A-P-Razaghi
Registered User
- نوشتهها
- 1,184
- لایکها
- 24
یک عدد نت بوکی که حدود 2-3 هفته قبل از آقای مرادی در همین فروم خریده شده بود به فروش میرسه.
دستگاه بعد از تحویل از ایشون به اندازه یک شارژ کار کرده. به دلیل اینکه برای پدرم تهیه شده بود و ایشون با ال سی دی 12 اینچ راحت نبودند.
دستگاه کاملا سالم و در حد نو هست. بسیار بسیار پرفورمنس خوبی داره و به علت پردازنده دو هسته ای سریع کار میکنه. ویندوز آلتیمیت به طرز چشمگیری سریع بالا میاد و با فیلمهای اچ دی کوچکترین لگی احساس نمیشه.
اسپیکر و باتری قوی داره. میتونم بگم کاملا به اندازه یک نوت بوک جواب میده. یکی از نقاط قوتش داشتن GPU جداگانه Nvidia ION هست که بار گرافیک رو روی سی پی یو و رم نمیندازه.
لینک تردی که از ایشون تهیه کردم رو میگذارم : http://forum.persiantools.com/t265998.html
الان کمترین قیمت نت بوک های دو هسته ای 850 هست به بالا. (با صفحه 12 اینچی)
مشخصات:
cpu: atom 1.66 dual 330
h.d.d: 250
ram: 1 DDR2
vga: nvidia ION 128 for real 512
12" resolution 1366 . 768
Batery: 6CELL
Others: 3port usb... hdmi... bluetooth... 0.3M Camera
قیمت من برای این دستگاه : 550 تومن مقطوع هست یعنی قیمتی که خودم خریدم. هزینه ارسال هم با باربری به کل ایران رایگان هست اینم تخفیفی که در نظر گرفتم.
من عکسهای خود آقای مرادی رو میذارم چون لپ تاپ واقعا بعد از خرید از ایشون استفاده نشده :
UP......
دستگاه بعد از تحویل از ایشون به اندازه یک شارژ کار کرده. به دلیل اینکه برای پدرم تهیه شده بود و ایشون با ال سی دی 12 اینچ راحت نبودند.
دستگاه کاملا سالم و در حد نو هست. بسیار بسیار پرفورمنس خوبی داره و به علت پردازنده دو هسته ای سریع کار میکنه. ویندوز آلتیمیت به طرز چشمگیری سریع بالا میاد و با فیلمهای اچ دی کوچکترین لگی احساس نمیشه.
اسپیکر و باتری قوی داره. میتونم بگم کاملا به اندازه یک نوت بوک جواب میده. یکی از نقاط قوتش داشتن GPU جداگانه Nvidia ION هست که بار گرافیک رو روی سی پی یو و رم نمیندازه.
لینک تردی که از ایشون تهیه کردم رو میگذارم : http://forum.persiantools.com/t265998.html
الان کمترین قیمت نت بوک های دو هسته ای 850 هست به بالا. (با صفحه 12 اینچی)
مشخصات:
cpu: atom 1.66 dual 330
h.d.d: 250
ram: 1 DDR2
vga: nvidia ION 128 for real 512
12" resolution 1366 . 768
Batery: 6CELL
Others: 3port usb... hdmi... bluetooth... 0.3M Camera
قیمت من برای این دستگاه : 550 تومن مقطوع هست یعنی قیمتی که خودم خریدم. هزینه ارسال هم با باربری به کل ایران رایگان هست اینم تخفیفی که در نظر گرفتم.
من عکسهای خود آقای مرادی رو میذارم چون لپ تاپ واقعا بعد از خرید از ایشون استفاده نشده :
مشاهده پیوست 167633مشاهده پیوست 167634مشاهده پیوست 167640مشاهده پیوست 167641مشاهده پیوست 167642مشاهده پیوست 167643مشاهده پیوست 167644
UP......
Last edited: