• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مک بوک ایر 11 اینچ - i7 - کاستومایز شده ( سایکل 0 )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام دوستان

یک دستگاه مک بوک ایر کاستومایز شده موجود هست . دستگاه در کرمان موجود هست . مال یکی از مشتری هایم هست ، خواستن براشون بفروشم اینم مشخصات دستگاه :

پردازنده : 1.8 GHZ اینتل Core i7

رم : 4 - DDR3

گرافیک : اینتل 3000

SSD : 128

مک لاین هم روشه .

اینم عکساش ( همه چیز تو عکسا مشخص هست ) :

persiantools.jpgabout mac700.jpgb.jpgbatteryhealth700.jpgSSD700.jpg

این مدل در حال حاضر در سایت ها In Stock هست یعنی فروش میره به قیمت 1640 دلار - فرض بر این بگیریم 1500 دلار - با دلاری 2500 دولتی هم که بخوایم حساب کنیم چیزی حدود 3800 درمیاد .

فکر کنم برای دستگاهی که اصلا شارژ نشده قیمت 3,500 خوب باشه . گارانتی شاپ سان هم داره . ( با خریدار و مصرف کننده واقعی هم راه میام ) .

تحویل حضوری شیراز ، کرمان

فایل های ضمیمه

• a.jpg
    a.jpg
    72.2 KB · نمایش ها: 465
  • DSC003273.jpg
    DSC003273.jpg
    147 KB · نمایش ها: 337
Last edited:

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
شرمنده منظورتون از کاستومایز چیه؟
قطعات سخت افزاری آپدیت شده؟

kelark

کاربر فعال
لایک‌ها
16
شرمنده منظورتون از کاستومایز چیه؟
قطعات سخت افزاری آپدیت شده؟

خواهش میکنم دوست عزیز کلا مک بوک ها مخصوصا مدل ایر تا انجایی که اطلاع دارم کانفیگ خواصی دارن یعنی شما وقتی مدل X رو میخرین هیچ چیزشون قابل تغییر نیست حتی رم . تمام این قطعات ثابت ها یا مگر در خود سایت قبل از خرید برای خودت تغییر بدی یا کاستومایز کنید .
برای مثال این مک بوک ایر MC 969 مدل دیفالتشون از پردازنده i5 و هارد 64 اس اس دی در کانفیگ اصلی استفاده شده و در بازار عرضه شده و تمام مدل مثلا 969 این کانفیگ رو دارن .

. حالا اپل در سایتش شرایطی رو گذاشته که شما میتونی پردازنده و رم رو از داخل کارخونه به دلخواه خودت تغییر بدی . از اونجایی که در ایران نمایندگی اصلی اپل نداریم شما اگر کاستومایز کردین چند هفته بعد مک بوک شما از کارخونه آماده میشه و به آدرس شما خارج از ایران ارسال میشه تازه شما اونو به ایران بیاری که حدودا چند ماه کل این پروسه طول میکشه . این دوستمون این کارو کردن و پردازنده i7 و هارد هم 128 کردن .

قیمتش هم که برای تغییر پردازنده 150 دلار و برای هارد حدود 200 دلار تغییر میکنه .

ببخشید طولانی شد خواستم توضیحاتم کامل باشه دوست عزیز.

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
خواهش میکنم دوست عزیز کلا مک بوک ها مخصوصا مدل ایر تا انجایی که اطلاع دارم کانفیگ خواصی دارن یعنی شما وقتی مدل X رو میخرین هیچ چیزشون قابل تغییر نیست حتی رم . تمام این قطعات ثابت ها یا مگر در خود سایت قبل از خرید برای خودت تغییر بدی یا کاستومایز کنید .
برای مثال این مک بوک ایر MC 969 مدل دیفالتشون از پردازنده i5 و هارد 64 اس اس دی در کانفیگ اصلی استفاده شده و در بازار عرضه شده و تمام مدل مثلا 969 این کانفیگ رو دارن .

. حالا اپل در سایتش شرایطی رو گذاشته که شما میتونی پردازنده و رم رو از داخل کارخونه به دلخواه خودت تغییر بدی . از اونجایی که در ایران نمایندگی اصلی اپل نداریم شما اگر کاستومایز کردین چند هفته بعد مک بوک شما از کارخونه آماده میشه و به آدرس شما خارج از ایران ارسال میشه تازه شما اونو به ایران بیاری که حدودا چند ماه کل این پروسه طول میکشه . این دوستمون این کارو کردن و پردازنده i7 و هارد هم 128 کردن .

قیمتش هم که برای تغییر پردازنده 150 دلار و برای هارد حدود 200 دلار تغییر میکنه .

توضیحات کاملی بود ممنون.

omid_csh

Registered User
لایک‌ها
26
چه حالی داشته این همه کارو انجام داده برای خرید مک بوک!

Spoilsman

Registered User
لایک‌ها
115

البته در راستای صحبت دوست عزیزمون باید بگم که مک بوک ایر 11.6 اینچی MC969 هارد دیفالتش 128GB هستش، و این لپ تاپ رو اگه کاستومایز شده MC969 در نظر بگیرین فقط CPU اون تغییر کرده که از Core i5 به Core i7 کاستومایز شده.
هارد کاستومایز شده برای این مدل 256GB هستش

kelark

کاربر فعال
لایک‌ها
16
چه حالی داشته این همه کارو انجام داده برای خرید مک بوک!

به خاطر اینکه کانفیگش اصلیش براشون کم بوده و اپشن بیشتری برای انتخاب تو بازار نبوده .

البته در راستای صحبت دوست عزیزمون باید بگم که مک بوک ایر 11.6 اینچی MC969 هارد دیفالتش 128GB هستش، و این لپ تاپ رو اگه کاستومایز شده MC969 در نظر بگیرین فقط CPU اون تغییر کرده که از Core i5 به Core i7 کاستومایز شده.
هارد کاستومایز شده برای این مدل 256GB هستش

بله حرفتون صحیح هست من الان چک کردم فکر میکردم دیفالتس 64 باشه .

دستگاه همچنان برای فروس موجوده

kelark

کاربر فعال
لایک‌ها
16
خیر دوست عزیز . دستگاه هتون رو بفروشید من در خدمت شما هستم و با مشتری عزیز راه میایم . :)

عکس با مشخصات کاربری عجله ای اضافه شد اگر مشکلی داره اجازه بدن تا عصر درستش میکنم :)

Last edited:

S0K00T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، سام هستم، صاحب این مک بوک. سپردم به دوست عزیز آقای فخر که تو بازارچه سابقه زیادی دارند تا برام بفروشند. تصاویر با کیفیت طبق قوانین انجمن به محض اینکه دوربینم دستم بیاد ارسال می شه.
این مک هنوز شارژ نشده و نو هست و با شارژ اولیه با دو App از اپل استور تست شده، چون مدل سفارشی و امکان تعویض تو ایران وجود نداره باید جهت اطمینان تست میشد. (Battery health و Black magic disk speed test برای اطمینان از سلامت باطری و SSD که تصاویر را مشاهده می کنید.)
قصد خرید MD231 یا MD212 را دارم و قصد فروش این مک را دارم.

sina_eb

Registered User
لایک‌ها
2
بالااااا باااش براای داداش گلم
ایشالا خوووب بفرووووشی :p

kelark

کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام، سام هستم، صاحب این مک بوک. سپردم به دوست عزیز آقای فخر که تو بازارچه سابقه زیادی دارند تا برام بفروشند. تصاویر با کیفیت طبق قوانین انجمن به محض اینکه دوربینم دستم بیاد ارسال می شه.
این مک هنوز شارژ نشده و نو هست و با شارژ اولیه با دو App از اپل استور تست شده، چون مدل سفارشی و امکان تعویض تو ایران وجود نداره باید جهت اطمینان تست میشد. (Battery health و Black magic disk speed test برای اطمینان از سلامت باطری و SSD که تصاویر را مشاهده می کنید.)
قصد خرید MD231 یا MD212 را دارم و قصد فروش این مک را دارم.

طبق گفته دوستمون تصاویر با کیفیت با نام کاربری و اسم انجمن رو صبح اضافه کردم . ( از مدیران عزیز هم ممنون که بیشتر از 12 ساعت تاپیک رو باز نگه داشتن )

دست گلت درد نکنه سینا جان . انشالا جبران کنیم :p

S0K00T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طبق گفته دوستمون تصاویر با کیفیت با نام کاربری و اسم انجمن رو صبح اضافه کردم . ( از مدیران عزیز هم ممنون که بیشتر از 12 ساعت تاپیک رو باز نگه داشتن )

دست گلت درد نکنه سینا جان . انشالا جبران کنیم :p

ممنون از سینا و میلاد عزیز

kelark

کاربر فعال
لایک‌ها
16
دوستان این دستگاه در فروم های همسایه 3 تومن مشتری داره و 3 میلیون هم یکی از فروشندگان پایتخت خواستن . امیدوارم که با قیمت خوب دست مصرف کننده عزیز بیاد .

armi

Registered User
لایک‌ها
4
3.100 هستم
3تا سوال فقط:
کیبرد backlight داره دیگه؟
گارانتیش تا کی هست؟
میتونین چند تا عکس res بالا از دور و اطرافش بزارین؟

S0K00T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فایل های ضمیمه

• Back600.jpg
    Back600.jpg
    75.9 KB · نمایش ها: 104
  • Front600.jpg
    Front600.jpg
    70.4 KB · نمایش ها: 109
  • sides600.jpg
    sides600.jpg
    70.1 KB · نمایش ها: 108
Last edited:

armi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
ممنون بابت عکس.
این مدل رو تو امازون مدل 2012 رو با همین specs زده1039$ که با دلار 2800 هم حساب کنید میشه 2.900.000 و یکی از دوستان همین فروم هم 13-inch با SSD 256 رو 3.200.000 پیشنهاد دادن.
راستش الان اون قیمت منطقی به نظر نمیاد
با این حال اجازه بدید فردا بازار قیمت جدید بیاد امیدوارم بشه خدمتتون باشیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا