گوشی کاملا سالم یکم خش روی استیل گوشی داره. گارانتی نداره ساخت چین لوازم کامل حضوری هم میتونم بیرجند نشون بدم از انجا که زیاد به اینترنت وصل نمیشم میتونید به شماره من اسمس بدید09158637369 قیمت پایه ۸۹۰
Last edited:
از سجاد خریدی؟ اونم بیرجنده اگه اون باشه قبلا مال من بود ولی شما زدی بدون خط و خش ! صداقت داشته باشید بعدا براتون مشکل میشه یه رنگ رفتگی کوچیک روی نوار نقر های داره اطرافشم کم و بیش خش داره سجاد میگفت زیرشم یه مقداری داره
من که چک کردم با این گوشی هیچ شباهتی ندیدمبله واسطه شی خوبه چون به نظر بنده 100 درصد این گوشی همون گوشی هست
اینم مشکل بزرگش که منم عکس رو تو تاپیکم گذاشتم دورشم خط و خش کمی داره ولی تو عکس نمیفته
لینک تاپیک من : http://forum.persiantools.com/t280792.html
من که چک کردم با این گوشی هیچ شباهتی ندیدم
درسته عزیز خودشه
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
درسته عزیز خودشه
اول نوشتی هیچ شباهتی ندیدی بعد باز میگی خودشه!!!!
اول نوشتی هیچ شباهتی ندیدی بعد باز میگی خودشه!!!!
اره توسایت رفتم شباهتی نبود ولی سایدگی عکس را که دیدم بامپر را بیرون اوردم دیدم سایدگی داره
اره توسایت رفتم شباهتی نبود ولی سایدگی عکس را که دیدم بامپر را بیرون اوردم دیدم سایدگی داره
:blink:
گوشی کاملا سالم یکم خش روی استیل گوشی داره. گارانتی نداره ساخت چین لوازم کامل حضوری هم میتونم بیرجند نشون بدم
آقا کارت خیلی عجیبه ها! بعضی عکسات با کیفیته بعضی هاش افتضاح!!!
گوشی کاملا سالم یکم خش روی استیل گوشی داره. گارانتی نداره ساخت چین لوازم کامل حضوری هم میتونم بیرجند نشون بدم
من همونم که بهت اسمس دادم با شماره 915 آخرش 3304 . قیمتو نگفتی سلام اسمس نیومد 900 کمتر نمیدم