• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش نوكيا N8 كاركرد ساخت چين

lovelykid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من يه گوشي نوكيا ان 8 خيلي تر و تميز دارم كه گارنتيش تموم شده اما كاملاً سالم و بدون هرگونه خط و خشي هست ساخت چين است و كاملاً ازش راضي هستم به سيستم عامل بل ارتقا داده شده و تمامي برنامه هاي مورد نياز هم روش نصب شده، هدفم از فروشش خريد يه گوشي مدل بالاتر هست من كاشان زندگي ميكنم و اگه كسي خواست اينجا بهش تحويل مستقيم ميدم. قيمت اين گوشي الان روي سايت هاي مختلف متفاوته ولي از 700 تا 780 متغييره مثلا روي سايت ديجي كالا زده 740، اگه كسي طالبه و نميخاد بزنه تو سر مال پيشنهاد قيمت بده بلافاصله عكس هم ميزارم ولي خيلي تميزه يعني شايد هركي ببينه بگه اين يه ماهم كار نكرده، در اين حد! در ضمن هفته آينده به كرج و اصفهان هم يه سري خواهم زد اگه كسي از اينجاها بود ميتونم بهش تحويل مستقيم هم بدم، قيمت پايه رو شما بگيد!

rezaa2

Registered User
لایک‌ها
3
من 450 هستم به شرط تمیزی و تحویل در کرج

lovelykid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
خدايي گوشيش خيلي تميزه، در اين حد بهتون بگم كه من سال 83 يك گوشي 6630 خريدم هنوز هم با تمام امكانات و جعبه و حتي فاكتور خريد و ... دارمش در حد نو هست! اين گوشي رو كه ديگه 8 ماهه دارم شما ببينيد چيه! امشب عكس ميزارم حتماً، كرج رو ديروز اومدم اما هفته بعد احتمالا تهران ميام كسي خواست اونجا تحويل ميدم اصفهان هم جمعه همين هفته ميام! قيمت بالاتر نبود؟!

بالا