• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروخته شد فروش هارد دیسک اکسترنال Adata 500 GB مدل SH14

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
فروخته شد !

Last edited:

mmafunian

Registered User
لایک‌ها
196
سلام دوست عزیز:)
شرمنده بنده 110 بیشترنمیتونم هزینه کنم اگر این قیمت راه داشت بنده خریدارم...

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
سلام دوست عزیز:)
شرمنده بنده 110 بیشترنمیتونم هزینه کنم اگر این قیمت راه داشت بنده خریدارم...

متاسفانه فروشش با قیمت پیشنهادی شما مقدور نیست البته چیز قابل داری هم نیستش داداش گلم
!

Last edited:

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
سلام 125اگه میدین من خریدارم

حقیقتش داداش گلم من قبل از تاپیک زدن برای فروش این هارد یه سرچ مختصری توی سایت های مختلف کردم و دیدم این هارد رو بسته به مدت زمان گارانتی و رنگش و .... از 190 هزار تومن تا 245 هزار تومن قیمت گذاشتند . منم میانگین این اعداد رو به عنوان قیمت هارد در نظر گرفتم و بعدش 25 درصد ازش کم کردم . بنابراین حس میکنم قیمت فعلی که گذاشتم با توجه به کارکرد کم و تمیزی هارد و یکسال گارانتی که داره قیمت منصفانه ای باشه . البته به خریدار واقعی یه تخفیف کوچولو هم میدم ولی با عرض شرمندگی فروشش با این قیمت مد نظر حضرت عالی مقدور نیستش !

Last edited:

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
سلام دیتا چی داری ؟

متاسفانه دیتا چیزی ندارم . اصلا دلیل اصلی فروش این هارد دیسک هم همینه چون خودمم تصمیم دارم یکسری دیتای با کیفیت خریداری کنم و برای اینکار 500 گیگ حجم خیلی کمه !

Last edited:

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
داداش هنوز میخواین صبر کنید...........

داداش اولا همون طور که تو پخ هم براتون گفتم ارسال شهرستان خیلی دنگ و فنگ و مسئولیت داره یعنی یه جورایی نه برای شما میصرفه نه برای بنده ! من یکی رو میخوام بیاد هاردو تحویل بگیره و ببره تست کنه و کلا قضیه اش یه روزه تموم شه بره پی کارش ! ولی برای ارسال شهرستان خدایی نکرده اگه براش موردی پیش بیاد به این راحتی نمیشه پاسخگو بود !
دوما این هارد حجم زیادی رو اشغال نکرده که من بخوام عجله ای در فروشش داشته باشم و میتونم صبر کنم تا یه مشتری همین اطراف خودم براش پیدا بشه !
سوما اصلا چیز قابل داری نیستش و من میتونم به عنوان یه یادگاری ناچیز پیشکش حضرت عالی بکنمش !
:)

goodjavan

Registered User
لایک‌ها
1,138
ما مخلص شماییم بزگوار ارادت ویزه داریم برازنده ی صاحبش داداشم ولی دلتون پاکه انشالله خیره هیچ اتفاقی نمیفته و اگر رخصت بفرماییید ما سعادت معامله باشمارو کسب کنیم........

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
ما مخلص شماییم بزگوار ارادت ویزه داریم برازنده ی صاحبش داداشم ولی دلتون پاکه انشالله خیره هیچ اتفاقی نمیفته و اگر رخصت بفرماییید ما سعادت معامله باشمارو کسب کنیم........

پخی به سمتتون روانه شد ای حکیم فرزانه !
:p

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
داداش اولا همون طور که تو پخ هم براتون گفتم ارسال شهرستان خیلی دنگ و فنگ و مسئولیت داره یعنی یه جورایی نه برای شما میصرفه نه برای بنده ! من یکی رو میخوام بیاد هاردو تحویل بگیره و ببره تست کنه و کلا قضیه اش یه روزه تموم شه بره پی کارش ! ولی برای ارسال شهرستان خدایی نکرده اگه براش موردی پیش بیاد به این راحتی نمیشه پاسخگو بود !
دوما این هارد حجم زیادی رو اشغال نکرده که من بخوام عجله ای در فروشش داشته باشم و میتونم صبر کنم تا یه مشتری همین اطراف خودم براش پیدا بشه !
سوما اصلا چیز قابل داری نیستش و من میتونم به عنوان یه یادگاری ناچیز پیشکش حضرت عالی بکنمش !
:)
سلام دوست من - یه سوال داشتم : از ارسال به شهرای دیگه تجربه بدی داشتید ؟ !
.
.
.

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
سلام دوست من - یه سوال داشتم : از ارسال به شهرای دیگه تجربه بدی داشتید ؟ !
.
.
.

از خود عمل ارسال به شهرستان یه چند تا خاطره ی بد دارم ولی از هم وطن های شهرستانی ایم به هیچ وجه ! دلخوری من بیشتر از پست و تیپاکس و سیستم حمل و نقل ایران بوده که زدند کالا رو داغون کردند و آخر سر هم تقصیر رو به گردن نگرفتند و باعث شدند نه اون دوست خریدارمون به کالاش برسه نه ما به اون ........
:(

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
از خود عمل ارسال به شهرستان یه چند تا خاطره ی بد دارم ولی از هم وطن های شهرستانی ایم به هیچ وجه ! دلخوری من بیشتر از پست و تیپاکس و سیستم حمل و نقل ایران بوده که زدند کالا رو داغون کردند و آخر سر هم تقصیر رو به گردن نگرفتند و باعث شدند نه اون دوست خریدارمون به کالاش برسه نه ما به اون ........ :(

سلام

داداش بطور میانگین هر بسته 9 بار احتمال افتادن و ضربه خوردن توی یک سفر رو داره ..
یکی ممکنه خوش شانس باشه .. اصلاً این اتفاق براش نیافته .. و دیگری ممکنه 20 بار این اتفاق براش بیافته ..
توی همه پست های کشور ها این امر رخ میده ..
ولی پست های خصوصی شرایط فرق میکنه .. چون هزینه بالاتر میگیرند و بسته ها رو تضمین سالم رسیدن میکنند لذا به اعتبار خودشون بیشتر می افزایند

ولی اینکه شما هاردتون در پست ضربه خورده و اتفاقی براش افتاده .. به تمامه مقصر خود شما هستید نه پست ..
شما بیشتر بفکر کمتر شدن هزینه پست بودید تا سالم رسیدن محتویات بسته ..
درصورتی که کمی اضافه کردن روزنامه مچاله .. یا بجای ارسال با پاکت حبابدار با کارتن ارسال کردن .. خیلی در هزینه تفاوتی ایجاد نمیشه ..
ولی خیلی از دوستان هستند که کمیت رو به کیفیت برتری میدن و نتیجه از بین رفتن قطعاتشون توی بار پست میشه
خود بنده هم قدیم یکی دوبار در ارسال مورادر مختلف برام این اتفاق افتاد و ترجیح دادم که بسته بندی بهتری انجام بدم .. بجای افسوس بعدش ..

هم هارد بوده که این بلا سرم مشتریم اومده .. هارد اینترنال 500 گیگ سیگیت رو با پاکت حبابدار فرستاده بود .. !!!!
هم یکبار زمانی که سریال بصورت فول پک میفروختم برای DVD هام پیش اومد که پس از اون با بسته بندی بهتر و جداسازی DVD هارد از قاب قبل از ارسال .. و حتی بجای قرار دادن DVD ها در پک DVD آنها رو در کاور گذاشتم .. مشکل غلبه کردم ..
برخی از این روش ها کمی هزینه بر هستند ..
ولی اگر هارد یا DVD ها سالم به مقصد نرسند .. ضرری که میبینید به مراتب خیلی بیشتر از اون هزینه بسته بندی صحیح خواهد بود ..

متاسفانه برخی از افراد از روی عدم اطلاعات کافی .. و برخی دیگر از روی صرفه جوئی در هزینه .. در انتها متحمل خسارت بیشتری میشوند .. و در حالی که مقصر اصلی خودشان هستند همیشه دیگران را مقصر میدانند

توی پست بعدی روشصحیح بسته بندی هارد رو براتون مینویسم .. امیدوارم مورد استفاده اتون قرار بگیرد ..

با سپاس

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
برای هارد اینترنال 3.5 اینچی :

هارد رو درون یک پاکت حبابدار سایز A4 بزارید ..
سپس کارتن حداقل سایز یک ( برای یک عدد هارد ) را تا یک سوم با روزنامه مچاله یا پلاستیک حبابدار پر کنید ..
سپس پاکت حاوی هارد را دولّا کنید .. تا درون کارتن قرا بگیرد ..
سپس باقی مانده فضای کارتن را نیز با روزنامه مچاله یا پلاستیک حبابدار پر نمائید ..
اکنون هارد شما آماده ارسال میباشد ..

برای هارد پاسپورتی بدون جعبه و هارد لبتابی اینترنال : 2.5 اینچی !!

دو عدد پاکت حبابدار خریداری کنید .. یکی سایز A4 و دیگری سایز A5 .. درصورت نبود سایز A5 از همان سایز A4 خریداری کنید ..
هارد خود را درن پاکت سایز A5 قرار دهید ..
کابل هارد رو در کنار هارد بزارید نه روی هارد .. که باعث فشار و خش خوردگی نشود ..
اگر هر دو پاکت سایز A4 بوده است .. پس از قرار دادن هارد درون پاکت حبابدار .. اضافه پاکت را تا بزنید ..
سپس پاکت حاوی هارد را درون پاکت دیگر قرار بدهید و درب پاکت را ببنید ..

برای هارد پاسپورتی با جعبه هارد .. 2.5 اینچی !!!

هارد را درون جعبه قرار داده ..
سپس جعبه را درون پاکت حبابدار سایز A4 قرار داده و درب پاکت را ببندید
اگر بیشتر از یک جعبه هارد میابشد .. از کارتن سایز 1 برای و عدد جعبه .. و سایز 2 برای تعداد بیشتر جعبه هارد 2.5 اینچی استفاده کنید

برای هارد اکسترنال با آدابتور با جعبه .. 3.5 اینچی !!!

هارد خود را دورن جعبه هارد قرار دهید ..
سپس جعبه را درون کارتن سایز 2 پست قرار دهید ..
فضای خالی را با روزنامه مچاله و یا تکه کارتن و غیره پر کنید ..( چیزی نباشه که کارتن هارد رو زخمی و یا پاره کند .. )
کارتن پست را ببندید ..

برای هارد اکسترنال با آدابتور بدون جعبه .. 3.5 اینچی !!!

کارتن سایز 2 پست خریداری نمائید ..
بخش تهتانی کارتن را با روزنامه مچاله و یا پلاستیک حبابدار تا یک سوم کارتن پر نمائید ..
هارد خود را درون کارتن پستی در وسط کارتن قرار دهید ..
فضای خالی دور هارد را با روزنامه مچاله و یا پاکت حبابدار برای محافضت از اطراف هارد پر نمائید ( فشرده سازی کنید )
یک تکه کارتن یا پلاستیک حبابدار روی هارد بگذارید ..
سپس کابل USB و آدابتور هارد را در یک پاکت پلاستیک معمولی قرار دهید و درب پلاستیک را ببندید ..
سپس کیسه پلاستیک محتوای کابل ها را روی آن کارتن و یا پلاستیک حبابدار روی هارد قرار بدهید ..
فضای خالی را با روزنامه مچاله و یا پلاستیک حبابدار پر کنید ..
کارتن پست را ببندید ..

از این روش ها برای ارسال قطعات حساس و شکستنی نیز میتوانید استفاده کنید ..

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
سلام

داداش بطور میانگین هر بسته 9 بار احتمال افتادن و ضربه خوردن توی یک سفر رو داره ..
یکی ممکنه خوش شانس باشه .. اصلاً این اتفاق براش نیافته .. و دیگری ممکنه 20 بار این اتفاق براش بیافته ..
توی همه پست های کشور ها این امر رخ میده ..
ولی پست های خصوصی شرایط فرق میکنه .. چون هزینه بالاتر میگیرند و بسته ها رو تضمین سالم رسیدن میکنند لذا به اعتبار خودشون بیشتر می افزایند

ولی اینکه شما هاردتون در پست ضربه خورده و اتفاقی براش افتاده .. به تمامه مقصر خود شما هستید نه پست ..
شما بیشتر بفکر کمتر شدن هزینه پست بودید تا سالم رسیدن محتویات بسته ..
درصورتی که کمی اضافه کردن روزنامه مچاله .. یا بجای ارسال با پاکت حبابدار با کارتن ارسال کردن .. خیلی در هزینه تفاوتی ایجاد نمیشه ..
ولی خیلی از دوستان هستند که کمیت رو به کیفیت برتری میدن و نتیجه از بین رفتن قطعاتشون توی بار پست میشه
خود بنده هم قدیم یکی دوبار در ارسال مورادر مختلف برام این اتفاق افتاد و ترجیح دادم که بسته بندی بهتری انجام بدم .. بجای افسوس بعدش ..

هم هارد بوده که این بلا سرم مشتریم اومده .. هارد اینترنال 500 گیگ سیگیت رو با پاکت حبابدار فرستاده بود .. !!!!
هم یکبار زمانی که سریال بصورت فول پک میفروختم برای DVD هام پیش اومد که پس از اون با بسته بندی بهتر و جداسازی DVD هارد از قاب قبل از ارسال .. و حتی بجای قرار دادن DVD ها در پک DVD آنها رو در کاور گذاشتم .. مشکل غلبه کردم ..
برخی از این روش ها کمی هزینه بر هستند ..
ولی اگر هارد یا DVD ها سالم به مقصد نرسند .. ضرری که میبینید به مراتب خیلی بیشتر از اون هزینه بسته بندی صحیح خواهد بود ..

متاسفانه برخی از افراد از روی عدم اطلاعات کافی .. و برخی دیگر از روی صرفه جوئی در هزینه .. در انتها متحمل خسارت بیشتری میشوند .. و در حالی که مقصر اصلی خودشان هستند همیشه دیگران را مقصر میدانند

توی پست بعدی روشصحیح بسته بندی هارد رو براتون مینویسم .. امیدوارم مورد استفاده اتون قرار بگیرد ..

با سپاس

فرمایش شما کاملا صحیحه و بنده هم کاملا هم رای و هم نظر با شما هستم ! اتفاقا بنده خودمم توی بسته بندی بسیار وسواسی هستم و بارها شده که یهو دیدی یه بسته ای رو که کاملا جمع و جورش کرده بودم و آماده ی ارسال بوده رو دوباره باز کردم و از اول کالاها رو دوباره داخلش چیدم چون حسی میکردم از لحاظ برآیند نیروهای وارده بر این جعبه این جعبه آسیب پذیره و باید حتما چیدمانش عوض شه ! ولی از یه طرف دیگه اتفاقا دو موردی که در ارسالشون به مشکل خوردم هارد نبودند و در ثانی در هر دو تای این موارد انتخاب نوع پست و ارسال هم با مشتری بوده چون قرار بر این بود که من پس کرایه کنم و خود مشتری در محل کرایه رو بده !

ببین یکسری نکات فنی هست که در پست های حرفه ای دنیا برای یکسری از کالاها رعایت میشه که متاسفانه توی ایران یا اصلا رعایت نمیشه یا فقط به شکل سرسری و فرمالیته رعایتش میکنند که بگند آره ما این سیستم رو داریم ! ببین تو فیزیک ما یه نیرویی داریم به نام نیروی اینرسی یا نیروی لختی ! این نیرو که در حقیقت قانون اول از قوانین سه گانه مکانیک نیوتنی هستش میگه که :

" هر جسمی چه متحرک چه ساکن در مقابل حرکت ناگهانی یا سکون ناگهانی یا تغییر جهت ناگهانی از خودش مقاومت نشون میده "

بر اثر همین نیرو هستش که شما موقعی که یه ماشین ترمز میکنه به جلو پرتاب میشی ! بر اثر همین نیرو هستش که وقتی ماشین یهو Take Off میکنه راکب به صندلی فشرده میشه ! حالا این ها رو برای چی گفتم :

ببین بعضی از لوازم و کالاها چه کامپیوتری چه غیر کامپیوتری هستند که در درونشون قطعات متحرک دارند ! و وقتی که این کالا در حال حرکته ( مثلا در حال همون ارسال کردن ) قطعات متحرک درونش با کل سیستم تشکیل یک جسم صلب رو میدند ! پس وقتی که یهو یه ترمز ناگهانی یا تغییر سرعت ناگهانی برای کالا پیش بیاد اون قطعات متحرک درونش بر اثر همون نیروی اینرسی آسیب دیدگی پیدا میکنند ! درست همون طور که موقع تصادف انسان ساکن درون خودرو به این ور و اون ور پرتاب میشه ! حالا این حالت رو خیلی کم میشه با بسته بندی عرفی پوسته ی خارجی این نوع کالاها مهار یا بی اثر کرد ! البته بماند که بعضی از کالاها دارای قفل داخلی برای مهار کردن قطعات متحرک داخلیشون هستند ! پس در نتیجه در بسیاری از کالاها میشه با یه بسته بندی خوب و حرفه ای احتمال آسیب رو به حداقل رسوند ولی در بعضی از قطعات دیگه باید حتما پست نوع سرویس ویژه ای براشون داشته باشه که پست ما نه تنها متاسفانه نداره چه بسا همون اصول اولیه رو هم رعایت نمیکنه !

Last edited:
بالا