در کار نیست
با آروزی برگشت مال شایان عزیز

r.shoka2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من هم میخواستم ولی مثل اینکه دزدیدن این لپ تاپ رو انشاء...زودتر پیداش کنه

black6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam man 1200 mikham faghat zood lazem daram khasti pm bede mamnun

وضعیت