• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش میدی کنترلر پیانویی ام ادیو 88 کلاویه سری جدید M-AUDIO KEYSTATION 88 II

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
فروش یک عدد میدی کنترلر ام ادیو 88 کلاویه سری جدید M-AUDIO KEYSTATION 88 II که برام از ارمنستان اوردند.400 زیر قیمت بازار و جمهوری فقط 950 تومن به شزط تست کامل و اینکه اطمینان پیدا کنید از اکبند بودنش.
قابل توجه مغازه دارن به خصوصی در جمهوری تهران:من تهران نیستم(اگه تهران بودم اصلا اگهی اینجا نمیزاشتم چون تا الان هزار نفر خریده بودنش چون دارم واقعا مفت میدمش به قیمت میدی های 5 اکتاو میدم) شما میتونید این میدی رو به شرط تست کامل از بنده خریداری کنید و ببرید تو معازتون 1330 همون قیمت بازار و سایتهایی مثل تهران ملودی بفروشید.هر چند که بیشتر ترجیح میدم به مصرف کننده و هنرجوها بدم تا دلال یا مغازه دار.
به علت قیمت خیلی پایین هزینه ی ارسال هم با مشتری هستش
به خاطر گرفتن عکس از کارتن خارج کردم یک عکس گرفتم دوباره داخل کارتنش گذاشتم.به خاطر کیفیت خیلی پایین عکس ها عذر میخوام چون گوشیم از اون قدیمیاست.
فقط 950 تومن: لینک قیمت این میدی در جمهوری و در سایتهای معتبر ایرانی 1330 تومان می باشد:
http://www.tehranmelody.com/midi-controller/m-audio-midi-controller/m-audio-keystation-88-ii.html
DSC00452.JPG DSC00453.JPG DSC00454.JPG DSC00453.JPG DSC00454.JPG

m-audio-keystation-88-mk2-usb-midi-controller-large.jpg

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
به علت نیاز شدید مالی قیمت به مدت فقط چند روز به شدت کاهش یافت.فقط 880 تومان !!!(به شرط اول تست بعد خرید)به اولین تماس فروخته خواهد شد.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
با سپاس از مدیریت خارج از فروم فروخته شد.

بالا