demo13621362
Registered User
- نوشتهها
- 718
- لایکها
- 2,868
فروخته شد !
Last edited:
سلام دوست عزیز
شرمنده بنده 110 بیشترنمیتونم هزینه کنم اگر این قیمت راه داشت بنده خریدارم...
سلام 125اگه میدین من خریدارم
سلام دیتا چی داری ؟
جسارتا کمتر بشرط اول ارسال خریدارم
دوست عزیز قیمت اخرتونو برام پی ام کنید.
داداش هنوز میخواین صبر کنید...........
ما مخلص شماییم بزگوار ارادت ویزه داریم برازنده ی صاحبش داداشم ولی دلتون پاکه انشالله خیره هیچ اتفاقی نمیفته و اگر رخصت بفرماییید ما سعادت معامله باشمارو کسب کنیم........
سلام دوست من - یه سوال داشتم : از ارسال به شهرای دیگه تجربه بدی داشتید ؟ !داداش اولا همون طور که تو پخ هم براتون گفتم ارسال شهرستان خیلی دنگ و فنگ و مسئولیت داره یعنی یه جورایی نه برای شما میصرفه نه برای بنده ! من یکی رو میخوام بیاد هاردو تحویل بگیره و ببره تست کنه و کلا قضیه اش یه روزه تموم شه بره پی کارش ! ولی برای ارسال شهرستان خدایی نکرده اگه براش موردی پیش بیاد به این راحتی نمیشه پاسخگو بود !
دوما این هارد حجم زیادی رو اشغال نکرده که من بخوام عجله ای در فروشش داشته باشم و میتونم صبر کنم تا یه مشتری همین اطراف خودم براش پیدا بشه !
سوما اصلا چیز قابل داری نیستش و من میتونم به عنوان یه یادگاری ناچیز پیشکش حضرت عالی بکنمش !![]()
سلام دوست من - یه سوال داشتم : از ارسال به شهرای دیگه تجربه بدی داشتید ؟ !
.
.
.
از خود عمل ارسال به شهرستان یه چند تا خاطره ی بد دارم ولی از هم وطن های شهرستانی ایم به هیچ وجه ! دلخوری من بیشتر از پست و تیپاکس و سیستم حمل و نقل ایران بوده که زدند کالا رو داغون کردند و آخر سر هم تقصیر رو به گردن نگرفتند و باعث شدند نه اون دوست خریدارمون به کالاش برسه نه ما به اون ........![]()
سلام
داداش بطور میانگین هر بسته 9 بار احتمال افتادن و ضربه خوردن توی یک سفر رو داره ..
یکی ممکنه خوش شانس باشه .. اصلاً این اتفاق براش نیافته .. و دیگری ممکنه 20 بار این اتفاق براش بیافته ..
توی همه پست های کشور ها این امر رخ میده ..
ولی پست های خصوصی شرایط فرق میکنه .. چون هزینه بالاتر میگیرند و بسته ها رو تضمین سالم رسیدن میکنند لذا به اعتبار خودشون بیشتر می افزایند
ولی اینکه شما هاردتون در پست ضربه خورده و اتفاقی براش افتاده .. به تمامه مقصر خود شما هستید نه پست ..
شما بیشتر بفکر کمتر شدن هزینه پست بودید تا سالم رسیدن محتویات بسته ..
درصورتی که کمی اضافه کردن روزنامه مچاله .. یا بجای ارسال با پاکت حبابدار با کارتن ارسال کردن .. خیلی در هزینه تفاوتی ایجاد نمیشه ..
ولی خیلی از دوستان هستند که کمیت رو به کیفیت برتری میدن و نتیجه از بین رفتن قطعاتشون توی بار پست میشه
خود بنده هم قدیم یکی دوبار در ارسال مورادر مختلف برام این اتفاق افتاد و ترجیح دادم که بسته بندی بهتری انجام بدم .. بجای افسوس بعدش ..
هم هارد بوده که این بلا سرم مشتریم اومده .. هارد اینترنال 500 گیگ سیگیت رو با پاکت حبابدار فرستاده بود .. !!!!
هم یکبار زمانی که سریال بصورت فول پک میفروختم برای DVD هام پیش اومد که پس از اون با بسته بندی بهتر و جداسازی DVD هارد از قاب قبل از ارسال .. و حتی بجای قرار دادن DVD ها در پک DVD آنها رو در کاور گذاشتم .. مشکل غلبه کردم ..
برخی از این روش ها کمی هزینه بر هستند ..
ولی اگر هارد یا DVD ها سالم به مقصد نرسند .. ضرری که میبینید به مراتب خیلی بیشتر از اون هزینه بسته بندی صحیح خواهد بود ..
متاسفانه برخی از افراد از روی عدم اطلاعات کافی .. و برخی دیگر از روی صرفه جوئی در هزینه .. در انتها متحمل خسارت بیشتری میشوند .. و در حالی که مقصر اصلی خودشان هستند همیشه دیگران را مقصر میدانند
توی پست بعدی روشصحیح بسته بندی هارد رو براتون مینویسم .. امیدوارم مورد استفاده اتون قرار بگیرد ..
با سپاس