ptb
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 507
- لایکها
- 8
با سلام.
دوستان همونجوری که از اسم تاپیک مشخصه یه سری لوازم یدکی دارم که نو هست و اصلا استفاده نشده. اینارو یه مدت قبل خریدم .که بدردم نخورد.
2 جفت مه شکن جلوی سمند هست یعنی 4 عدد 2تا راست 2 تا چپ. مارکش modern هست. لامپ هم نداره. بدرد اونایی میخوره که ماشینشون مه شکنش شکسته یا این سمند جدیدا که کلا مه شکن جلو نداره.
1 جفت دیسک ترمز سمند یا همون 405 ای هست یعنی دو عدد .برای چرخ جلو. این ماله خودروهایی هست که abs ندارن . سایز abs دارها فرق داره.
و یک عدد چراغ سقفی کامل هست که مال سمند هست (سوکتش با 206ی فرق داره) اما با یکم تغییر رو 206 هم نسب میشه. البطه تو بازار بر عکس هست. یعنی چراغ 206ی زیاده اما سمندی کمه. 206ی رو روی سمند میبندن.
قیمتاتونم خودتون بگید. هرکی لازم داشت از تو بازار قیمت بگیره. یکم پایین ترشو بگه منم قیمت میگیرم. اگر قیمتتون عادلانه بود در خدمتتونم
نظر خودم برای مه شکن 18 تومن و رای دیسک 70 تومن هست.
دوستان احتمالا لنت ترمز جولوی سمند هم اضافه میشه اما این یکی دست دوم هست (کارکرده)
من به اسم ایساکو گرفتم. اما از نظر من بی کیفیت ترین لنتی هست که تا حالا دیدم. شدیدا هم سرو صدا داره. یه 6 ماهی زیر ماشین بود. به خاطر مسایل شغلی نرسیدم عوض کنم. حالا اگر خدا قسمت کنه. تعطیل هستم. فدا صبح میرم میدم. عوضش کنن. چون واقعا کیفیتش افتضاحه. اینارم اگر کسی خواست قیمت بده. البطه فعلا یه مشتری داره. الا ببینم چی میشه. اما پیش نهاد میکنم. نخرید.
اینم عکسها.
با تشکر از بازدیدتون.
Last edited: