• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش نگهدارنده ی تبلت و ایپد مدل عنکبوتی خریداری 3 روز پیش کاملا اکبند!

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
درود بر شما.....
یکعدد نگهدارنده یا بهتر بگم استند تبلت و ایپد مدل -Breffo Spider Podium Universal Tablet Holder که در تاریخ 15 اذر 94 از دیجی کالا خریداری شده به فروش میرسد.علت فروش هم اینه که تو سایتش نوشته بود مناسب برای همه نوع تبلت من هم تبلتم 7 اینچ بود این مدل رو خریدم ولی در کمال تعجب وقتب خریدم دیدم خیلی خیلی برای یک تبلت 7 اینچ بزرگه و عملا به کارم نیومد .برای تبلت های 9 اینچ و بالاتر و همچنین تمام ایپد ها مناسبه ولی برای تبلت 7 اینچ به درد نمیخوره به مین خاطر میفروشمش بره چون اصلا به دردم نمیخوره.فاکتور فروشش هم هست(عکسشو همینجا گذاشتم) و 7 روز هم تضمین تعویض کالا داره که دو سه روزیش مونده.به شرط تست میدم.توضیحات دیجی کالا رو هم اصلاح میکنم قابل استفاده برای تمام تبلت های 9 اینچ و بالاتر و تمام ایپدها هر وسیله ی شبیه اینا.
با تخفیف و بن کالا برام 35 تومن شد.هر کی خواستش توی پیام خصوصی یه قیمت مناسب بده میدم بهش.باز تاکید میکنم اصلا استفاده نشده.همین که باز کردم گرفتم نزدیک تبلت 7 اینچم دیدم خیلی بزرگتر از تبلتم اعصابم به هم ریخت سریع گذاشتم سرجاش.

معرفی اجمالی محصول
Spider Podium پایه نگه‌دارنده انعطاف‌پذیری که تبلت با برند، ابعاد و سایزهای مختلف را پشتیبانی می‌کند. فرقی نمی‌کند روی میز استفاده شود، به جایی آویخته شود یا درون خودرو نصب شود. Breffo پایه نگه‌دارنده‌ای ساخته است که همان‌طور که از اسمش پیداست، ظاهری شبیه یک عنکبوت دارد. این پایه کاربرد راحتی دارد. محدود به سایز یا برند خاصی نیست. پاهای عنکبوت مفاصل انعطاف‌پذیری دارند. این مفاصل شما را قادر می‌سازند تا عنکبوت را به هر فرمی که می‌خواهید شکل دهید و پایه دلخواهتان را بسازید. می‌توان تبلت را به کمک این پایه را به پشت صندلی‌های جلوی خودرو متصل کرد و از آن به‌عنوان نمایشگر برای تماشای ویدئو استفاده کرد. ساختار این عنکبوت از مفتول‌های فلزی تشکیل شده است که روکشی ضخیم از لاستیک آن را پوشانده است. این پوشش لاستیکی نه‌تنها مانع از ایجاد خط و خش روی بدنه گوشی می‌شود، بلکه امکان لغزش روی سطح را هم می‌کاهد.

مشخصات

• مشخصات کلی- ابعاد: 28.5 × 23.7 × 1.1 سانتی‌متر- وزن: 94 گرم- دارای ساختار فلزی با پوشش لاستیکی ضد خش و لغزش- دارای 8 پایه قابل انعطاف- قابلیت آویز شدن و قرارگیری و نصب روی سطوح مختلف
    • مناسب برایانواع تبلت

• P_20151209_015306.jpg
    • P_20151209_011911.jpg P_20151209_011952.jpg P_20151209_012052.jpg 1e9efc.jpg 444e5c.jpg b30849.jpg ce0fe8.jpg d92b63.jpg e0e874.jpg f07177.jpg

فایل های ضمیمه

• P_20151209_015306.jpg
    P_20151209_015306.jpg
    294.5 KB · نمایش ها: 10
Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
نظرات خریداران این استند بای فوقالعاده که همه هم اتفاقا راضی هستند ازش:
1-انصافا پایه مناسبیه
مخصوصا برای کسایی که میخوان با ایپد کتاب بخونن یا زمانهای زیادی سرشون تو ایپده
انعطاف پذیریش خیلی عالیه و حسابی موقع مطالعه بهت حال میده
تو هر حالتی که بشینی یا دراز بکشی میتونی اونطور که دلت میخواد تنظیمش کنی

2-با سلام
این کالا امروز به دستم رسید.. با توجه به اینکه آیپد ایر دارم و نگران بودم که شاید خیلی نحوه قرار گرفتن آیپد بر روی آن محکم نباشه ولی برخلاف نظرم خیلی خوب بر روی استند قرار گرفت و در داخل ماشین ال 90 هم چک کردم که خیلی محکم سر جای خودش ایستاد و خیالم رو از همه نظر راحت کرد.. به نظر من که واقعا عالیه این استند چرا که هر مدلی و هر جائی که بخوای میتونی تنظیم کنی و با خیال راحت استفاده کنی

3-من به دستم رسید
با اینکه ظاهرا وسیله ساده ایه ولی خیلی باحاله
من واسه ماشین گرفتم ولی خیلی جاهای دیگم به کار میاد
توو ماشین خیلی جواب میده
لایه روییش نرمه و اسیبی به تبلت و داشبرد نمیزنه
در کل خوبه

4-سلام
اسپایدر خیلی باحاله چون پایه هاش انعطاف پذیرن با همه تبلت ها بخوبی کار میکنه آیپد مینی یا ایر فرقی نمیکنه محکم نگرشون میداره.
بهترین خوبی که داره اینکه تو هر زاویه ای قابل استفادس.
من رو دریچه کولر ماشینم وصل کردم کاملا محکمه اصلا تکون نمیخوره.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
سلام، داداش یه قیمت توپ بده برش دارم
داداش دستگات 7 اینچ نباشه یه موقع؟علت فروش رو خوندی بالا یا نه؟دستگاه داخل کارتنش همینجوری بلا استفاده مونده فقط چون تبلتم کوچیکه و 7 اینچه.داداش قیمت پیشنهادیتو برام تو پیام خصوصی بفرست.خوب قیمت میدم و قیمت پرت نگی میدم بهت.

faravahar.1374

Registered User
لایک‌ها
158
داداش دستگات 7 اینچ نباشه یه موقع؟علت فروش رو خوندی بالا یا نه؟دستگاه داخل کارتنش همینجوری بلا استفاده مونده فقط چون تبلتم کوچیکه و 7 اینچه.داداش قیمت پیشنهادیتو برام تو پیام خصوصی بفرست.خوب قیمت میدم و قیمت پرت نگی میدم بهت.
نه 9,7 اینچه
اگه مشهد باشی میخوام چون ارزش هزینه پستی نداره

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
به
Sir Vahid
مدیر ارشد فروخته و ارسال شد.با سپاس

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها