• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش نیمکت 9 کاره بدنسازی بسیار تمیز با قیمت فوق العاده (ویژه عید)

ARENA1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت تمامی دوستان و کاربران انجمن بزرگ پرشین تولز.
اول میخوام پیشاپیش عید نوروز، سال نو رو خدمت همه ی شما دوستان و خانواده های محترمتون تبریک بگم. انشالله سال خوب و پر برکتی داشته باشید.

همونطور که از موضوع مشخص هست، اینجا قصد دارم یک میز 9 کاره بدنسازی بسیار تمیز که فقط چند ماه کار کرده رو بهتون معرفی کنم.

امکانات و ویژگی ها:

1-پرس بالا سینه (دو حالت - تنظیم فشار)
2-پرس وسط سینه (دو حالت - تنظیم فشار)
3-پرس زیر سینه
4-پروانه خوابیده (فلای سینه)
5-جلو بازی شیب دار
6-جلو بازو لاری
7-جلو پا (ران)
8-پشت پا
9-شکم (در چند حالت مختلف)

محصول شرکت روبی مکث (کیفیت عالی)

دستگاه سبک و جم و جور است. - بسیار سالم و تمیز - (دشک سالم و بدون هیچ پارگی - اسفنج بسیار سالم است)

همراه دستگاه:

+ دفترچه راهنمای کامل نصب
+ پیچ های واشر دار
+ دفترچه سلامتی و نکات ورزشی (تاثیر ورزش در فعالیت های بدنی)
+ دفترچه راهنمای کامل حرکات ورزشی (گرم کردن، سرد کردن، تمامی حرکات ورزشی - استاندارد)
+ سی دی موزیک های مخصوص ورزش های (بدنسازی - ایروبیک - یوگا - ماساژ - آرامش بعد از ورزش و ریکاوری)
+ و...

قیمت دستگاه که توسط شرکت بانی اسپرت اراده شده است: 270.000 تومان
http://banisport.com/p_detail.aspx?id=139&name=نیمکت-وزنه-برداری-140W
da1zw5h854jr.jpg

تصاویر خود دستگاه نیز پیوست گردید. می توانید از لینک زیر دانلود نمایید.
http://freeupload.ir/mrk81q4vkal2/miz_9_kare.zip.html

IMG_20131227_143056.jpg

قیمت پایه ی ما فقط: 149.000 تومان + تمامی موارد بالا
دوستان عزیز لطفا پیشنهاد های قیمت خود را پ.خ کنید.

با تشکر از تمامی دوستان عزیز.

Last edited:

ARENA1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آپ هست..........

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
.: اخطار :.

سلام دوست عزیزم

تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید کاغذی با سه نوشته‌ی: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس و یا ویرایش فتوشاپی اون)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست! در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست. (اگر در یک تاپیک چند کالا برای فروش قرار بگیره، از هر کالا باید حداقل یک عکس با مشخصات فوق موجود باشه.)
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک، عکس‌ها رو تهیه و آماده آپلود کنید.

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون، تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:

متشکرم.

nimaaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
داداش با قطعه کامپیوتری هم تعویض میکنی

ARENA1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام دوست عزیزم

تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید کاغذی با سه نوشته‌ی: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس و یا ویرایش فتوشاپی اون)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست! در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست. (اگر در یک تاپیک چند کالا برای فروش قرار بگیره، از هر کالا باید حداقل یک عکس با مشخصات فوق موجود باشه.)

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون، تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:

متشکرم.

دوست عزیز حرف شما صحیح است ولی متاسفانه دستگاه رو جمع کردم همین دیروز نمی تونم نوشته بزارم. بگید اگر کار دیگه ای لازم هست انجام بدم.

ARENA1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام دوست عزیزم

متشکرم.

درضمن بنده عکس هم قرار دادم، از لینک میشه دانلود کرد. عکس های که خودم گرفتم است.

nimaaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
شما چی لازم دارید رم سی پی یو هارد مادربورد شما بگو من مشخصات بدم

ARENA1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما چی لازم دارید رم سی پی یو هارد مادربورد شما بگو من مشخصات بدم

شما مشخصات مهمه رو لطف کن اینجا بزار هرچی داری تا تصمیم بگیرم. البته با قیمت که گذاشتی.

nimaaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
مادربورد 1155 با 2سال گارانتی 240
مادربورد 775 بدون وسایل 200
شما چی لازم دارید من اونطوری نمی تونم مشخصات بدم بیشتر از این

nimaaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
رم چه دی دی اری می خواستید

nimaaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
رم دی دی ار 3 دارم 2گیگ ژل قیمت 90گارانتی لایف تایم
رم دی دی ار 2 دارم 1گیگ کینگستون 50
رم دی دی ار 1 دارم 2تا 512 قیمت40
اگه خواستی یه سیستم کامل 478 هم دارم که حدودا واست 250 درمیاد اگه خواستی مشخصات دقیقتر اون هم واست میزارم

ARENA1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
رم دی دی ار 3 دارم 2گیگ ژل قیمت 90گارانتی لایف تایم
رم دی دی ار 2 دارم 1گیگ کینگستون 50
رم دی دی ار 1 دارم 2تا 512 قیمت40
اگه خواستی یه سیستم کامل 478 هم دارم که حدودا واست 250 درمیاد اگه خواستی مشخصات دقیقتر اون هم واست میزارم

نه من خودم سیستم دارم می خواستم، ببینم اطلاعاتش چی هست. اگر قطعات بالا داری بگو مثلا رم 4 به بالا.
اطلاعات سیستم 478 چی هست؟

nimaaska

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
مادربورد msi سی پی یو اینتل سلرون 2.4 دارای 1 مگ کش گرافیک 256 ای جی پی قاب کیش مشکی هارد 40دی وی دی رایتر+ مانیتور سی ار تی 1گیگ هم رم داره

ARENA1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مادربورد msi سی پی یو اینتل سلرون 2.4 دارای 1 مگ کش گرافیک 256 ای جی پی قاب کیش مشکی هارد 40دی وی دی رایتر+ مانیتور سی ار تی 1گیگ هم رم داره

متاسفانه این ها رو لازم ندارم، دوست عزیز.
اگر دستگاه رو نیاز دارید اعلام کنید. چون چند نفر از انجمن دیگه هم پیام دادند.

تشکر... :)

بالا