• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مک بوک پرو MC700LL/A در حد نو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
یک لپ تاپ مک بوک پرو MC700LL/A برای فروش موجود است. دستگاه مشابه به نو است و اصلا استفاده نشده حتی یک خش کوچک هم نداره و کاملا نو است.
مشخصات دستگاه بصورت زیر میباشد:

مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع سبک وزن - وزن 2,04 کیلوگرم - ساخت چین
پردازنده: Intel Core i5 2.3 GHz - Cache 3 MB
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB Serial ATA - 5400rpm
کارت گرافیک: Intel HD Graphics 3000 - MB UpTo Intel HD Graphics 3000 - DDR3 SDRAM Shared With Main Memory MB
صفحه نمایش: 13.3" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Apple Mac OS
شماره تماس : ۰۹۱۲۳۱۸۴۷۱۳

مشاهده پیوست 132970

مشاهده پیوست 132971

قیمت پایه : یک میلیون و نهصد هزار تومان

این هم چند نمونه عکس از دستگاه:

Last edited:

soorosh_bikas

Registered User
لایک‌ها
7
1700 هستم

peymayesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اون محافظ کیبورد رو میگیرم. جدا میفروشی؟

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4

Hamed57

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز آخرین قیمت را بهم میدی

OMID__33

Registered User
لایک‌ها
2
داداش 1800 بده به حقیر تمومش کنیم دیگه ....

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
داداش 1800 بده به حقیر تمومش کنیم دیگه ....

دوست عزیز اصلا قابلتو نداره
اما تو پ خ هام یک بنده خدایی تا ۱۹۰۰ هم پیشنهاد داد
خداییش برام نمیصرفه تو این قیمت ها
من تو هفته پیش پاینخت بودم اول که این دستگاه اکبندش وجود نداره فقط ۳۱۳ موجوده
تنها یک جا تونستم اکبند این دستگاه رو پیدا کنم که جالب بود قیمتش رو از ۳۱۳ بالاتر میگفت دلیاش رو پرسیدم گفت تو ۱۳ اینچی ها بهترین مدل است و خیلی خوب جواب داده

اقا تعویض میکنی؟؟؟؟ با hp6090

براتون پ خ ارسال کردم

OMID__33

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز اصلا قابلتو نداره
اما تو پ خ هام یک بنده خدایی تا ۱۹۰۰ هم پیشنهاد داد
خداییش برام نمیصرفه تو این قیمت ها
من تو هفته پیش پاینخت بودم اول که این دستگاه اکبندش وجود نداره فقط ۳۱۳ موجوده
تنها یک جا تونستم اکبند این دستگاه رو پیدا کنم که جالب بود قیمتش رو از ۳۱۳ بالاتر میگفت دلیاش رو پرسیدم گفت تو ۱۳ اینچی ها بهترین مدل است و خیلی خوب جواب داده
ممنون داداش

قبول دارم متاسفانه تو این چند ماهه گذشته قیمتهای لپتاب سیر صعودی وحشتناکی داشته .. تنها کسانی هم که این وسط از جزر و مد بازار نهایت استفاده را میبرن فروشنده ها هستند ..هر قیمتی را که دوست دارن روی اجناسشون میزارن و مشتری بیچاره هم ناگزیر مجبور به قبول قیمته ..

خود من دو مدل مد نظرم بود ..یکی همین mc700 , و یکی دیگه mc724 ..مدل اول که همونطوری که شما هم فرمودید خیلی بندرت آکش گیر میاد (ظاهرا دیگه تولید نمیشه )...ولی بیشتر نظرم روی mc724 بود که قیمتش حول و حوش 2550 تا 2600 هست ..جالبیش اینجاست که زمانی که دلار به دوهزار و صد یا دویست رسیده بود همین مدل را 2250 گارانتی شرکتی سراغ داشتم ولی تعلل کردم و نخریدم ..پیش خودم گفتم دو روز دیگه دلار میکشه پایین و قیمتها تنزل پیدا میکنه ...ولی خبر نداشتم در این کشور بی درو پیکر هر اتفاقی محتمله ..
بهرروی متاسفانه تجربه نشان داده قیمت اجناسی که بالا میره بندرت پایین میاد یا اگر هم بیاد تفاوتی آنچنانی و محسوسی پدید نمیاد.. بلاخص در کشور قانونمند ایران ..

عذر منو بپذیر دوست عزیز یکجورایی این حرف تو گلوم مونده بود ..ببخشید اگر از موضوع تاپیک بدور بود ...

+ پیشنهاد من را هم مد نظر داشته باش ...آپپپپپپپپپپ

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون داداش

قبول دارم متاسفانه تو این چند ماهه گذشته قیمتهای لپتاب سیر صعودی وحشتناکی داشته .. تنها کسانی هم که این وسط از جزر و مد بازار نهایت استفاده را میبرن فروشنده ها هستند ..هر قیمتی را که دوست دارن روی اجناسشون میزارن و مشتری بیچاره هم ناگزیر مجبور به قبول قیمته ..

خود من دو مدل مد نظرم بود ..یکی همین mc700 , و یکی دیگه mc724 ..مدل اول که همونطوری که شما هم فرمودید خیلی بندرت آکش گیر میاد (ظاهرا دیگه تولید نمیشه )...ولی بیشتر نظرم روی mc724 بود که قیمتش حول و حوش 2550 تا 2600 هست ..جالبیش اینجاست که زمانی که دلار به دوهزار و صد یا دویست رسیده بود همین مدل را 2250 گارانتی شرکتی سراغ داشتم ولی تعلل کردم و نخریدم ..پیش خودم گفتم دو روز دیگه دلار میکشه پایین و قیمتها تنزل پیدا میکنه ...ولی خبر نداشتم در این کشور بی درو پیکر هر اتفاقی محتمله ..
بهرروی متاسفانه تجربه نشان داده قیمت اجناسی که بالا میره بندرت پایین میاد یا اگر هم بیاد تفاوتی آنچنانی و محسوسی پدید نمیاد.. بلاخص در کشور قانونمند ایران ..

عذر منو بپذیر دوست عزیز یکجورایی این حرف تو گلوم مونده بود ..ببخشید اگر از موضوع تاپیک بدور بود ...

+ پیشنهاد من را هم مد نظر داشته باش ...آپپپپپپپپپپ

دوست عزیز کاملا حرفتون محترم است
منتها فروشنده ای که داره این دستگاه رو میفروشه آیا فکر کردین باید همین دستگاه رو با وضعیت دلار فعلی چند بخره!!!
آیا با فروش دستگاه با قیمت دلار سابقی که خریداری کرده سرمایه اش رو از دست نداده
یا اینکه میتونه همین دستگاه رو مشابه بخره و جایگذین کنه
بنظرم یک چرخه بسته است که هر کدوم لازم و ملزوم دیگریه به هر حال حرفتون محترم است و در جایگاه یک خریدار بهتون حق میدم
چون من هم وضعیت شما رو برای خرید ماشین پیدا کردم
ماشینی که با التماس عددی فروختم الان خریدارش با این که یک مدل از مدل سالش افتاده با ۷ میلیون بالاتر قیمت گذاشته و من ناچارا مجبورم ماشین خودم که یک سال از مدلش افتاده و همچنین ۵ ماه خریدارم استفاده کرده مجددا ازش خرید کنم چرا به واسته قیمت دلار.
همون طور که در پ خ هم اعلام کردم چون دوست دارم دستگاه رو کسی خریداری کنه تا بتونه ازش استفاده کنه ترجیح میدم شما خرید کنید شما اخر قیمتی که براتون ارزش داره این دستگاه رو اعلام بفرمایید

iman_n21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
آقا تعویض هم داری ؟
با این

لیبل فارسی زدید به صفحه کلیــــد ؟!! ;)

BehradGH

Registered User
لایک‌ها
48
مدل جدیدترش که MD313 هست الان 2 میلیون هست این مدل سال 2010 هست کارکرده بعد 2100 داداش گلم کسی نمیخره فدات شم . ( جدیده هاردشم بیشتره 500 گیگابایت شده :) )

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
مدل جدیدترش که MD313 هست الان 2 میلیون هست این مدل سال 2010 هست کارکرده بعد 2100 داداش گلم کسی نمیخره فدات شم . ( جدیده هاردشم بیشتره 500 گیگابایت شده :) )

دوست عزیز این قیمت ۲ ماه پیش قیمت رو اصلاح کردم ۱۹۰۰ تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا