• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هاست ویژه ،با کاربران کم

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام .
قصد دارم یه سرور ویژه رو بهتون معرفی کنم که در اون سعی می کنیم قط تعداد محدودی هاست برای میزبانی در اون داشته باشیم .
سرور لینوکس هست ، تعداد کاربران محدود هست . به همین خاطر قیمت کمی بالاتر خواهد رفت .

سرور بدون تحریم هست و با وارز و این قبیل موارد مشکلی نداره .

قیمت ها :
هاست لینوکس با کنترل پنل دایرکت ادمین :

500 مگ : 16.000 تومان در سال .
1 گیگ : 28.000 تومان در سال .
2 گیگ : 55.000 تومان درسال یا 30.000 تومان در 6 ماه .
5 گیگ : 120.000 در سال یا ماهی 12.000 تومان .
10 گیگ : 240.000 در سال یا ماهی 22.000 تومان .

پهنای باند محدود است ، البته در صورت بودن فضای اضافی ، در صورت اتمام پهنای باند شما ، رایگان اضافه می گردد .

تمام امکانات نامحدود .
تمامی برنامه ها مورد نیاز php و پرل نصب شده است .( در صورت نصب نبودن برنامه خاص ، نصب می گردد ) .

ثبت IR دامنه : 5000 تومان .
ثبت COM و سایر دامنه های از این دست : 9000 تومان .

امکان فسخ قرار داد از طرف مشتری و باز گرداندن مبلغ اعتبار باقی مانده .( در صورت نا رضایتی )

میزبانی تعداد سایت های محدود ، برای هر چه سریعتر ماندن سرعت سرور و سایت ها شما .

نصب همه برنامه ها مانند رپیدلچ مجاز است . ( البته بصورت دانلودر شخصی ، نه به عنوان میررو گیری و گرفتن لینک های رپید شیر بصورت گیگی ) . در صورت استفاده عمده از رپیدلچ ، پهنای باند شما محدود خواهد شد .

سرور ارزانتر برای میزبانی دوستانی که از هاست خود به عنوان رپیدلچر یا فضای وبلاگ استفاده می کنند در آینده فراهم می شود .

تمامی اون چه رو که باید بدونید رو از همین اول عرض کردم تا درست انتخاب بفرمایید .

Last edited:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
عزیز الان بهترین سرویس دهنده ها دارن 1 گیگ رو 25 تومن میدن با امکانات نامحدود....من 10 تومنیش رو هم دیدم...قیمتهات بالاس...

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
خوب حق با شما هست .
فقط اینها سرور هاشون رو تست کردین ؟
1000 تا سایت رو می چپونن توی یه سرور .
قرار نیست که هر سرویس رو مفت بدن ، مگر یه چیزی توش ایراد داشته باشه که مفت برسه به دست شما . مطمئن باش حکمتی توی کار هست که ارزون میدن .
من خودم پیش تر از ایها از هر کدم از سرویس های ارزون که می گرفتم ، مشکلات رو داشتم که شبی یکبار سرور می خوابید ، آپ تایم افتضاح .
حالا من می تونم قیمتی به شما بدم از اینهم پایین تر . قیمت دادن که مهم نیست . نگهداشتم سرور مهم هست که کیفیت داشته باشه کار .
میل خود مشتری هست . یه چیز بدرد نخور بگیره ، یا یه سرویس با کیفیت . اونقدرم بالا تر نیست نسبت به قیمت هایی که شما دادی . یعنی 3 یا 4 هزار تومن ، در سال ، برای یه سرویس با کیفیت تر نمی ارزه ؟
اگر نمی ارزه من همین الان یه هاست فری بهت می دم .
تازه سرویس جدید راه می ندازم که اون دیگه گرون تر از این هست و البته امنیت اطاعات 100% تضمین میشه . یعنی اگر دیتا سنتر منفجر هم بشه ، باز هم ما سایت رو با آخرین تغییرات بر می گردونیم .

قصد ما هاست فروشی نیست ، قصد ما داد یه سیستم با کیفیت هست .
نا محدود که می گید یعنی چی ؟ به جر پهنای باند ، چیز محدودی وجود داره مگه ؟

Last edited:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خوب حق با شما هست .
فقط اینها سرور هاشون رو تست کردین ؟
100 تا سایت رو توی یه سایت می گذارن .
قصد ما هاست فروشی نیست ، قصد ما داد یه سیستم با کیفیت هست .
نا محدود که می گید یعنی چی ؟ به جر پهنای باند ، چیز محدودی وجود داره مگه ؟

علاوه بر پهنای باند ادن دومین ها....

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
خوب همه اینها که نامحدود ارائه میشه دیگه .
آدآن دامین ، دیتا بیس ، ایمیل ، کلا هم هاینها چیزی نیست که بخوایم محدودش کنیم .
پهنای باند نا محدود نداریم ، هیچ کجای دنیا .
اگر هم کسی اومد گفت پهنای باند نا محدود ، بدونید یا داره دروغ می گه ، یا اینقدر کاربراش کم هست که موقتا پهنای باندش جواب می ده و میگه نا محدود . اونهم مطمئن باش به سرور اش فشار بیاری ، اونم روی کاربرا فشار میاره و کاری می کنه که خودت از سرورش بری .
شاید الان کار هاست منو دیده باشی ، اما من 6 ساله کار هاست می کنم .
یکبار مجبور شدم مشتری هامو از دست بدم ، اونم فقط بخاطر رفتن به خدمت سربازی ام بود .اوهم از دست نمی دادم ، متاسفانه برادرم نتونست کاربرا رو جواب گو باشه ، منم با هزینه خودم ، کاربرا رو انتقال دادم به یه سرور دیگه .
این تنها نکته مفنی کار من بود تا بحال .
ببینید ، بحث در باره هاست بسیار هست . خیلی میان با قیمت های خیلی پایین ، یا خیلی بالا .
من اینقدر از اون سرویس که ازائه می دم مطمئن هستم که هر کجای سرویس دهیم ، اگر یوزر بخواد فسخ قرار داد کنه ، من باقی مونده اعتبارش رو نقد بهش پرداخت می کنم .
کسی این کار رو می کنه ؟
برادرانه بهت بگم ، ببین ، شما می تونی روی یه سرور کوچیک ، 100 ها سایت رو میزبانی کنی .
تا هر کجا که جا داشته باشه . یعنی درسته من به شما 1 گیگ فضا می دم ، اما می تونم توی همین فضا به 10 نفر دیگه ام بدم . شما که عین 1 گیگ ات رو پر نمی کنی . از این مدل هاست زیاد هست .
اما من این کار رو نمی کنم . برای خودم روی سرور یه معیاری دارم . نه تنها فضا ، بلکه مقدار رو و پردازنده cpu رو در نظر می گیرم .تا سایت هایی که قراره میزبانی بشن ، باعث نشه سرور دان بشه .
برای همین من وقتی می گم یک گیگ فضا ، اشتباه نکن ، یک گیگ رو شما می بینی ، تقسیم بندی رم و سی پی یو رو هم حساب کن . برای مثال یه سرور 80 گیگ هارد داره . من نمی تونم عین اون 80 گیگ رو بفروشم ، یعنی 80 تا یک گیگ رو میشه فروخت ، اما سرور کشش اش رو نخواهد داشت در آینده .
پس چکار می کنم ؟ میگم روی لاین سرور نهایتا 15 تا سایت میارم بالا .
حالا این 15 تا می تونه یگ گیگ باشه ، یا 500 مگ یا 10 گیگ .

یه چیزی یادم رفت بگم ، سرویس نمایندگی هم ارائه میشه .

بالا