just1
Registered User
با سلام و احترام
يك عدد نوكيا c3 دارم كه به علت نياز مالي به فروش ميزارمش و مزايده اي هم در كار نيست.
از گوشي زياد استفاده نشده و خيلي خوب ازش نگه داري كردم.
كيبرد و پشت گوشي كه بدنه فلزي داره هيچ خط و خش و رنگ رفتگي نداره،به جز روي گوشي كه خيلي مهم نيست.
مشاهده پیوست 210232مشاهده پیوست 210233مشاهده پیوست 210234
1.ساخت روماني و سري اول!
2.باطري بسيار عالي و سالم
3.صداي خوب
4.منو و كيبرد فابريك فارسي
5.آپ ديت شده با آخرين ورژن
6.بدون تعمير و عيب و ايراد
7.داراي وايرلس پر سرعت!
8.بدون هنگ و كندي در هنگام اجراي برنامه ها
9.منوي ساده و روان
10.بر خلاف قيمت گوشي،ظاهرش بسيار غلط اندازه!
11.مناسب براي وب گردي
12.داراي جعبه + شارژر + هندسفري + كابل يو اس بي (جدا خريداري شده) و همچين يك عدد رم 1gb ميكرو اس دي
من تا حالا 27 مدل گوشي از برند هاي مختلف داشتم كه تو اينها اين رتبه ي دوم رو از لحاظ رضايت مندي داره.واقعا گوشي عالي هستش و خيلي بهش وابسته ميشيد بعد ي مدت! اگه ي سرچ كنيد متوجه محبوبيت اين گوشي ميشيد.
فروخته شد...
كسي كه خريدار واقعي باشه و زودتر اينجا اعلام كنه گوشي به ايشون فروخته ميشه.( پخ الكي نديد خواهشا! )
يك عدد نوكيا c3 دارم كه به علت نياز مالي به فروش ميزارمش و مزايده اي هم در كار نيست.
از گوشي زياد استفاده نشده و خيلي خوب ازش نگه داري كردم.
كيبرد و پشت گوشي كه بدنه فلزي داره هيچ خط و خش و رنگ رفتگي نداره،به جز روي گوشي كه خيلي مهم نيست.
مشاهده پیوست 210232مشاهده پیوست 210233مشاهده پیوست 210234
1.ساخت روماني و سري اول!
2.باطري بسيار عالي و سالم
3.صداي خوب
4.منو و كيبرد فابريك فارسي
5.آپ ديت شده با آخرين ورژن
6.بدون تعمير و عيب و ايراد
7.داراي وايرلس پر سرعت!
8.بدون هنگ و كندي در هنگام اجراي برنامه ها
9.منوي ساده و روان
10.بر خلاف قيمت گوشي،ظاهرش بسيار غلط اندازه!
11.مناسب براي وب گردي
12.داراي جعبه + شارژر + هندسفري + كابل يو اس بي (جدا خريداري شده) و همچين يك عدد رم 1gb ميكرو اس دي
من تا حالا 27 مدل گوشي از برند هاي مختلف داشتم كه تو اينها اين رتبه ي دوم رو از لحاظ رضايت مندي داره.واقعا گوشي عالي هستش و خيلي بهش وابسته ميشيد بعد ي مدت! اگه ي سرچ كنيد متوجه محبوبيت اين گوشي ميشيد.
فروخته شد...
كسي كه خريدار واقعي باشه و زودتر اينجا اعلام كنه گوشي به ايشون فروخته ميشه.( پخ الكي نديد خواهشا! )
Last edited: