• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هاسکی 6 ماهه به دلیل مهاجرت

iramazom

Registered User
لایک‌ها
12
درود عزیزان
خوب همانطور که از نام تاپیک مشخص است بنا به دلایلی دیگر نمیتوانم از بابی ( نام سگم ) نگهداری کنم و در این 6 ماه خیلی چیزا ازش یاد گرفتم و من به اون یاد دادم
به هر حال شرایط زندگی روز به روز در حال تغییر هست امیدوارم نفر بعدی که سگ رو در اختیارش قرار میدم بتونه به نحو احسنت از بابی نگهداری کنه و اونو مثل پسرش بدونه
چند روزیست دارم با خودم کلنجار میرم و فکر میکنم که ایا اصلا اینکارو کنم یا نه ولی متاسفانه راه چاره ای نیست چرا که دارم تمامی وسایل منزل رو هم میفروشم.
بگذریم
بریم سر اصل مطلب
خوب این بابی ما تقریبا 6 ماهش هست
خیلی بازیگوشه و بعضی وقتا لجبازم میشه ولی وقتی میفهمه کار بدی رو کرده میره مظلوم یه گوشه میشینه
تمامی واکسنها سر وقت انجام شده و واکسنهای کامل اون همین چند روز پیش زده شده
دارای شناسنامه و حق مالکیت
چشمان بابی به اصطلاح تا به تا هست یعنی یکی آبی و دیگری قهوه ای می باشد که از بهترین نوع هاسکی می باشد

تا الان بیش از ان چیزی که فکر کنید برای بابی خرج کردم و تقریبا بیشتر وسایلش رو از ترکیه اوردم چون واقعا مثل پسرم میدونستم
گوش به فرمان کامل هست - دستورایی مثل بشین -پاشو- بدو- بایست -بخور- نخور- بیا- برو- بپر- بگیر - ساکت - بخواب -
یا مثلا توی ماشین که هست عادت داره میره پشت میشینه بهش میگم بیا جلو میادجلو - یا وقتایی که میگم سرتو بیار از پنجره داخل سریع انجام میده و....

بنده هم در آپارتمان و هر در منزل حیاط دار باهاش بودم و شاید در طول روز وقتی شما از بیرون میاید و میبینتتون یه زوزه کوچیک براتون میکشه و خودشو لوس میکنه و به هیچ وجه توی خونه صدا نمیده! و بیرونم در صورت مشاهده سگ یا گربه ممکنه صدا بده که باز خیلی کم پیش اومده
غذای هاسکی هم اساتید فن اگر بدونن خیلی کم هست و نسبت به بقیه سگ ها و هیکلشون کمتر غذا میخورن به طوری که دکترش میگه روزی یه وعده بعد از 6 ماهگی براش کافیه اما من روزی تقریبا 3 وعده دارم بهش غذا میدم (البته غذای بی چربی چون باعث چاقی سگ میشه )
عادت هم کرده هر چیزی رو که خودمون موقع صبحانه نهار شام میخوریم اونم میخوره که البته باید از دادن پیاز و ادویه و چیزای تند خودداری بشه
البته من بیشتر غذای مخصوص خودش رو که از ترکیه اوردم و اتریشی می باشد بهش میدم که تقریبا هر وعده 200 گرم نیاز نیست بیشتر بهش داده بشه و به صرفه تر از خرید گوشت و مرغ هست که البته همون غذا ویتامین و پروتین های بدنش رو تامین میکنه
میرسیم سر قیمت که خوب من واقعا نمیدونم چه قیمتی براش بذارم چون میگم بیش از اون چیزی که فکر میکنید برای بابی خرج کردم اللخصوص بین 20 روزگیش تا 3 ماهگیش که خیلی وحشتناک خرج داشت که فکر کنم تا الان بیش از 5 میلیون خرجش کردم و روزی 5 وعده غذا و شیر میخورد!
با دکترش صحبت میکردم چند روز پیش گفت کمتر از 2 میلیون تومان با شرایطی که سگ داره و بازیگوشیش واقعا حیف هست
و خوب من تصمیم گرفتم قیمت پایه رو بذارم 1.300 میلیون تومان که چند موردی هم که برای زاپاس براش خریده بودم رو تقدیم میکنم که وسایل عبارتست از یک عدد شامپو بزرگ خارجی مخصوص سگ به قیمت 60 تومان - قطره جای دستشویی که برای عزیزی که تازه سگ گرفته عالی میباشد و هر جایی قطره رو بریزه سگ همونجا دستشویی میکنه به قیمت 35 تومان - غذای مخصوص سگ اتریشی حدود دو کیلو گرم به قیمت 80 تومن - اسپری تمیز کننده جا و زیر پای سگ به قیمت 40 تومان - قرص های مخصوص انگل زدایی داخلی بدن که تقریبا وقت دادنش به گفته دکتر حدود 10 روز دیگر میباشد که خود قرص ها المانی می باشد و حدود 60 تومان قیمت دارند - مکمل کلسیوم که برای رشد و ریزش موی اون بسیار عالی می باشد به قیمت 50 تومان
+ شناسنامه که نشاندهنده سلامت و همچنین مجوز برای جابه جایی اون از طریق فرودگاه

عذر میخوام به دلیل سو استفاده برخی افراد شماره تلفنم رو روی عکس ها زدم که پیشاپیش عذرخواهی میکنم
بنده حامد هستم و با همین تلفنی که روی عکس ها می باشد میتونید با من از طریق تماس یا واتس آپ یا تلگرام در ارتباط باشید البته به صورت پیام خصوصی در سایت خوب پرشین تولز هم در خدمت شما هستم
09172639562
ضمنا بنده شیراز هستم!

بابی در حال تمرکز
1.jpg
بابی در حال فکر کردن با دستور بایست
2.jpg
بابی آماده گرفتن دستور
4.jpg
بابی در حال راه رفتن ایستاده با دو پا
6.jpg
بابی در حال استراحت
7.jpg 8.jpg
وقتی به بابی دستور میدی طرفو بگیره و عصبی میشه
10.jpg
بابی در حال اطاعت
11.jpg
بابی در حال بازیگوشی
9.jpg

وسایلی که عرض کردم خدمتتون: شناسنامه- قرص زد انگل - اسپری تمیز کننده - مکمل کلسیوم - قطره دستشویی - شامپو مخصوص - غذای مخصوص
12.jpg

Last edited:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
چقدر این هاسکی ها خوشگلن
امیدوارم یکی بخرش که مثل شما قدرشو بدونه

iramazom

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
سپاس از شما
توی اپارتمان هم اگر موقعیتش رو داشته باشید هیچ مشکلی ندارد چرا که با اون قطره هر جا بریزید همونجا دستشویی میکنه
ضمنا به هیچ وجه سرو صدا نمیکنه

اگه حیاط داشتم میخریدمش
قیمتت خیلی خوبه
انشالا یکی بخرتش بتونه ازش نگهداری کنه

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
قطره دستشویی چیه دیگه ؟ !!

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
چرا با خودت نميبريش اگه واقعا ميخوايش ، اونطرف كه ازادتره

Sent from my iPhone using Tapatalk

iramazom

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
عزیزان هر کسی خواهان سگ هست تماس بگیره باهاش کنار میام چون زیاد فرصت ندارم

iramazom

Registered User
لایک‌ها
12
قیمت رو به دلیل عجله ای که دارم اوردم پایین و گذاشتم روی پایه 1.300 تومان
عزیزانی که خواهان سگ هستند لطفا عجله کنید

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
عزیز بییشتر از قیمت به شرایط طرف واسه نگهداری حساس باشید

iramazom

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان گرامی متاسفانه یک هفته دیگر بیشتر ایران نیستم
عزیزانی که خواهان سگ هستند اعلام کنند سر قیمت کنار میام باهاشون

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
سلام
چجوری ارسالش میکنید به شهرستانهای دیگه؟
صاحبش عوض بشه بد قلقی نمیکنه؟
از نظر سلامت و عدم بیماری خاص یا ژنتیکی تضمین میدید؟

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
روزی چندبار دستشویی می کنه ؟

بالا