• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

^^^^^^^ فروش نوكيا C3 تميز و سالم ساخت كشور روماني ^^^^^^^

just1

Registered User
لایک‌ها
194
با سلام و احترام
يك عدد نوكيا c3 دارم كه به علت نياز مالي به فروش ميزارمش و مزايده اي هم در كار نيست.
از گوشي زياد استفاده نشده و خيلي خوب ازش نگه داري كردم.
كيبرد و پشت گوشي كه بدنه فلزي داره هيچ خط و خش و رنگ رفتگي نداره،به جز روي گوشي كه خيلي مهم نيست.
مشاهده پیوست 210232مشاهده پیوست 210233مشاهده پیوست 210234
1.ساخت روماني و سري اول!
2.باطري بسيار عالي و سالم
3.صداي خوب
4.منو و كيبرد فابريك فارسي
5.آپ ديت شده با آخرين ورژن
6.بدون تعمير و عيب و ايراد
7.داراي وايرلس پر سرعت!
8.بدون هنگ و كندي در هنگام اجراي برنامه ها
9.منوي ساده و روان
10.بر خلاف قيمت گوشي،ظاهرش بسيار غلط اندازه!
11.مناسب براي وب گردي
12.داراي جعبه + شارژر + هندسفري + كابل يو اس بي (جدا خريداري شده) و همچين يك عدد رم 1gb ميكرو اس دي

من تا حالا 27 مدل گوشي از برند هاي مختلف داشتم كه تو اينها اين رتبه ي دوم رو از لحاظ رضايت مندي داره.واقعا گوشي عالي هستش و خيلي بهش وابسته ميشيد بعد ي مدت! اگه ي سرچ كنيد متوجه محبوبيت اين گوشي ميشيد.
فروخته شد...
كسي كه خريدار واقعي باشه و زودتر اينجا اعلام كنه گوشي به ايشون فروخته ميشه.( پخ الكي نديد خواهشا! )

Last edited:

xftm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
رنگ دکمه هاش کامل رفته

البته بگم این گوشی که کیبوردش کاملا فارسیه خواهش میکنم نخرین :D اگه بخرین مثل من معتادش میشین
http://forum.persiantools.com/t287855.html
از شما هم میخوام که نفروشیش گوشی این طوری که هم وای فای داشته باشه و هم کیبورد یعنی " بوگاتی " فرض بر این بزار میخوای چت کنی شب ساعت 2 بعداز نصف شب آیا میری از خواب بیدار میشی پای کامپیوتر میشینی یا میری این گوشی خوشکلو برمیداری زیر پتو چت میکنی کدومش راحت تره :D
من یکی که گوشی رو انتخاب میکنم داداش نفروشش ضرر میکنی قیمتی هم که روش گذاشتی خیلی پایینه ;) حد اقل باید 160 بزنیچون نوش 219 هست

just1

Registered User
لایک‌ها
194
رنگ دکمه هاش کامل رفته

البته بگم این گوشی که کیبوردش کاملا فارسیه خواهش میکنم نخرین :D اگه بخرین مثل من معتادش میشین
http://forum.persiantools.com/t287855.html
از شما هم میخوام که نفروشیش گوشی این طوری که هم وای فای داشته باشه و هم کیبورد یعنی " بوگاتی " فرض بر این بزار میخوای چت کنی شب ساعت 2 بعداز نصف شب آیا میری از خواب بیدار میشی پای کامپیوتر میشینی یا میری این گوشی خوشکلو برمیداری زیر پتو چت میکنی کدومش راحت تره :D
من یکی که گوشی رو انتخاب میکنم داداش نفروشش ضرر میکنی قیمتی هم که روش گذاشتی خیلی پایینه ;) حد اقل باید 160 بزنیچون نوش 219 هست

نه رنگ دكمه هاش نرفته اصلا اصلا اصلا!! بخاطر نوره لامپه و كيفيت بد دوربين گوشي دومم:lol:
يعني بزنم 160؟:blush:
:D

feryy

Registered User
لایک‌ها
42
من نوشو خریدم 200 ! شما 160 بزنی هیچ وقت فروش نمیره

just1

Registered User
لایک‌ها
194
من نوشو خریدم 200 ! شما 160 بزنی هیچ وقت فروش نمیره

آقا شما مارو نزن تورو خدا!!:wacko: با اين عكس با جذبه اي هم كه گذاشتي...:blush:
حالا كي خواست 160 بده؟
ي وس وسه اي بود كه بعدش به خدا پناه بردم:D
نه من سر حرفم هستم:)

xftm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا شما مارو نزن تورو خدا!!:wacko: با اين عكس با جذبه اي هم كه گذاشتي...:blush:
حالا كي خواست 160 بده؟
ي وس وسه اي بود كه بعدش به خدا پناه بردم:D
نه من سر حرفم هستم:)

اما هر کسی این گوشیا رو خرید معتاد میشه
بخدا من قبلا یکی داشتم فرختمش به یکی از کار برا توی امضام هم هست بعد یه روز رفتم توی پاساژ گوشی توی ویترین دیدم کیبورد فارسی :p منو صدا زد گفت : جیگرتو بخورم بیا با من ور برو حال کن :D
منو گول زد منم رفتم توی مغازه خریدمش اما بقران گوشی بعداز خودش حرومه من یه گوشی اکسپریا مینی هم دارم اما خدا وکیلی این گوشی c3-00 رو بیشتر از همه گوشیایی که داشتم دوست دارم یه بارم میخواستم بفروشمش مشکل مالی داشتم نتونستم سندم موجوده نتونستم بفروشمش واقعا گوشیه وحشت ناکیه من که بلا نسبت دوستان مثل خر هر روز باهاش حال میکنم
هر کس این گوشی رو خرید به من پخ بده برنامه های یاهو مسنجرشو بهش بدم اما خدا سرشاهده مفت داری میدی اگه پول داشتم برش میداشتم

just1

Registered User
لایک‌ها
194
اما هر کسی این گوشیا رو خرید معتاد میشه
بخدا من قبلا یکی داشتم فرختمش به یکی از کار برا توی امضام هم هست بعد یه روز رفتم توی پاساژ گوشی توی ویترین دیدم کیبورد فارسی :p منو صدا زد گفت : جیگرتو بخورم بیا با من ور برو حال کن :D
منو گول زد منم رفتم توی مغازه خریدمش اما بقران گوشی بعداز خودش حرومه من یه گوشی اکسپریا مینی هم دارم اما خدا وکیلی این گوشی c3-00 رو بیشتر از همه گوشیایی که داشتم دوست دارم یه بارم میخواستم بفروشمش مشکل مالی داشتم نتونستم سندم موجوده نتونستم بفروشمش واقعا گوشیه وحشت ناکیه من که بلا نسبت دوستان مثل خر هر روز باهاش حال میکنم
هر کس این گوشی رو خرید به من پخ بده برنامه های یاهو مسنجرشو بهش بدم اما خدا سرشاهده مفت داری میدی اگه پول داشتم برش میداشتم

لطفا اين نرم افزار رو برام ميفرستي
مرسي

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
من هنوز سر پیشهادم هستم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
up.......

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام عزیز
ضربه،خط و خش؟

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

just1

Registered User
لایک‌ها
194
سلام عزیز
ضربه،خط و خش؟

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

سلام.
گوشي كاملا سالم و سرحاله،ميگم،همه جاش كاملا تميز و سالمه به جز روي صفحه ي گوشي كه خش هاي ريزي داره كه اصلا به چشم نمياد.

just1

Registered User
لایک‌ها
194
به اولين پيشنهاد خريد قطعي تا كمتر از 24 ساعت ديگه فروخته ميشه...

6666

Registered User
لایک‌ها
278
گوشی فوق العاده ای هستش واقعا معرکس من پارسال عید خریدم 140 همه فک میکردن 300.400 پولشو دادم
خوب بفروشی

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

just1

Registered User
لایک‌ها
194
گوشی فوق العاده ای هستش واقعا معرکس من پارسال عید خریدم 140 همه فک میکردن 300.400 پولشو دادم
خوب بفروشی

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

قربونت.
مرسي بزرگوار

--------------------------------------------------------------

Last edited:
بالا