• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروخته شد فروش هارد اکسترنال دو ترابایت 2TB مدل NH03 Adata

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
ختم تاپیک

Last edited:

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
نقد و بررسی هارددیسک اکسترنال Adata Nobility NH03

3475_01_full.jpg

معرفی
هارددیسک ADATA Nobility NH03 یک هارددیسک اکسترنال است که به کامپیوتر دارای پورت USB 2.0 یا USB 3.0 شما وصل می‌شود و فضای ذخیره‌سازی زیادی را برای نیازهای آرشیوی تان فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید که این ویژگی، وظیفه‌ی هر هارددیسک اکسترنال است و بابت انجام دادن این وظیفه، نمی‌توان به تحسین این محصول پرداخت، کاملا درست فکر می‌کنید! اما باید به این نکته هم توجه کنید که ADATA در این هارددیسک از فناوری رمزنگاری پیشرفته‌ی 256 بیتی AES برای امنیت بیشتر اطلاعات استفاده کرده‌است. همچنین یک مجموعه‌ی نرم‌افزاری شامل برنامه‌ها‌ی HDDtoGo و OStoGO و همچنین PCCloneEx و TurboHDD هم ضمیمه‌ی NH03 شده‌اند که می‌توان آنها را در مجموع، یک آپگرید نرم‌افزاری برای افزایش سرعت خوانده شدن اطلاعات از روی هارددیسک دانست.

بهترین نکته‌ی هارددیسک‌های ای‌دیتا (ADATA)، قیمت مناسب‌شان است که ارزش خرید بالایی را با توجه به کیفیت‌شان ایجاد می‌کند. سری NH03 در ظرفیت‌های یک، دو، سه و چهار ترابایت تولید شده‌است.
همان‌طور که در جریان هستید، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های هارددیسک‌های اکسترنال، قابلیت حمل‌ونقل (Portability) راحت و آسان آنها است. آنجا که صحبت از قابلیت حمل‌ونقل به میان می‌آید، بیشتر کاربران یک‌راست به سراغ جدول مشخصات می‌روند و به دنبال وزن دستگاه می‌گردند. وزن هارددیسک NH03 یک کیلوگرم است. درست است که هارددیسک NH03 برای جابجا کردن به‌وسیله‌ی کوله‌پشتی یا کیف دستی آن‌چنان مناسب نیست. اما اگر واقعا به جابجا کردن هارددیسک‌تان نیاز دارید، حمل‌ونقل این هارددیسک آن‌ قدرها هم مایه‌ی عذاب و ناراحتی نیست.
همچنین ممکن است صحبت از کابل‌های ارتباطی دستگاه هم مطرح شود. هارددیسک NH03 برق مورد نیاز خود را به‌وسیله‌ی یک آداپتور برق تامین می‌کند. این مساله می‌تواند برای افرادی که هارددیسک خود را همواره به همراه دارند مشکل‌ساز شود. زیرا همیشه و همه‌جا نمی‌توان به پریز دیواری برق دسترسی داشت.

3475_xs12.jpg
3475_09.jpg

در پنل جلویی هارددیسک Nobility NH03 یک عدد LED آبی‌رنگ وجود دارد که در زمان وصل‌شدن به کامپیوتر و انتقال اطلاعات به صورت چشمک‌زن درخواهد آمد. دکمه‌ی دیگری برای بکاپ‌گیری سریع در این پنل به چشم می‌خورد که با یک‌بار فشردن، از تمامی اطلاعات کامپیوتر روی هارددیسک نسخه‌ی پشتیبان تهیه می‌کند. در قسمت پشتی دستگاه، پورت USB و ورودی برق وجود دارد و همچنین با یک سوییچ دوحالته روبرو هستیم که برای روشن/خاموش کردن دستگاه به‌کار می‌رود. نمای کناری NH03 کاملا براق است و ظاهر جذابی به این هارددیسک داده‌است. این بدنه به شما اجازه می‌دهد تا از هارددیسک‌تان هم به‌صورت ایستاده و هم به‌صورت خوابیده استفاده کنید. اگر از نمای کناری به NH03 نگاه کنید، روی دو خط مستقیمی که به‌صورت ضربدری، گوشه‌های بدنه‌ی مستطیلی هارددیسک را به هم وصل‌می‌کنند، شیارهایی مشاهده خواهید کرد که در حکم ورودی و خروجی هوا به درون دستگاه هستند و همچنین هوای گرم درون هارددیسک را خارج می‌کنند. به این ترتیب، تهویه‌ی مناسبی برای عملکرد بهینه‌ی هارددیسک فراهم می‌شود.
درون جعبه‌ی NH03 قطعات جانبی آنچنانی وجود ندارد. اما آنچه که درون جعبه‌ی این هاردیسک با آن مواجه خواهید شد، بیشتر از آن چیزی است که سایر شرکت‌ها ارائه می‌دهند. یک کابل USB 3.0 و آداپتور برق تمام آن چیزی است که علاوه بر خود هارددیسک، درون جعبه‌ وجود دارد. آن چیزی که این آداپتور برق را خاص می‌کند، وجود سه نوع دوشاخه‌ی برق برای نقاط مختلف جهان است.

3475_13.jpg

تست عملی
می‌خواهیم بررسی خود را کامل کرده و از چند نرم‌افزار مخصوص تست فنی هم در این تست بهره بگیریم. اولین نرم‌افزاری که به سراغش رفتیم، برنامه‌ی ATTO نسخه‌ی 2.34 بود. این نر‌م‌افزار همان نرم‌افزاری است که سازندگان سخت‌افزار برای ارایه‌ی اطلاعات نهایی به مشتریان از آن استفاده می‌کنند. در این نرم‌افزار، NH03 توانست به سرعت‌های خواندن و نوشتن تا 133 مگابایت بر ثانیه دست پیدا کند. گفتنی است که اکثر هارددیسک‌های مجهز به رابط USB 3.0 نهایتا به سرعت 100 مگابایت برثانیه می‌رسند. به سرعت باید به این نتیجه رسید که هارددیسک‌های سری Nobility نرخ انتقال اطلاعات بالایی دارند و ‌می‌توان گفت از نظر سرعت انتقال، سردمدار هارددیسک‌های مبتنی بر پلاتر (Plotter) هستند.

3475_15.jpg

نرم‌افزار دومی که برای تست این هارددیسک از آن بهره گرفتیم، HD Tach بود. این برنامه، مدت‌زمان زیادی است که یکی از برنامه‌های مطرح و معتبر تست هارددیسک است. در HD Tach می‌توان به کارایی عملکرد خواندن و نوشتن در میان پلاترها پی برد. در اولین نیمه‌‌ی فضای هارددیسک، می‌توان به سرعت انتقال 120 مگابایت بر ثانیه دست پیدا کرد. اما بلافاصله وقتی وارد نیمه‌ی دوم از فضای ذخیره‌سازی هارددیسک می‌شویم، کارایی هارددیسک به طرز قابل توجهی افت می‌کند. در انتهای نمودار، شاهد کاهش سرعت خواندن و نوشتن تا حد 70 مگابایت بر ثانیه هستیم.

3475_16.jpg

سومین و آخرین برنامه‌ای که به سراغ آن رفتیم، Crystal Diskmark 3.0 Technical Preview بود. از آنجایی که نوشتن فایل‌های 4K روی هارددیسک و خواندن از آن زمان زیادی را روی پلاترهای هارددیسک می‌گیرند، در چارت هم ملاحظه می‌کنیم که سرعت خواندن فایل 4K در Nobility NH03 کمی بیشتر از 0.5 مگابایت بر ثانیه است. اما سرعت نوشتن فایل‌های 4K دو برابر سرعت خواندن و در حدود 1.2 مگابایت بر ثانیه است.

3475_17.jpg

جمع‌بندی
هارددیسک ADATA Nobility NH03 داراری عملکردی عالی و قیمتی مناسب است. کمتر محصولی را می‌توان یافت که هر دوی این فاکتورها را همزمان ارایه کند

Last edited:

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
یکی از بهترین هارد های رو میزی هست
خودم با کلی تحقیق مدل سه ترا بایتش رو خریدم و گارانتیش هم که از خودش بهتر

سرعتش هم فوق العاده
اونوقت میگی کامنت های دیجیکالا؟؟؟؟؟
کاملا درسته
منم یک ماه تحقیق کردم بعد این مدل رو انتخاب کردم

کاربرا پست اول رو نمیخونن میان اسپم میدن

این هارد رو به پیشنهاد اقا عطا (مدیر انجمن هارد دیسک p30world) انتخاب کردم
http://forum.p30world.com/member.php?u=29863

اینو ضمانتی میفروشم پس خیالتون راحت باشه بهترین هارد اکسترنال بازاره

Last edited:

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
سلام
210 ت خریدارم

سلام پست اول تاپیک رو بخون
از شما که کاربر باسابقه ای هستین انتظار نمیره مثل کاربرای تازه وارد رفتار کنین

حتما پستهای قبل رو بخونین که تاپیک شلوغ نشه

شورشو دراوردین از بس اسپم دادین

Last edited:

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
سلام چند ساعت کارکرد دارد؟ من از نموداری که گزاشتید سر در نمیاورم شرمنده
دلیل فروش و از گارانتی 36 ماه چقدر مونده خواهشان زودتر جواب بدید با تشکر

سلام نمیدونم چندساعت کارکرده اما فکرنکنم بیشتر از 24 ساعت باشه
اگه راهی واسه فهمیدن میزان دقیق کارکردش هست بگین براتون میزارم
زیاد ازش استفاده نمیکنم واسه همین میخوام بفروشمش که حداقل یک ssd پرسرعت واسه لپتاپم بخرم
مگه عکسهای پست اول رو ندیدین ؟ http://s6.picofile.com/file/8246041926/IMG_0151.JPG
تاریخ اتمام گارانتی خیلی واضح پشت کارتن نوشته شده ! http://s7.picofile.com/file/8246041976/IMG_0149.JPG

پست های طولانی این تاپیکو برای کسی که طالب یک هارد باکیفیت باشه نوشتم ، که همکارا دستگاهو با خیال راحت بخرن
وگرنه من نه آدم بیکاریم نه وقت اضافه داشتم که این تاپیک رو انقدر خوب کامل کنم !
میتونستم مثل بقیه ی فروشنده ها باکمترین اطلاعات جنسمو بفروشم ، به سوالات هیچکس هم جواب ندم
اما حالا که تاپیک رو کامل کردم انتظار دارم اگه خریدار هستین یکبار همه ی پستهارو بخونین بعد سوالی داشتین بپرسین

Last edited:

SaeedBahmanian

Registered User
لایک‌ها
308

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
درود دوست گرامی
هارد دیسک رو با واسطه ی معتبر مثل سیستم واسطه ی لیون با قیمت 240 هزار تومان با احتساب هزینه ی پست سفارشی خریدار ام
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=31370&hl=سیستم+واسطه
با احترام

درود به شما دوست عزیز
با هر واسطه ای که برای اعتمادسازی معرفی کنین موافقم

اگه تست دیگه ای نیاز دارین بگین انجام بدم تا با خیال راحت خرید کنین
حتی اگه بخواین میتونم درحین تست براتون فیلم بگیرم که از صحت حرفام مطمئن بشین

smiley60

Registered User
لایک‌ها
2,266
سلام دوست عزیزاگر بنده رو قبول دارید من واسطه میشم

Sent from my HTC One max using Tapatalk

SaeedBahmanian

Registered User
لایک‌ها
308
درود دوباره , و سپاس از دوست گرامی Smiley60
@mehrabooni
اگر واسطه رو می‌پذیری و زحمتی نیست آزمون hdtune رو کامل اجرا کن، بدون تیک quick scan.
پیام نمی‌تونم برات بفرستم، پروفایلت رو محدود کرده‌ای. اگر زحمتی نیست، شماره تلفن رو پ.خ کن.
سپاس

Last edited:

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
سلام دوست عزیزاگر بنده رو قبول دارید من واسطه میشم
سلام تاحالا افتخار آشنایی با شما رو نداشتم عزیز
اگه @kyle و @saeid.kh شما رو تایید میکنن،باتوجه به امتیازاتی که دارین،خوشحال میشم واسه این معامله واسطه بشین
درود دوباره , و سپاس از دوست گرامی Smiley60
@mehrabooni
اگر واسطه رو می‌پذیری و زحمتی نیست آزمون hdtune رو کامل اجرا کن، بدون تیک quick scan.
پیام نمی‌تونم برات بفرستم، پروفایلت رو محدود کرده‌ای. اگر زحمتی نیست، شماره تلفن رو پ.خ کن.
سپاس
چه زحمتی دوست عزیز
من فروشنده ام ، وظیفمه هرسوالی که پرسیدین جواب بدم و هر تستی خواستین انجام بدم
موردی نداره
تستی که خواستین ممکنه یکم طول بکشه ایشالا هروقت تموم شد نتیجشو همینجا میزارم

upload_2016-5-14_21-26-28.png
upload_2016-5-14_22-16-5.png

Last edited:

smiley60

Registered User
لایک‌ها
2,266
سلام دوباره
Saeid.kh منو میشناسن

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
سلام به همه ی دوستان و عزیزان حاضر در این تاپیک :)
احمد خان بنده ارادت دارم.
امیر حسین خان رو چند بار افتخار معامله باهاشون داشتم. حرف و عملشون یکی هست.
البته امتیاز های عالیشون هم گویای بزرگواری ایشون هست.
خودم هم در خدمتتون هستم.

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
سلام به همه ی دوستان و عزیزان حاضر در این تاپیک :)
احمد خان بنده ارادت دارم.
امیر حسین خان رو چند بار افتخار معامله باهاشون داشتم. حرف و عملشون یکی هست.
البته امتیاز های عالیشون هم گویای بزرگواری ایشون هست.
خودم هم در خدمتتون هستم.
به به داداش گلم :*
خیلی نوکرم آق سعید <3
خب پس حله دیگه :)
وقتی تو یکی رو تایید کنی من خیالم راحته ، چشم بسته جنسو واسه طرف میفرستم اصن پولم نمیگیرم :)

upload_2016-5-15_0-54-18.png
upload_2016-5-15_1-24-19.png

Last edited:

SaeedBahmanian

Registered User
لایک‌ها
308
سپاس دوست ارجمند
لطفا پیام خصوصی بفرست برای هماهنگی در ارسال، پروفایلت باز نمی شه و امکان پیام فرستادن ندارم.

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
به به داداش گلم :*
خیلی نوکرم آق سعید <3
خب پس حله دیگه :)
وقتی تو یکی رو تایید کنی من خیالم راحته ، چشم بسته جنسو واسه طرف میفرستم اصن پولم نمیگیرم :)

مشاهده پیوست 931434
مشاهده پیوست 931435
ارادت دارم احمد خان :)
شما بزرگوارید.
به امید خدا معامله به خیر و خوشی به پایان برسه.

SaeedBahmanian

Registered User
لایک‌ها
308
هارد سالم و کم کارکرد برابر گفته‌ی فروشنده به دستم رسید.
سپاس از دوست گرامی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا