saeed_pa3x
کاربر تازه وارد
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان گل انجمن پرشین تولز و مدیریت محترم این سایت .
دوستان من برای بار اول هستش که در این انجمن فعالیت میکنم و از وقتی وارد این سایت شدم خیلی خوشم اومدخ از طریقه خرید و فروش این سایت و نسبت به جاهای دیگه انصافا خیلی عالی عمل کرده .
امیدوارم که که عمر باقی هستش و خداوند منان اجازه میده این سایت پایدار باشه .
دوستان باید عرض کنم خدمت شما که من یه میکروفن خریدم بابت طلبم و این میکروفن در حد 1234 فقط تست شده و با اکبند مو نمیزنه و اصلا کار نکرده و نو نو هستش.
قیمت آکش که من چند روز پیش تو تهران بود بین 300 الی 260 بودش .
حالا خودتون بنا به انصاف خودتون 20 درصد کم کنید و قیمتش رو منصفانه بگین .اگر دست دوم استفاده شده بود میگفتم 30 درصد کم کنید ولی اصلا استفاده نشده و فکر کنم برای کسی که تازه میخواد تو این کار وارد بشه خیلی خوب باشه .
اینم نشون به این نشون که دقیقا مطئن بشین که دروغ نمیگم و خیالتون راحت باشه .
فروش میکروفن آکبند باز بهرینگر c1
دوستان من برای بار اول هستش که در این انجمن فعالیت میکنم و از وقتی وارد این سایت شدم خیلی خوشم اومدخ از طریقه خرید و فروش این سایت و نسبت به جاهای دیگه انصافا خیلی عالی عمل کرده .
امیدوارم که که عمر باقی هستش و خداوند منان اجازه میده این سایت پایدار باشه .
دوستان باید عرض کنم خدمت شما که من یه میکروفن خریدم بابت طلبم و این میکروفن در حد 1234 فقط تست شده و با اکبند مو نمیزنه و اصلا کار نکرده و نو نو هستش.
قیمت آکش که من چند روز پیش تو تهران بود بین 300 الی 260 بودش .
حالا خودتون بنا به انصاف خودتون 20 درصد کم کنید و قیمتش رو منصفانه بگین .اگر دست دوم استفاده شده بود میگفتم 30 درصد کم کنید ولی اصلا استفاده نشده و فکر کنم برای کسی که تازه میخواد تو این کار وارد بشه خیلی خوب باشه .
اینم نشون به این نشون که دقیقا مطئن بشین که دروغ نمیگم و خیالتون راحت باشه .
فروش میکروفن آکبند باز بهرینگر c1
Last edited: