با سلام خدمت تمامی دوستان
از عنوان تاپیک مشخص یه نت بوک دارم کاملا سالم و تمیز.
فقط یه مقدار خط وخش رو درش هست که اونم به خاطر قرار گرفتن رو سطوح مختلف هست.
جعبه و متعلقاتش کامله. همراه نت بوک یک کیف کوچک هم هست.
به نسبت تمامی نت بوک های هم رده خودش cpu قویتری داره ویندوز رو خیلی روون اجرا میکنه.کاراییش فوق العاده هست.
در ضمن هاردش 250 هست ولی من هاردش رو تعویض میکنم چون پر اطلاعات هست.در حال حاضر یه هارد 80 دارم.اگه ظرفیت بالاتر پیدا کردم که میزارم اگه پیدا نکردم همین رو میزارم و با عکس، تست hd tune رو میزارم.
همچنین با تبلت ویندوزی تعویض میشه فقط باید رزولوشن صفحه ش از 1024*768 برابر یا بیشتر باشه.چون یکی از دلایل فروشم همین رزولوشن هست مال این 1024 * 600 هست که بعضی از نرم افزارهام اجرا نمیشه
GIGABYTE - Notebook & Netbook - Notebook & Netbook - M series - Legacy - M1005
قیمت پایه رو 650
از هرگونه اسپم جهت بالا نگه داشتن تاپیک پشتیبانی میشه :-0
در ضمن طبق عرف اول واریز بعد ارسال (اولین معاملم نیست تا حالا خودم رعایت کردم از دیگران هم همین انتظار رو دارم)
یا حق
از عنوان تاپیک مشخص یه نت بوک دارم کاملا سالم و تمیز.
فقط یه مقدار خط وخش رو درش هست که اونم به خاطر قرار گرفتن رو سطوح مختلف هست.
جعبه و متعلقاتش کامله. همراه نت بوک یک کیف کوچک هم هست.
به نسبت تمامی نت بوک های هم رده خودش cpu قویتری داره ویندوز رو خیلی روون اجرا میکنه.کاراییش فوق العاده هست.
در ضمن هاردش 250 هست ولی من هاردش رو تعویض میکنم چون پر اطلاعات هست.در حال حاضر یه هارد 80 دارم.اگه ظرفیت بالاتر پیدا کردم که میزارم اگه پیدا نکردم همین رو میزارم و با عکس، تست hd tune رو میزارم.
همچنین با تبلت ویندوزی تعویض میشه فقط باید رزولوشن صفحه ش از 1024*768 برابر یا بیشتر باشه.چون یکی از دلایل فروشم همین رزولوشن هست مال این 1024 * 600 هست که بعضی از نرم افزارهام اجرا نمیشه
OS | Windows 7 Starter Windows 7 Home Premium |
CPU | Intel[SUP]®[/SUP] Atom™ Dual Core Processor N570(1.66GHz) |
Display | 10.1" 1024x600 LED backlight |
System Memory | 2GB DDRlll, 1 slot |
Chipset | Mobile Intel[SUP]®[/SUP] NM10 Express Chipsets |
Video Graphics | Intel[SUP]®[/SUP] GMA 3150 |
Storage | 250 GB 2.5"9.5mm SATA HDD 5400rpm |
Optical Disk Drive | N/A |
I/O Port | USB(2.0)*3, D-Sub, RJ45, Mic-in, Earphone-out, 4-in-1 card reader (SD/MMC/MS/MS Pro), DC-in Jack |
Audio | 1.5 Watt Speakers*2, Internal Mic-in |
Communications | LAN: 10/100/1000 Mbps Ethernet Base-T Wireless LAN: 802.11b/g/n Wireless Bluetooth: Bluetooth V3.0 + HS WWAN (3.5G):N/A |
Webcam | 1.3 Mega Pixel |
Security | Kensington Lock |
Battery | Li-ion 4-cell |
Dimensions | 265(W) x 191(D) x 30.5(H) mm |
Weight | ~1.26Kg (w/ 4-cell battery) |
Docking Station I/O Port(Optional) | USB(2.0)*3, D-Sub, RJ45, Earphone-out, Mic-in, DC-in Jack |
GIGABYTE - Notebook & Netbook - Notebook & Netbook - M series - Legacy - M1005
قیمت پایه رو 650
از هرگونه اسپم جهت بالا نگه داشتن تاپیک پشتیبانی میشه :-0
در ضمن طبق عرف اول واریز بعد ارسال (اولین معاملم نیست تا حالا خودم رعایت کردم از دیگران هم همین انتظار رو دارم)
یا حق
Last edited: