• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش نرم افزار و وی استی و سمپل اهنگسازی مفت حراج

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
مشاهده پیوست 597878
دوستان همونطور که مطلعید دارم از اهنگسازی کنار میکشم و به همین خاطر هر چی در مورد اهنگسازی دارم میفروشم همه سخت افزارامو فروختم فقط مونده یه سری نرم افزار و سمپل و وی استی و اینا.....این قسمت هم یه عالمه سمپل و وی استی درام با تمام اکسپانشناش و انواع اموزشی ها و سمپل های مختلف مثل رپ و هیپ هاپ که اکثرا به صورت فرمت صوتی WAVE یا REX و برخیاشونم کنتاکت و ایناست و تمام سمپلای سازهای ایرانی تمام لوپ های ریتمهای ایرانی سمپلای گران قیمت سازدهنی ویولون ترومپت و نرم افزار پروتولز انواع اموزشی دیجی و درامر معروف BFD با تمام اکسپانشن هاش و. نرم افزار مبدل وس استی های 32 بیت به 64 بیت و.. رو که مشتمل بر 23 دیویدی و 3 سیدی هستش همه سالم اک بدون هیچگونه خط و خش فقط و فقط به قیمت مفت 35 تومن میفروشم که فک نکنم حتی پول دیویدی خامشون هم بشه چه برسه به اینکه روشون وی استی و اینا هم باشه..در ضمن اینم بگم که اینا رو کپی نکردم که بزارم برا فروش بلکه تماما همون نسخه های اورجینالی هست که از انواع سایتها خریداری کردم خودم عمدا ااورجینالاشو میدم چون تا جایی که بتونم از اهنگسازی کنار بکشم..پس همه نسخه هایی هست که خریدم و کپی نکردم.چون خیلی خیلی دارم ارزون میدم یعنی واقعا مفته هزینه ی ارسال هم با خریداره.
تو این عکس لیست نرم افزاراست:مشاهده پیوست 590211

فایل های ضمیمه

• DSC00012.JPG
    DSC00012.JPG
    440.5 KB · نمایش ها: 28
  • INSTRUMENT ALL_001.jpg
    INSTRUMENT ALL_001.jpg
    99 KB · نمایش ها: 3
Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها