• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مینی لپ تاپ ایسوس سفید در حد آک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
سلام. دوستام یه mini asus دارم که خیلی خیلی کم کارکرده و کاملاً نو هست. رنگش سفیده و cup اتم و مموری 1 گیگ و هارد 150 داره. جعبه و همه وسایلشم هست. گارانتی معتبر داره ولی فکر کنم دیگه تموم شده.
اینم لینک عکساش
http://axgig.com/images/49608982848110032226.jpg
http://axgig.com/images/70020005155907561726.jpg

قیمت پایه: 420 میزارم و به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه.
دادن اسپم و قیمتهای زیر قیمت پایه آزاده و آپ حساب میشه. پیشنهاد تعویض هم بررسی میشه

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. دوستام یه mini asus دارم که خیلی خیلی کم کارکرده و کاملاً نو هست. رنگش سفیده و cup اتم و مموری 1 گیگ و هارد 150 داره. جعبه و همه وسایلشم هست. گارانتی معتبر داره ولی فکر کنم دیگه تموم شده.
اینم لینک عکساش
http://axgig.com/images/49608982848110032226.jpg
http://axgig.com/images/70020005155907561726.jpg

قیمت پایه: 420 میزارم و به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه.
دادن اسپم و قیمتهای زیر قیمت پایه آزاده و آپ حساب میشه. پیشنهاد تعویض هم بررسی میشه

لطفا لینک از مشخصات سیستم هم قرار بدید ، همچنین بفرمایید کجار تشریف دارید و چطور میشه سیستم رو دید و اگر مقدوره بصورت خصوصی تلفن تماس ارسال بفرمایید

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
راستشو بخوای اصلاً نمیدونم قطعاتش چی هست که بخوام ازش لینک بزارم. دفترچه و کارت گارانتیشم خوندم چیزی ننوشته بود. البته فکر میکنم همه مینی ایسوس های بازار قطعاتشون مشابه و از یه برند باشه. بازم بررسی میکنم اگه چیز جدیدی پیدا کردم میزارم. بنده تهران هستم

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
خیلی خوب. فکر میکنم از لپ تاپ های معمولی دوام باتریش بیشتر باشه

zijer

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوست عزیز

برادر نت بوک ها خیلی با هم متفاوتن . از پشت دستگاه مدل دستگاه رو اینجا بنویس لینک مشخصاتش پیدا میشه

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان مدل دقیقش Eee PC 1001PX هستش. وبکم و وایرلس داره. هاردش 160 گیگ و رمش 1 گیگ DDR2 هست. cpu هم اتم n450 و مانیتورش LED10 اینچ
[h=2][/h]

jolo

Registered User
لایک‌ها
58

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
375 میخرم اگه بدون خط و خش باشه ...

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
در مورد تمیزیش با آکبند هیچ فرقی نداره. هم خودش هم جعبش. اصلاً ازش استفاده نکردم چون با PC کار میکنم

power of

Registered User
لایک‌ها
71
ممنون از پیشنهادت ولی برا این دستگاه که واقعاً درحد آکه این قیمت خیلی کمه. دستگاههایی که خیلی تمیز نیستن رو معمولاً این قیمت میدن
باشه هر چقدر بالاتر دادن ما باز بیشتر میزنیم

zijer

Registered User
لایک‌ها
19
390 من :)
یک سوال ؛ جسارتا اعتمادسازی به چه صورته ؟ ( به دلیل کمبود سابقه بازارچه ) وی سوال دیگه اینکه عزیز شما کجا تشریف دارید ؟

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
قیمت نهایی بنده برای این دستگاه 400 ...

power of

Registered User
لایک‌ها
71
چه گیری شده
405 تهران حضوری

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
390 من :)
یک سوال ؛ جسارتا اعتمادسازی به چه صورته ؟ ( به دلیل کمبود سابقه بازارچه ) وی سوال دیگه اینکه عزیز شما کجا تشریف دارید ؟
من تهران هستم و فروش حضوری انجام میشه. اعتماد سازی در چه موردی؟ ضمنناً تا الان بالاترین پیشنهاد تو پیام خصوصی 415 بوده و اگه تا فردا پیشنهاد بالاتری نباشه هرچند که میدونم قیمتش خیلی بیشتره و قطعاً اگه صبر کنم بالاترم میره ولی به دلیل نیاز مالی میدمش بره

zijer

Registered User
لایک‌ها
19
من تهران هستم و فروش حضوری انجام میشه. اعتماد سازی در چه موردی؟ ضمنناً تا الان بالاترین پیشنهاد تو پیام خصوصی 415 بوده و اگه تا فردا پیشنهاد بالاتری نباشه هرچند که میدونم قیمتش خیلی بیشتره و قطعاً اگه صبر کنم بالاترم میره ولی به دلیل نیاز مالی میدمش بره

سلام دوست عزیز

تهران که هستید برای من مشکل اعتمادسازی حل میشه . "اعتماد سازی" یک رویه است تو این انجمن برای دوستانی که امتیاز بازارچه ندارن ( یعنی قبلا با اعضای دیگه معامله انجام ندادند ) و اگر کسی بخواد غیر حضوری و از شهری متفاوت از شهر خریدار ، مورد معامله رو خرید کنه برای اطمینان از صحت معامله درخواست اعتماد سازی میکنه . یا یکی از اعضای پرسابقه که با شما آشنا باشند شما رو تایید میکنند و یا دریافت پول مبتنی میشه به بعد از ارسال محموله .
که خوب در مورد شما و این دوستان که همه از تهران و کرج هستند و معامله حضوری انجام میشه نیازی به اعتمادسازی نیست :)

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز

تهران که هستید برای من مشکل اعتمادسازی حل میشه . "اعتماد سازی" یک رویه است تو این انجمن برای دوستانی که امتیاز بازارچه ندارن ( یعنی قبلا با اعضای دیگه معامله انجام ندادند ) و اگر کسی بخواد غیر حضوری و از شهری متفاوت از شهر خریدار ، مورد معامله رو خرید کنه برای اطمینان از صحت معامله درخواست اعتماد سازی میکنه . یا یکی از اعضای پرسابقه که با شما آشنا باشند شما رو تایید میکنند و یا دریافت پول مبتنی میشه به بعد از ارسال محموله .
که خوب در مورد شما و این دوستان که همه از تهران و کرج هستند و معامله حضوری انجام میشه نیازی به اعتمادسازی نیست :)
خوب اینجوری خیلی خوبه و منم ترجیح میدم معامله حضوری انجام شه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا