• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هارد 160 گیگابایتی سامسونگ ( گارانتی تا دی ماه 89)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ship Storm

Registered User
لایک‌ها
22
یک عدد هارد دیسک سامسونگ 160 گیگابایت ساتا سالم سالم برای فروش دارم در ضمن هارد دیسک تا 10 دی ماه سال 1389 گارانتید اره یعنی 22 ماه دیگه
علت فروش هم ارتقاء به یک هارد 500 گیگابایتی هستش
قیمت پایه هم 28 هزار تومان

pro_mamad

Registered User
لایک‌ها
1
چند وقت کار کرده؟
نوش چنده؟

Ship Storm

Registered User
لایک‌ها
22
تا حالا دوتا از دوستان هارد رو خواستن و فعلا قیمت روی 25 هزار تومان هستش و طی این دو روز اگه مشتری بالاتر نخوره به همین قیمت فروخته میشه

pro_mamad

Registered User
لایک‌ها
1
بله تهران هستم طرفای آزادی

Ship Storm

Registered User
لایک‌ها
22
بله تهران هستم طرفای آزادی

اوکی مشکلی نیست و فقط تا فردا صبر کنید چون اعلام کردم تا دور روز هرکی بالاتر خرید هاردرو به اون میدم و باید فردا هم بگذره و در حال حاضر مسافرت هستم و منزل نیستم و به محض اینکه برسم خونه درصورتی که هارد رو خواستید هماهنگ میکنیم برای تحویل ;)

pro_mamad

Registered User
لایک‌ها
1
باشه.شما کی از مسافرت بر میگردید ؟

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074

Ship Storm

Registered User
لایک‌ها
22
درسته خدمات پستی نمیدونم چرا انقدر گرون شده یه بسته سی دی که وزنش 140 گرم هم نمیشد 1600 برای ما آب خورد و یک کارت دی وی بی هم فرستادیم رفت کرمانشاه نزدیک 3 تومن هزینه داشت

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
دوستان عزیز
هارد سامسونگ بسیار
بی صدا
سریع و بی دردسر هست
حتی اگر 5 سال هم ضمنانت داشت چیزیش نمیشه
فقط دماش یکم زیاده که زاید مسئله ای نیست و دوم اینکه بیشتر از بقیه هاردها به ضربه حساس اونم که نمیخایید باهاش کشتی بگیرید
اما دوستانی که تو فکر ارتقا هستند

کسر ی هارد با مشخصات زیر موجوده ( تعداد هم محدود)
هارد ها نو هستند
مارک مکستور
همگی ساتا هستند
اونجا هم گفتم 100 گیگ فایل منظورم 80گیگ فیلم +20گیگ برنامه روی هم میشه 100 گیگ اما اگر خواستید برای شما 100گیگ فیلم پر میکنم
گارانتی والا ایران سازه هست که خودمم نمیدونم چیه دقیق و معتبر هست یا نه
من در حوالی خ حافظ بعد از بورس هستم بهترین محل قرار میتونه مترو حسن اباد باشه یا اگر ماشین دارید جلوی بورس تهران(حوالی پاساز علا الدین)
هارد ها دراری ویندوز هستند
دارای انتی ویروس بروز شده تا دو روز قبل از تحویل به شما
دارای 100 گیگ فایل ( غیر انتخابی ( 80 گیگ فیلم از سال 2006 تا 2009 شامل های اسکول موزیکال 1 تا3 و میلیونر زاغه نشین بد تایم استوری واچمن ایندیانا جونز وانتد مراسم فوت مهستی مثلث شیشه ای با مهران مدیری و.....+20گیگ برنامه شامل فتوشاپ و پریمیر و افتر افکت و اتوکد و مطلب و کلی نرم افزار تخصصی و عمومی)
مارک مکستور
همگی نو
در حجم های 250 - 320 - 500
مدت اماده سازی 2 روز
تحویل در تهران حضوری که پول پست ندید در شهرستان ها هم هزینه پست حدود 11000تمن براساس تعرفه وزنی شرکت پست
لیست فیلم ها انتخابی نیست اما شما اوناییو که میخواهید بدید اگر داشتم اونارو میریزم براتون
درواقع هزینه کل 100 گیگ چیزی در حدود 3000تومان میشود(هارد500 مبلغ58+مبلغ3000بابت فایل ها=61000 البته تا 13 فروردین)
برای سفارش حتما قبلش یه شماره تللفن بهم بدید موبایل بهتره که موقع قرار هم راحتر همدیگر را پیدا کنیم
اطلاعات بیشتر در تایپیک زیر
http://forum.persiantools.com/t122877.html[/SIZE]

Last edited:

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
دوستان عزیز
هارد سامسونگ بسیار
بی صدا
سریع و بی دردسر هست
حتی اگر 5 سال هم ضمنانت داشت چیزیش نمیشه
فقط دماش یکم زیاده که زاید مسئله ای نیست و دوم اینکه بیشتر از بقیه هاردها به ضربه حساس اونم که نمیخایید باهاش کشتی بگیرید
اما دوستانی که تو فکر ارتقا هستند

یکسر ی هارد با مشخصات زیر موجوده ( تعداد هم محدود)
هارد ها نو هستند
مارک مکستور
همگی ساتا هستند
اونجا هم گفتم 100 گیگ فایل منظورم 80گیگ فیلم +20گیگ برنامه روی هم میشه 100 گیگ اما اگر خواستید برای شما 100گیگ فیلم پر میکنم
گارانتی والا ایران سازه هست که خودمم نمیدونم چیه دقیق و معتبر هست یا نه
من در حوالی خ حافظ بعد از بورس هستم بهترین محل قرار میتونه مترو حسن اباد باشه یا اگر ماشین دارید جلوی بورس تهران(حوالی پاساز علا الدین)
هارد ها دراری ویندوز هستند
دارای انتی ویروس بروز شده تا دو روز قبل از تحویل به شما
دارای 100 گیگ فایل ( غیر انتخابی ( 80 گیگ فیلم از سال 2006 تا 2009 شامل های اسکول موزیکال 1 تا3 و میلیونر زاغه نشین بد تایم استوری واچمن ایندیانا جونز وانتد مراسم فوت مهستی مثلث شیشه ای با مهران مدیری و.....+20گیگ برنامه شامل فتوشاپ و پریمیر و افتر افکت و اتوکد و مطلب و کلی نرم افزار تخصصی و عمومی)
مارک مکستور
همگی نو
در حجم های 250 - 320 - 500
مدت اماده سازی 2 روز
تحویل در تهران حضوری که پول پست ندید در شهرستان ها هم هزینه پست حدود 11000تمن براساس تعرفه وزنی شرکت پست
لیست فیلم ها انتخابی نیست اما شما اوناییو که میخواهید بدید اگر داشتم اونارو میریزم براتون
درواقع هزینه کل 100 گیگ چیزی در حدود 3000تومان میشود(هارد500 مبلغ58+مبلغ3000بابت فایل ها=61000 البته تا 13 فروردین)
برای سفارش حتما قبلش یه شماره تللفن بهم بدید موبایل بهتره که موقع قرار هم راحتر همدیگر را پیدا کنیم
اطلاعات بیشتر در تایپیک زیر
http://forum.persiantools.com/t122877.html

دوست عزیز بهتره برای احترام گذاشتن به دیگران پست خودت رو پاک کنی و جنس خودت رو تایپیک خودت بفروشی ارادتمند شما

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا