• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مک بوک پرو مدل MD322 کارکرده MacBook Pro MD322

وضعیت
موضوع بسته شده است.

11085

Registered User
لایک‌ها
26
سلام

دوستان یک دستگاه مک بوک پرو مدل MD322 دارم می خوام بفروشم.

از وقتی که گرفتم فکر میکردم که ازش استفاده کنم که اصلا وقت نکردم،حالا هم بخاطر اینکه دارم برای ارشد می خونم دیگه اصلا وقت هیچ کاری ندارم.

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع سبک وزن - وزن 2,54 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i7 2.4 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه : DDR3 4 GB
هارد دیسک: 750GGB Serial ATA - 5400rpm
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 6770M with Automatic Graphics Switching and Intel HD Graphics 3000 1024 MB UpTo 2048 MB
صفحه نمایش: 15.4" - Bright LED

مشخصات ظاهری : بدون هیچ گونه خط و خش

سلامت باتری :۱۰۰٪

متعلقات خریداری شده :

رایانه و ماشین های اداری :: اپل :: لوازم جانبی اپل :: محافظ صفحه نمایش iVisor Pro 15 - anti glare for MacBook Pro 15" - چاره: فروشگاه اینترنتی

رایانه و ماشین های اداری :: اپل :: لوازم جانبی اپل :: محافظ Palmguard 15 w/Trackpad Protector for MacBook Pro 15" unibody - چاره: فروشگاه اینترنتی

و محافظ کیبورد و کیس برای محافظت از کل دستگاه

فروخته شد به کاربر PooriaOnline

مبارک شون باشه

گمانم برای کسی که بخواد مک بوک پرو ۱۳ اینچ یا سری جدید بخره این بهترین گزینه است.

فایل های ضمیمه

• photo 4.JPG
    photo 4.JPG
    102.4 KB · نمایش ها: 336
  • photo(1).JPG
    photo(1).JPG
    111.4 KB · نمایش ها: 323
  • photo.JPG
    photo.JPG
    105.7 KB · نمایش ها: 319
Last edited:

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
آخر براش مجیک موس نگرفتی داری خودشو رد میکنی :)

تعویض داری؟

11085

Registered User
لایک‌ها
26
Last edited:

power of

Registered User
لایک‌ها
71
این ۱۵ هستش نه ۱۳ درسته؟

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
این دستگاه در حد آک واقعی هست و من از قبل در جریانش هستم.اگه یه تخفیف کوچیکم به مشتریش داده بشه برای کسی که میخواد تو همین رنج قیمت پول بده و مثلا MD101 بخره , خرید این مکبوک عالیه

11085

Registered User
لایک‌ها
26
این دستگاه در حد آک واقعی هست و من از قبل در جریانش هستم.اگه یه تخفیف کوچیکم به مشتریش داده بشه برای کسی که میخواد تو همین رنج قیمت پول بده و مثلا MD101 بخره , خرید این مکبوک عالیه

ممنونم!

امیدوارم گیر استفاده کنند بیاد.

hamedbh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من اگر تحویل حضوری اصفهان میدید من ۳.۷۰۰ خریدارم البته اگر سالم باشه چون این لبتاپ ماله ۲ سال پیشه عجیبه نو مونده . باژری تعویضی نیست ؟
سایکلش چنده ؟

تو اصفهان اینو ۵.۱۵۰ میفروشن .

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
دوست من اگر تحویل حضوری اصفهان میدید من ۳.۷۰۰ خریدارم البته اگر سالم باشه چون این لبتاپ ماله ۲ سال پیشه عجیبه نو مونده . باژری تعویضی نیست ؟
سایکلش چنده ؟

فکر کنم شما اصلا نمیدونی مک بوک چی هست که در مورد باتری اینطور سوال میکنید

hamedbh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم شما اصلا نمیدونی مک بوک چی هست که در مورد باتری اینطور سوال میکنید

نه فقط شما می دونی من یک مک بوک white دارم باتریشو عوض کرم گفتم شاید اینم بشه عوض کرد . ادب داشتن بد نیست . صاحب تاپیک لطفا قیمت آخرتون رو بفرمایید .

power of

Registered User
لایک‌ها
71
نه فقط شما می دونی من یک مک بوک white دارم باتریشو عوض کرم گفتم شاید اینم بشه عوض کرد . ادب داشتن بد نیست . صاحب تاپیک لطفا قیمت آخرتون رو بفرمایید .
دوست گرامی این دوستمون که توهین به شما نکرد فقط گفت در مورد باتری اینجوری حرف نمیزنن
باتری مک بوک سیکل داره طبق سیکل اون میزان کارکردش رو بیرون میکشن لپتاپ دل که نیست به میزان نگه داشتن محاسبه بشه
راستی مک بوک وایت چیه ؟
مک بوک رو طبق مدل mb mc md اینجوری میگن

obrian

Registered User
لایک‌ها
0
دوست گرامی این دوستمون که توهین به شما نکرد فقط گفت در مورد باتری اینجوری حرف نمیزنن
باتری مک بوک سیکل داره طبق سیکل اون میزان کارکردش رو بیرون میکشن لپتاپ دل که نیست به میزان نگه داشتن محاسبه بشه
راستی مک بوک وایت چیه ؟

سری های قدیمی مک بوک به رنگ مشکی سفید بوده

11085

Registered User
لایک‌ها
26
سایکلش چنده ؟

سلام

دوست عزیز این مک بوک پرو مال ۲ سال پیش نیست!!!

گمان تاریخ معرفیش هم کمتر از یکسال باشه.

باتری ۱۰۰٪ سالم هست!

گفتم اصلا استفاده نشده و سکیل باتریش ۱۰ هست،اینم مدرک عینی :

photo.2.JPG

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
مکبوکهای سفید اولین سری مکبوکهای اپل هستن که از سال ۲۰۰۶ آغاز به تولید شدن سری اول با هارد ۶۰گیگ .رم ۵۱۲ و سی پی یو Intel Core Duo و گرافیک Intel GMA 950 using 64 MB تولید میشدن
و تااواخر سال ۲۰۰۸ و اوایل سال ۲۰۰۹ تولید شدن(تعداد خیلی کم)سری آخر با هارد ۱۶۰ گیگ .رم ۲گیگ و سی پی یو Intel Core 2 Duo و گرافیک Nvidia GeForce 9400M using 256 MB RAM

۲۰۰۶ با سری MA و ۲۰۰۷ و۲۰۰۸ با سری MB معرفی شدن و ۲۰۰۹ با سری MC

اگر قیمت آک ۳۲۲ روی ۵۲۰۰ باشه این دستگاه منهای لوازم الان حداقل ۴۳۰۰ قیمتش هست

11085

Registered User
لایک‌ها
26
راستی مک بوک وایت چیه ؟

ایشون مک بوک سفید دارن،نه مک بوک پرو!

ممنون از راهنمایی تون به ایشون.

مکبوکهای سفید اولین سری مکبوکهای اپل هستن که از سال ۲۰۰۶ آغاز به تولید شدن سری اول با هارد ۶۰گیگ .رم ۵۱۲ و سی پی یو Intel Core Duo و گرافیک Intel GMA 950 using 64 MB تولید میشدن
و تااواخر سال ۲۰۰۸ و اوایل سال ۲۰۰۹ تولید شدن(تعداد خیلی کم)سری آخر با هارد ۱۶۰ گیگ .رم ۲گیگ و سی پی یو Intel Core 2 Duo و گرافیک Nvidia GeForce 9400M using 256 MB RAM

۲۰۰۶ با سری MA و ۲۰۰۷ و۲۰۰۸ با سری MB معرفی شدن و ۲۰۰۹ با سری MC

اگر قیمت آک ۳۲۲ روی ۵۲۰۰ باشه این دستگاه منهای لوازم الان حداقل ۴۳۰۰ قیمتش هست

صحبت شما کاملا درسته.

hamedbh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز چطور از ۵۲۰۰ به ۴۳۰۰ رسیدین ؟ اگر ۲۰ در صد رو هم کم کنید به این قیمت نمی رسید خودتون می خواستید بخرید ۳۰ در صد کم می کردید . حالا من فقط قیمت آخرتون رو میخوام چون توی گوگل سرچ کردم ۲ نفر توی ایستگاه داشتن یه نفر توی سایت ایفون نو این دستگاه رو ۴۹۰۰ میفروشه . یه شرکت تهرانی هم گفت که ۱۷۵۰ $ پارت نامبر هنگ کنگ دارن که من اصفهان هستم .
البته گفتن تخفیف هم میدن و گفتن وایت خودتون رو ۷۰۰ ور میداریم !!

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
دوست عزیز چطور از ۵۲۰۰ به ۴۳۰۰ رسیدین ؟ اگر ۲۰ در صد رو هم کم کنید به این قیمت نمی رسید خودتون می خواستید بخرید ۳۰ در صد کم می کردید . حالا من فقط قیمت آخرتون رو میخوام چون توی گوگل سرچ کردم ۲ نفر توی ایستگاه داشتن یه نفر توی سایت ایفون نو این دستگاه رو ۴۹۰۰ میفروشه . یه شرکت تهرانی هم گفت که ۱۷۵۰ $ پارت نامبر هنگ کنگ دارن که من اصفهان هستم .
البته گفتن تخفیف هم میدن و گفتن وایت خودتون رو ۷۰۰ ور میداریم !!

البته من فروشنده کالا نیستم ولی معمولا خودمم هر کالایی در حد آک و بخصوص مک بخوام بخرم انصاف رو رعایت میکنم و حداکثر ۲۰ درصد کم میکنم. دستگاه ایشون سایکلش ۱۰ هست که واقعا در کم استفاده شدن بینظیره.اون ایفونی هم کیبورد ژاپنی هست فکر کنم که بحثش نشه بهتره!
انشالله تخفیفم میدن که دیگه واقعا خرید برای خریدار شیرین میشه

hamedbh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته من فروشنده کالا نیستم ولی معمولا خودمم هر کالایی در حد آک و بخصوص مک بخوام بخرم انصاف رو رعایت میکنم و حداکثر ۲۰ درصد کم میکنم. دستگاه ایشون سایکلش ۱۰ هست که واقعا در کم استفاده شدن بینظیره.اون ایفونی هم کیبورد ژاپنی هست فکر کنم که بحثش نشه بهتره!
انشالله تخفیفم میدن که دیگه واقعا خرید برای خریدار شیرین میشه

اون ژاپنیه هیچ شما ۴۸۰۰۰۰۰ بدین خودم براتون از پایتخت می خرم پارت نامبر هنگ کنگ . شما ۲۰٪ کم کنید من خریدارم از این قیمت . وسایل هم نمی خوام چون نو بخرم برام بیشتر می صرفه . اگر هم وصل هست روش یه قیمت کم کنند تا با تخفیف بخرم ازشون .

Last edited:

shokrollah

Registered User
لایک‌ها
264
اون ژاپنیه هیچ شما ۲۸۰۰۰۰۰ بدین خودم براتون از پایتخت می خرم پارت نامبر هنگ کنگ . شما ۲۰٪ کم کنید من خریدارم از این قیمت . وسایل هم نمی خوام چون نو بخرم برام بیشتر می صرفه . اگر هم وصل هست روش یه قیمت کم کنند تا با تخفیف بخرم ازشون .

جدا ۳۸۰۰ پایتخت میدن؟ من فکر کنم ۱۰۱ هم این قیمت نمیدن.بعد من نفهمیدم شما یبر میگی آکش ۵۱۵۰ یبار ۴۹۰۰ یبار ۳۸۰۰ این همه اختلاف داره آکش جاها مختلف؟بالاخره تکلیف قیمت آکی که دارید چیه؟
توفروم دیدم اینجا ۳۲۲ کارکرده تازه فروختن و خریدارم بظاهر بینهایت راضی هست. ازشون قیمت بگیرین چند فروختن و با سایکل و مشخصاتی که داشته به منم همینجا بگید
http://forum.persiantools.com/t258956-page12.html

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا