• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش نفیس ترین ساعت های دیواری ( هنر طراحان مشرق زمین )

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
سلام و عرض ادب

فروش ساعت های دیواری در طرح های زیبا و بصورت سفارشی صورت میگیرد!

توضیحات : موتور ساعت ها بصورت آرام گرد و بی صدا میباشد!
- موتور ساعت ها دارای 1 سال ضمانت میباشد!
- سفارش طرح های مختلف پذیرفته میشود.

برای مشاوره و خرید با ما در تماس شوید : 09100505220 Telegram
توکلی

تصاویر محصولات :

3.jpg
2.jpg
1.jpg
4.jpg
52nb_5.jpg

Last edited:

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
داداش تو اون یکی عکس مدلهای خورشیدی هم بود چرا اونا رو نذاشتی ؟؟ اگه مدلهای خورشیدی هنوز موجوده ممنون میشم اونا رو هم قرار بدین و اگه زحمتی نیست قیمت این مدل قلب رو پخ بفرمایین (البته با احتساب هزینه پست) با سپاس بی پایان

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
داداش تو اون یکی عکس مدلهای خورشیدی هم بود چرا اونا رو نذاشتی ؟؟ اگه مدلهای خورشیدی هنوز موجوده ممنون میشم اونا رو هم قرار بدین و اگه زحمتی نیست قیمت این مدل قلب رو پخ بفرمایین (البته با احتساب هزینه پست) با سپاس بی پایان
روی چشم عکس اون مدل رو هم قرار میدم...

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
سلام آقا روح الله
خوبی عزیز
آقا قیمت رو برای 50 تا برام میفرستی عزیز
برای یه کاری میخواهیم هر هفته یه هدیه بدیم اگه قیمت مناسب باشه تقریبا سوژه مناسبیه این ساعتها
پ.خ شد!

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
سلام مجدد داداش هرچند اونایی که تو اون عکس من دیدم بازم نذاشتی!:D ولی داداش قیمت دو تا ساعت رو میخوام که تو اون عکس پایینی هستن ....دو ساعت زیر اون مدل پروانه ای ....ممنون میشم قیمت رو برامپخ بفرمایین و همچنین بفرمایین اون ساعت که گلهاش سیاهه و تقریبا" گلهای مثلثی شکله میشه اون قسمت شماره ها رو سفید سفارش بدیم به جای رنگ کرم .....؟داداش کاش کد میزدین روی ساعتها

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
سلام مجدد داداش هرچند اونایی که تو اون عکس من دیدم بازم نذاشتی!:D ولی داداش قیمت دو تا ساعت رو میخوام که تو اون عکس پایینی هستن ....دو ساعت زیر اون مدل پروانه ای ....ممنون میشم قیمت رو برامپخ بفرمایین و همچنین بفرمایین اون ساعت که گلهاش سیاهه و تقریبا" گلهای مثلثی شکله میشه اون قسمت شماره ها رو سفید سفارش بدیم به جای رنگ کرم .....؟داداش کاش کد میزدین روی ساعتها
سلام برادر... عکس گرفتم ... لیست پست اول رو آپدیت و شماره گذاری میکنم روی چشم.

اون دوتا ساعت سمت چپی فلزیه : 85.000تومان و سمت راستی چوبی و برش لیزر : 45.000تومان

رنگ بندی هم به دلخواه میتونم براتون سفارشی بزنم!

بالا