• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش نت بوک asus 1001px

وضعیت
موضوع بسته شده است.

savior times

Registered User
لایک‌ها
105
نوع کالا:نت بوک
مدل کالا:asus 1001px سفید
قیمت:370
توضیحات:رو درب نت بوک دوتا ترک هس که بر اثر باز و بسه شدنه و ضربه خوردگی نیست.
تعویض :با گوشی لایو یا xreria mini یا ray هم تعویض میشه.
cpu:intel atom 450
ram:2gb ddr2
hdd:160
Led 10.1
وزن:1.27

تصاویر:مشاهده پیوست 158932مشاهده پیوست 158931مشاهده پیوست 158933مشاهده پیوست 158930

Last edited:

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
lجسارت نباشه من الان280 بودجه دارم اگر اين حدود حالا يكم بيشترشو ميتونم جور كنم خاستيد حتما بهم پيام بديد
ناراحت نشدي آپ حساب كنيد
تو سايت ايسام يكي بود 150 تومن سه سال كاركرده با همينمشخصات نخريدم حالا بدنبال يكي با اون شرايط هستم البته ماله شما خيلي نوتره

mohammad189

Registered User
لایک‌ها
115
با سلام
اگر 350 راه داشت خبر بده

savior times

Registered User
لایک‌ها
105
سلام دوست عزیز تعویض با HTC Explorer دارید ما بقیش تقدیمت میشه
نظرتون رو پ.خ کنید.

lجسارت نباشه من الان280 بودجه دارم اگر اين حدود حالا يكم بيشترشو ميتونم جور كنم خاستيد حتما بهم پيام بديد
ناراحت نشدي آپ حساب كنيد
تو سايت ايسام يكي بود 150 تومن سه سال كاركرده با همينمشخصات نخريدم حالا بدنبال يكي با اون شرايط هستم البته ماله شما خيلي نوتره

salam aziz kartun dare?,hard,ram va cell batrisho baram p.kh kon,be hamrahe gheymate akhar
age bam rah biyay hatman mikhamesh
کارتن نداره.
بقیه موارد رو هم اضافه کردم.
دادا يه لينكي | كانفگتي | چيزي بزار ببينيم چيه :)
گذاشتم.

با سلام
اگر 350 راه داشت خبر بده
یادم میمونه ولی قیمت من 390 هس.

Last edited:

savior times

Registered User
لایک‌ها
105
نت بوک کارآمدی هس.
بالاترین پیشنهاد هم که 350 بوده.
با تبلت هم عوض می کنم p6200 یا p6800 آیپد دارم واسه همین نگفتم آیپد.

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
اينا نوش چنده دوست عزيزم ؟
مدت كاركردش چقدره ؟
شما كدوم شهري ؟
دست دوم هست سي درصد كم كن + چون جعبه هم نداره 25 كم ميشه + دوتا ترك هم داره اونم جاي لولاش كه مهمه اينم با چشم پوشي 10 كم كن = قيمتش حالا ميشه چند ؟
من خريدارم ولي گفتم دنبال يكي هستم دوسال كاركرده باشه كه قيمتش كمتر باشه چون بودجم نزديك 250 هست حالا يكم بالتر يا پايينتر مشخص كن اينارو مهربون ببينيم خدا چي ميخاد

savior times

Registered User
لایک‌ها
105
اينا نوش چنده دوست عزيزم ؟
مدت كاركردش چقدره ؟
شما كدوم شهري ؟
دست دوم هست سي درصد كم كن + چون جعبه هم نداره 25 كم ميشه + دوتا ترك هم داره اونم جاي لولاش كه مهمه اينم با چشم پوشي 10 كم كن = قيمتش حالا ميشه چند ؟
من خريدارم ولي گفتم دنبال يكي هستم دوسال كاركرده باشه كه قيمتش كمتر باشه چون بودجم نزديك 250 هست حالا يكم بالتر يا پايينتر مشخص كن اينارو مهربون ببينيم خدا چي ميخاد
دست دوم خودتون هم بود 30% کم میکردی؟
جعبه؟مگه گوشیه ؟من خودم لپ تاپ حدود 1300 فروختم طرف جعبشو نگرفت ازم موجوده میخوای واست ارسالش کنم.
در مورد ترک کم کردم.
لپ تاپ من خیلی کار نکرده.با 250 میتونی یک تبلت فوق چینی با تاچ مقاومتی بخری نه این.
وقتی دوتا پست بالاتر 350 مشتری داره میتونم بدمش 250 ؟شما باید پیشنهاد بالاتر لطف کنید.
در خدمتم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نت بوک موجوده هنوز.

Last edited:

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
به چندتا پست قبل نگاه کنید مشتری 350 نداره ؟؟؟

قیمت کاهش پیدا کرد.
سلام داداش داغ نكن من گفتم دنبال يكي هستم 250 نگفتم شما اين قيمت بده كه
دوما تو سايت ايسام يكي هست عينه ماله شما 400 قيمت گذاشته يكطرف درش اون شكسنته انگار اين مدل همشون اينطوري ميشن . اون دوستمون بايد الان 40 تومن بده ايسام يعني ميشه 360 قيمتش
الان كه پيشنهاد 350 داري شما من پيشنهاد ميدم 351 البته ميدونم پايه شما بالاتره قبولم دارم كم گفتم ولي شما به بزرگي خودت ببخش
فقط يه چيزي اگر قسمت بود به من خواستي بديش جسارت نشه ها من براي يه نرم افزار خاص ميخام ميشه قرار بذاريم اگر نرم افزار نصب شد روش من بردارمش ببخشيد اين حرفو ميزنم ها چون اين نرم افزار روي نت بوك وايو نصب شده ولي روي نت بوك msi نصب نميشد و اذيت ميكرد
آخر نفرموديد شما كدوم شهر هستيد من فقط تهران ميخرم آخه
دوما نفهميدم آخر جعبش هست يا نه ؟
سوما اينا امكان تعويض قاب داره ؟

savior times

Registered User
لایک‌ها
105
سلام داداش داغ نكن من گفتم دنبال يكي هستم 250 نگفتم شما اين قيمت بده كه
دوما تو سايت ايسام يكي هست عينه ماله شما 400 قيمت گذاشته يكطرف درش اون شكسنته انگار اين مدل همشون اينطوري ميشن . اون دوستمون بايد الان 40 تومن بده ايسام يعني ميشه 360 قيمتش
الان كه پيشنهاد 350 داري شما من پيشنهاد ميدم 351 البته ميدونم پايه شما بالاتره قبولم دارم كم گفتم ولي شما به بزرگي خودت ببخش
فقط يه چيزي اگر قسمت بود به من خواستي بديش جسارت نشه ها من براي يه نرم افزار خاص ميخام ميشه قرار بذاريم اگر نرم افزار نصب شد روش من بردارمش ببخشيد اين حرفو ميزنم ها چون اين نرم افزار روي نت بوك وايو نصب شده ولي روي نت بوك msi نصب نميشد و اذيت ميكرد
آخر نفرموديد شما كدوم شهر هستيد من فقط تهران ميخرم آخه
دوما نفهميدم آخر جعبش هست يا نه ؟
سوما اينا امكان تعويض قاب داره ؟

در مورد قیمت که 351 هم بازم پایین هس.
اسم برنامه رو بفرس تا بتونم واست تست بزنم.
من کازرون استان فارس
جعبه نداره
امکان تعویض قاب داره همونطوری که گفتی خیلی هاشون با این مشکل روبرو میشن پس قاب هم گیر میاد
اگه موضوع اعتماد سازیه آخرین معاملم دیشب بود آیفون 4s بالای 1 میلیونی اینجا فروختم.

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
در مورد قیمت که 351 هم بازم پایین هس.
اسم برنامه رو بفرس تا بتونم واست تست بزنم.
من کازرون استان فارس
جعبه نداره
امکان تعویض قاب داره همونطوری که گفتی خیلی هاشون با این مشکل روبرو میشن پس قاب هم گیر میاد
اگه موضوع اعتماد سازیه آخرین معاملم دیشب بود آیفون 4s بالای 1 میلیونی اینجا فروختم.
اواتار جديد مبارك
دوما برنامه اختصاصي هست امكان ارسالش نيست برنامه عمومي نيست عزيزم
خوب شما تهران نيستيد يكم مورد پيچيده شده بذاريد ببينم اون ايسام چي ميشه
در مورد قيمت بله گفتم كه خودمم ميدونم اين مبلغ كمه
تايپيك بيزحمت چك كنيد فقط چون از آخرين پيغام من تا جواب شما فكر كنم سه روز شد.مرسي

savior times

Registered User
لایک‌ها
105
اواتار جديد مبارك
دوما برنامه اختصاصي هست امكان ارسالش نيست برنامه عمومي نيست عزيزم
خوب شما تهران نيستيد يكم مورد پيچيده شده بذاريد ببينم اون ايسام چي ميشه
در مورد قيمت بله گفتم كه خودمم ميدونم اين مبلغ كمه
تايپيك بيزحمت چك كنيد فقط چون از آخرين پيغام من تا جواب شما فكر كنم سه روز شد.مرسي
اواتار که 6 تا 8 ماه هس مال خودمه و تقریبا اکثر افراد منو با اواتارم میشناسن داخل موبایلستان که اینطوری هس. این از آواتارم.
ok گفتم اسم برنامه رو بده نه خود برنامه که اونو میگی اختصاصیه هیچی
خوب تهران نبودن. فقط شما نمیتونید برنامه رو تست بزنید وگرنه هیچ پیچیدگی نداره اونقدر معامله انجام دادم که بتونی اعتماد کنی
قیمت هم شما همه کارهاتونو انجام بدین و ok بدین من قیمت رو واستون درست می کنم .خوبه؟
این هم سریع جواب دادم .در خدمتت هسم.
---------------------------------------------------
یه سوال کدوم آواتارم و دیده بودی ؟

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
اواتار که 6 تا 8 ماه هس مال خودمه و تقریبا اکثر افراد منو با اواتارم میشناسن داخل موبایلستان که اینطوری هس. این از آواتارم.
ok گفتم اسم برنامه رو بده نه خود برنامه که اونو میگی اختصاصیه هیچی
خوب تهران نبودن. فقط شما نمیتونید برنامه رو تست بزنید وگرنه هیچ پیچیدگی نداره اونقدر معامله انجام دادم که بتونی اعتماد کنی
قیمت هم شما همه کارهاتونو انجام بدین و ok بدین من قیمت رو واستون درست می کنم .خوبه؟
---------------------------------------------------
یه سوال کدوم آواتارم و دیده بودی ؟
داداشم دير جواب ميديد جواب آخرين پيام خصوصي كه ديشب دادمو ندادي هنوز بگذريم ولش كن
اين صفحه رو ببين
Netbook Asus 1001PX
باهاش صحبت كردم ميگه 375 آخرش
حالا با توجه به اينكه لپ تاپ موجود در لينك بالا
جعبه داره 20
كيف هديه داره 15
فقط يه طرف دربش ترك داره 5
گارانتي ويستا 10

من به شما قيمت بدم 320 بز خري ميشه ؟
من مشتري واقعي هستم و نياز دارم به اين ولي مثل جنس دزدي هست بخرم ازتون موقع فروشش برام دردسر ميشه

؟
حالا اين حرفي كه زدي قيمت برام درست ميكني تو پيام خصوصي ببين آخرش با تفاسير بالا چند ميصرفه برات چون من واقعا بودجم 300 بود. ارزونتر بهتر ولي اون لپ تاپ امكاناتش با شما يكيه دقيقا مزاياي فوقم داره اگر قرار باشه ماله شمارو 360 مثلا بردارم 10 تومن ميذارم روش اونو برميدارم
ميدوني جعبه مهمه موقع فروش جعبه نداشته باشي مثل اينه جنس دزدي ميفروشي قيمت مياد پايين تازه پول اون كيفشم نزديك 15 تومنه
خودت قضاوت كن كلاتو قاضي كن قيمت اخرو بده من

Last edited:

mohammad189

Registered User
لایک‌ها
115
شرمنده دوست عزیز من به ترکها دقت نکردم و نمیدونستم باکسش موجود نیست پس قیمت پیشنهادی من 300 اگر راه داشت خبر کن

بازم ممنون از شما

savior times

Registered User
لایک‌ها
105
دوستان هزینه پست با خودم.
با گوشی یا تبلت یا لپ تاپ مدل بالاتر تعویض می کنم.

riddickmybio

Registered User
لایک‌ها
28
جناب اون ترکهاشو میشه درست کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا