@gh@m@hdi
Registered User
سلام
یه نوتبوک ایسوز مدل f5rl
1.66dual core
15.4"
2gig ram
160 hdd
256 grepich ati
4 تا پورت یو اس بی
بلوتوس و وایرلس
کارت ریدر
و همه چیز های که معمولا نوتبوک ها دارند
یکسال و چند ماه هم از گارانتیش باقی مونده
1-گارانتی شامل قطعات،شارژر ،باطری و LCD
2-گارانتی مال شرکت ویستا رایانه هست اما جالبه که توی خود دفترچه که شرکت ایسوز چاپ گرده و توی بسته بود در کنار تمام شرکت هایی که توی دنیا این محصول رو گارانتی کردن،اسم و شماره تلفن و آدرس این شرکت ایرانی هم درج شده.
به دلیل اینکه می خوام یه نوتبوک جدید بخرم دارم اینو می فروشم
یه موس ایسوز هم داره.
نوتبوک 100 % سالمه و هیچ مشکلی نداره(باز هم می گم سالم سالم!گارانتی هم که داره.)
خط و خش هم اصلا نداره.
یه وب کم1.3 هم داره که قابل چرخش هست و به همین دلیل روی بدنه از داخل چند تا خش کوچک انداخته(که البته خیلی کوچیکه و شاید اصلا کسی نبینه اما در هر صورت باید بگم)
سیستم عامل اورجینال هم نداره و الان روش xp نصبه (خودم یه ریکاوری نصب کردم که ویندوز رو توی 5 دقیقه دوباره نصب (بعله نصب!!)می کنه.
قیمت پایه برای فروش 500 تومن هست (منصفانه هست!) و تا 10 روز دیگه به بالاترین فیمت فروخته می شه(در حال حاضر به هیچ عنوان کمتر این قیمت نمیفروشم.چون با این قیمت یه pc هم نمی شه خرید!)
قیمت نو همین نوتبوک الان 790 تومن هست(فروشگاه دیجیتال ،پایتخت طبقه دوم روبروی پله برقی،البته با رم 1 گیگ)
توجه:
فروش فقط به صورت حضوری هست(اگر شهرستان هستید می تونید به من اعتماد کنید:happy
خواهش از زدن پست با مزمون :
نمی ارزه!
چرا اینقدر گرون!
چرا اینقدر ارزون!
بعدش می خوای چی بخری؟
نوتبوک خوبیه!
نوتبوک بدیه!
.....
پرهیز کنید.
پیشنهاد قیمت رو همینجا مطرح کنید
ممنونم

یه نوتبوک ایسوز مدل f5rl
1.66dual core
15.4"
2gig ram
160 hdd
256 grepich ati
4 تا پورت یو اس بی
بلوتوس و وایرلس
کارت ریدر
و همه چیز های که معمولا نوتبوک ها دارند
یکسال و چند ماه هم از گارانتیش باقی مونده
1-گارانتی شامل قطعات،شارژر ،باطری و LCD
2-گارانتی مال شرکت ویستا رایانه هست اما جالبه که توی خود دفترچه که شرکت ایسوز چاپ گرده و توی بسته بود در کنار تمام شرکت هایی که توی دنیا این محصول رو گارانتی کردن،اسم و شماره تلفن و آدرس این شرکت ایرانی هم درج شده.
به دلیل اینکه می خوام یه نوتبوک جدید بخرم دارم اینو می فروشم
یه موس ایسوز هم داره.
نوتبوک 100 % سالمه و هیچ مشکلی نداره(باز هم می گم سالم سالم!گارانتی هم که داره.)
خط و خش هم اصلا نداره.
یه وب کم1.3 هم داره که قابل چرخش هست و به همین دلیل روی بدنه از داخل چند تا خش کوچک انداخته(که البته خیلی کوچیکه و شاید اصلا کسی نبینه اما در هر صورت باید بگم)
سیستم عامل اورجینال هم نداره و الان روش xp نصبه (خودم یه ریکاوری نصب کردم که ویندوز رو توی 5 دقیقه دوباره نصب (بعله نصب!!)می کنه.
قیمت پایه برای فروش 500 تومن هست (منصفانه هست!) و تا 10 روز دیگه به بالاترین فیمت فروخته می شه(در حال حاضر به هیچ عنوان کمتر این قیمت نمیفروشم.چون با این قیمت یه pc هم نمی شه خرید!)
قیمت نو همین نوتبوک الان 790 تومن هست(فروشگاه دیجیتال ،پایتخت طبقه دوم روبروی پله برقی،البته با رم 1 گیگ)
توجه:
فروش فقط به صورت حضوری هست(اگر شهرستان هستید می تونید به من اعتماد کنید:happy
خواهش از زدن پست با مزمون :
نمی ارزه!
چرا اینقدر گرون!
چرا اینقدر ارزون!
بعدش می خوای چی بخری؟
نوتبوک خوبیه!
نوتبوک بدیه!
.....
پرهیز کنید.
پیشنهاد قیمت رو همینجا مطرح کنید